Trött & Sliten!

Idag känns de att man har hållt igång hela helgen, mina ögon orkar knappt inte vara vakna, men kan bero på att de inte blev så många timmar sömn i natt. Trodde att jag skulle få åka till sängen och sova direkt efter hotellet, men så blev de inte vi skulle tydligen med tillbaka på efterfest hos Becca! Sliten va jagsom bara den, så blev bara en liten shot, sen blev de apelsin mer från Grillen! =)
Va tvungen att gå upp skapligt idag också så jag kunde hjälpa mamma med maten innan hon ska till jobbet, så när vi har ätit och hon har åkt, så ska jag lägga mig och sova i 1 timma eller 2. :)

Shit va folk de va ute igår, överallt vart man än gick så va de proppfullt. Och de fanns ingen luft allt, så fort man gick emot nån på dansgolvet så kände man hur kladdiga alla var! Men de roligaste och kanske de äckligaste med va, att de va nån söt typ som gick och fes HELA tiden bland allt folk på dansgolvet så de stank PECKA, och jag trött som jag va och lite dragen, garva så jag fick onti magen! Haha, vilket folk de finns egentligen!

Naahe börja med maten, sleepa lite och sen göra sig i ordning för att glutta när Älsk spelar match!

Fan va folk kan förändra sig fort, de är nästan skrämmande! Och de är oftast till de sämre! Jag lider inte av de, men blir bara så fundersam!?


=)

Gårdagen blev väldigt lyckad för min del, blev dock väldigt stressigt när vi skulle göra oss i ordning och alla behövde hjälpa från alla, sminka, firra håret osv! haha, blev väldigt sena kom nog inte till maskeraden förrens halv nio eller nåt! I början va de lite segt, men som vanligt ju mer man får i sig desto trevligre blir de ju! =)

Kom ner till ettan, man kände sig väldigt uttittad kan ja tala om. :) haha. Men bara att dra på ett smile och gå vidare. Haha. Träffa Älsk där nere också, han va ju skapligt full! Haha. Dansa och träffa många trevliga människor, blev dock rätt trött framåt kvällen, så Älsk och jag åkte hem till honom vid typ kvart över ett!

Idag mår jag väldigt bra faktiskt, lite ont i magen och så, men de får man ta. Lite seg i kroppen också efter som jag gick upp rätt skapligt, för jag ville hem och träffa mamma innan hon börja jobbet klockan ett. :) Så efter jag har skrivit klart och lagt ut lite bilder så blir de soffan ett tag. :)

Ikväll blir de som sagt va Hotellet med Emma, tror att Sanna och Patrik också skulle komma och sen kanske Lisfis. De blir nog skojigt, eftersom de är sista med så är de nog mycket folk! =) haha.



   



Fredag = Marknad & Maskerad!

Kom hem från marknaden för ett tag sen. Va väl inget speciellt, samma varje år, fast den här gången va de mindre stånd! Köpte iaf, ett halsband, en ring som jag har velat ha länge och de godiset jag jämt köper varje marknad. :) Och jag kom ihåg att köpa skoskavs plåster och nässpray. Haha.

Ska vara lite social ett tag till med mamma innan hon drar till jobbet, måste även åka nånstans och köpa Expressen så pappa får den där dansbands skivan som är med, vilket alltid blir min uppgift är så roligt så. Sen blir de att lägga sig på soffan en timme eller två. Huvudvärken sitter i idag med, verkar aldrig ge med sig. Jobbigt att festa med huvudvärk, men vafan bara att stå ut.

Har fortfarande inte bestämt mig hur jag ska göra, om jag ska byta om hemma och bara sminka mig och Lisfis fixar mitt hår hos Emma, eller om jag ska byta om där med, men då blir de kläder kvar. Åååh de blir krångligt, får fundera lite! :D Haha.

Naahe, nu blir de lite snack med mammi och sen brumma iväg.
Hör även att soffan skriker efter mig! haha! =)


Torsdag

Ännu en dag med spräng huvudvärk, vet fan inte vad ja ska göra? Varje steg jag tar så dunkar de så bara den. Hjälper inte om jag tar nån tablett heller, och mamma tjatar om att jag dricker för lite, men vafan, tror inte att de hjälper om ja skulle dricka mer.

Igår blev de iaf Sing star för fulla muggar, gudars va vi sjöng och de märks idag kan jag säga, har ont i halsen och är lite hes, bäst att spara sig tills imorn så man klarar med några sånger innan de bär iväg till maskeraden! :) Blev även att köra Sista ordet, eller va de nu heter, komma två där! :D Haha.

Nu sitter jag hemma har precis fyllt i mina naglar och satt dit mina blommor så nu är naglarna klara för imorn iaf. Haha. Förbereder lite. Väntar på att de ska torka helt, så ska jag hoppa in i duschen sen ska jag brumma till Emma. Vet inte va vi hittar på men blir nog inget speciellt, bara ta de lugnt!

Imorn blir de marknad med Mamma innan hon börjar jobbet, ska försöka hitta ett par turkosa solbrillor! haha. =) För även inte glömma att köpa skoskavs plåster, för annars kommer de inte blir någon rolig kväll med nya klackskor! Måste även ha ny nässpray också.

Dagarna bara rinner iväg, snart är Maj slut och snart är det den 23 och då börjar mitt sommar schema, jätte roligt att börja jobba samma dag som Älsk fyller och då är de kväll också!

Hejdå!


Hemma igen!

Nu är jag hemma igen efter en dag på stan med Lisa och Emma, hitta de jag behövde, fast skulle vilja ha haft några snygga leggins till på lördag, men får duga med någon av dom jag har hemma! :)
Hitta iaf:
* Ett par skit sköna skor!
* Hår spännen med turkosa blommar.
* Ett par örhängen.
* 2 Bhar.
* Och en tunika som jag ska ha på lördag!
Skulle vilja ha handlat mycket mera men måste som sagt va tänka på pengarna, de är många dagar kvar tills man får tillbaka skatten. Blev donken också, självklart när jag är med. Haha.

Emma och jag gick in på systemet, jag tog en annan kassa, och jag blev klar före Emma så tänkte vara snäll att hjälpa henne att packa i sitt, för hon hade mer, så jag tog en påse, och snubben som stod i kassan bah. " Har du legg?" jag bah, " Öööh, jag handla nyss" Han bah " Aaha" Jag fråga om han skulle se iaf, och de behövde han inte då, tror nog att han skämdes lite, tröga mupp! :) Sen blev de en svänga till partaj iaf, handla inget där är ju redan klar med mitt till maskeraden, men Lisa handla! haaha. =)

Nu blir de slapp på soffan, vid fyra ska jag se Topmodel, sen blir de nog lite slapp till efter de är slut. Har sovit så himla dåligt inatt, släckte lampan vid halv ett kanske, lägger mig som jag brukar somna på, gick inte att sova tror jag vände mig minst 5 gånger fram och tillbaka, gick helt enkelt inte att sova.
Titta på klockan då va den 2, jätte kul som skulle gå upp halv nio. Somna iaf, sen vid fyra vaknar jag av att dörren till rummet dunkar för att vi har fönstret öppet, jaa gick upp och skulle stänga och hör att de är storm typ ute och regnet bara öser ner, kunde ju inte stänga fönstret heller, men fick igen den med en redig duns, väckte älsk också! OJ! :) Somna om, och när klockan ringde så va jag skapligt trött! Haha.

Sen blir de att brumma till Emma och spela lite spel med Emma, Lisa och Sanna tror jag! :)

Blev ett långt inlägg med bara massa babbel! Hahaa. =)

 

Ni betyder massor! <3
Jag älskar er!


Dags att dra! =)

Torka håret och sminka mig lite sen är jag redo för att åka, usch ja är nervös vet ju inte vart ja kan parkera men de som är bra är att jag är rätt tidig så kanske blir bra iaf. Pirrar i magen gör de, och så ska vi ju göra fotbad och jag som hatar mina fötter kommer skämmas ihjäl när jag ska ta av mig strumporna! :) Haha.

De kommer nog bli bra till slut, bara jag som oroar mig!
Ha en trevlig dag. :)

Tisdag!

Lönen kom in på kontot idag vilket betyder att Sofia känner sig lite rik,
men de varar nog inte många dagar! haha.

De va så nedrans varmt i rummet igår så vi bestämde att vi skulle ha lite öppet, vaknar sen iaf klockan sex av jordens största mensvärk och att fåglarna kvittrar, de är ju mysigt iofs, alltså fåglarna men att sen försöka somna om va ju inte lika lätt. Vakna sen igen vid sju av att älsk står framåt lutad och ska pussa hejdå! Somnar om igen men den här gånen med solen i ansiktet. Vaknar sen halv tio!

Nu sitter jag hemma, ska snart laga lite mat med mamma som sen ska cykla iväg till jobbet vid tre, jag själv ska göra mig i ordning, läsa lite i min bok och sen brumma ut till Emmas mamma, för att gå på Spa party, de blir nog roligt, har aldrig varit på de förut, får inte glömma liten handduk för vi ska göra nåt fotbad eller nåt?! Ooonej då måste jag raka benen innan också, de är jobbigt. Men men! efter blir de att följa med hem till Emma en stund.

Imorn blir de att gå upp tidigt, Emma, Lisa och jag ska in till stan och hitta de sista som behövs till maskeraden eller jag ska de iaf. :) De blir nog trevligt. =)

Naahee mat med mammsen nu då!

Hej hopp, blomknopp! =)


 
Bror! <3


Måndag 25 Maj!

Mamma har precis cyklat iväg till jobbet, så nu sitter jag här själv hemma som vanligt känns de som! Usch tråkigt att bara gå hemma hela dagarna. Har iaf ätit tillsammans med mamma, sett på film och så. Har även testat och bestämt mig klart vilka kläder jag ska ha till kjolen, så nu är de bara skor som fattas! :) De kommer bli perffa! :D Haha.

Har varit väldigt dåligt ett tag nu att läsa böcker, funderar på om jag ska läsa lite nu, eller om jag ska börja se min box som jag fick i julklapp Private Practice, får se om den är nåt att ha!

Fick även min lönespec, de satt ju inte helt fel, nu är de bara att vänta tills imorn när pengarna kommer in! Kommer ju dock att gå åt lite pengar i helgen, men vafan de blir skoj och jag får väl snåla resten av månaden! :D Marknad och maskerad på fredag och Hotellet på lördag, ska in till stan nån dag i veckan också! Uschja har inte tänkt på hur mycket pengar de blir, men i stan blir de bara ett par skor och en Bh!

Ikväll blir de inget speciellt, har iaf bestämt att jag ska se den nya Stefan och Krister som de visar på tv:n ikväll. Haha. Dom är roliga dom! :D

Jag vill att de ska bli Fredag nuuu! =)

Jag älskar dig,
Christoffer Bengt Andreas Forsstöm<3


Inget speciellt!

Sitter hemma, tänker och tänker. De är fan lite jobbigt när man tänker tillbaka i tiden och minns allt roligt man gjorde, och nu har man inte ens kontakt med personerna längre, man glider ifrån varandra, man förändras och allt kan ske så snabbt också! Usch!

Ska snart packa ihop lite och sen åka och hämta Älsk, sen brumma till Emma och bara glutta film, blir alltså en lugn kväll! :) Måste ladda upp för nästa helg, då blir de skoj. De kommer bli slitet, men hoppas på att de kommer bli kanon kul! =)

Jag längtar till helgen, känner på mig att den kommer bli kanon! =) Mycket att göra, men de tycker vi om! haha.

Jag vill göra nåt med mitt hår, har fortfarande inte kommit fram till vad ja ska hitta på, de är grymt tråkigt att bara ha en färg i hela håret, men samtidigt kommer jag inte kunna färga hos frissan nu på ett tag eftersom jag va så dum och snål och köpte färg från affären och de sitter som berg så kommer bli svårt att färga över, men nu har jag inte svart hår iaf. Nu har jag kommit en snepp närmare ljust, nu har jag mörkt brunt, oooh kraftig! =) hahaa.

Hej hopp!


Tråk!

Idag är en sjukt tråkig dag, usch finns verkligen inget att göra, och de är ingen som vill göra nåt heller. Känner mig allmänt bara trälig! Kroppen har varit underlig flera dagar nu, vet inte va de kan vara, skulle de vara nån förkylning eller nåt så borde de ha brytit ut redan, så de återstår väl att se om de blir bättre eller inte.
Har ont i min ena stor tå också, först hade jag ont på översidan av foten, den va svullen och röd, men nu har de flyttat sig neråt i tån, har haft så i typ 3 veckor nu eller nåt!

Tråk, Tråk och åter Tråk.
Nu ska jag lägga mig i soffan och vänta på att pälsk ska höra av sig, han är i Krokek och spelar match, hoppas de har gått bra! =) <3

Puss Sofia



Jag älskar dig mer än ord kan beskriva.
Finns ingen annan som kan göra mig så här lycklig.
Varje stund utan dig känns som en evighet!
30/10-04 <3


Seg lördag!

Igår jobba ja ju som sagt, de gick brabra, timmarna rulla iväg, men sista timmen när jag var själv hände många saker så kände mig lite stressad, men de gick. Efter åkte jag en sväng till Jocke och Jenny, satt och prata och sen spela kort, de va trevligt. Hade velat följt med Emma och dom men utan pengar och sent planerat så blev de inget. :)

Idag är de väldigt slappt, min kropp är konstig, känns helskum, ont i huvuet som vanligt, snurrar ibland, mår illa och bara trött hela tiden, får absolut INTE blir sjuk till nästa helg! :) Hehe.

Nu blir de kortspel med mamma och Mia, sen dusch och sen brumma iväg till Emma med pälsk. :) Me like! <3



Ha en trevlig kväll! =)

Två timmar!




Två timmar kvar tills jag ska börja jobba, usch känner verkligen inte för att jobba idag, mitt huvud värker som jag vet inte vad och min rygg gör också jätte ont. Ååh de är fan jobbigt, har nyss varit på massage, ska man inte bli mjuk och smidig i kroppen då? För mig är de iaf tvärtom. Buhuu! =/

Nu har jag bestämt mig att efter jobbet blir de sängen för mig, burra ner mig under täcket och bara kolla tv tills jag somnar, självklart mysa lite med älsk också! :) <3

Neej, nu ska jag lägga mig i soffan och titta på Bröllop & Jäkelskap, de är ju för roligt, då kanske man blir på bättre humör! :D Haaha. En Ipren, ett stor glass vatten och en stund under täcket så får jag hoppas att huvudvärken släpper. :)
Ha en kanon dag! =)

Javisst! =)

Igår skulle Emma och jag till Lotorp och möta upp Stoffe för att kolla på fotboll. Sen fråga Jossan om vi ville titta förbi och träffa dom en stund så kunde vi gå bort till fotbollen tillsammans, pälsk skulle åka cross så han va inte med. Vi gick dit och jag fick hålla Novalii och hon somna på direkten på mitt bröst. :) Såå sööt. :) Hoppas vi ses snart igen. <3

Efter åkte Emma och jag till Babylon och käka, åååh ja blev fan arg jag sa att jag ville ha nötkött, fick jag de eller neej fick de där äckliga andra köttet med massa fettklumpar, jag går fram och säger att jag vill ha nötkött, då säger han " De sa du inte, men jag kan hälla på lite här över nu" De spelar väl för fan ingen roll, om inte han hade så brottom och avbryter folk så skulle han höra va man säger. Irriterande.
Efter gick vi in på Filmis och hyrde Wallanders nya film, pälsk kom till Emma efter crossen och såg på den med oss, den va bra. Efter blev de Natti Natti! :)

Idag blir de att jobba, känner jag inte direkt för men de är ju bara fem timmar så de går nog fort. :) Efter de blir de nog bara soft, pälsk måste sova skapligt för han har match och de är aldrig fel att lägga sig tidigt nån kväll! :D HAha.

Jag längtar till nästa helg! :)


Vilka?

Vilka är de som läser min blogg? Har mellan 40-80 varje dag som läser, skriv gärna så jag vet! :)

Myskväll i Grensholm! :)

  

  

Här är lite bilder från igår kväll. Stoffe och jag åkte dit rätt sent, åkte till Ica köpte korv och bröd och lite smarrigt, sen brumma vi vidare till Grensholm där Janne och Emma va. Vi kom in på en grusväg, körde 20 km/h men ändå lät de som bara den, iaf så skulle vi hålla höger hela tiden, kommer till en ännu mindre väg fast den här gången typ som en bred stig med rötter, sten och gräs som typ klättrade upp för nån kulle så de va ju skit branta backar. Haha. Skraj va ja iaf. Men när vi väl kom dit va stugan super mysig, vi spela kort, grilla korv inomhus, så idag luktar man skunk, satt och prata och hade allmänt trevligt! Blir nog att vara där ute en helg i sommar. :D

När pälsk och jag skulle åka hem, tänkte först sova kvar där men de blev så sent så vi bestämde att vi skulle åka tillbaka, backarna och grusvägen gick bra, sen när vi kom ut på asfalten, så går de först 7 hjortar över vägen, liten bit längre bort ligger de och står 18 stycker bredvid vägen, står och kollar på oss när vi åker förbi. Sen vi Doverstorp ser vi fem till. :)
Sen blev de natti natti, för klockan stod på 02.10.
Rolig kväll iaf. =)

En snabb tripp!

Fick tag på Stoffe nu äntligen efter typ tre timmar och en kvart. Väldigt roligt, har säkert ringt minst 50 gånger. :D Haha. Nu blir de att åka och handla lite korv och bröd och sen brumma dit, hoppas på att vi hittar bara! :)

Bilder och så kommer imorn! :D

Vad händer?



Här sitter jag och har allmänt tråkigt bara, usch inge kul att bara sitta hemma om dagarna! Längtar faktiskt lite till sommaren då mitt schema sätter igång så jag får jobba lite, men samtidigt vill man ju vara ledig, men pengar i tankarna hela tiden så kommer de gå prima. Sen har jag ju något att se fram emot efter sommaren. LISEBERG! åååh va roligt de ska bli.:)

Idag har jag varit på massage, gick helt okej faktiskt, trodde att de skulle göra ondare. :) Har bara ätit frukost idag, har ingen lust och ork att laga nåt heller. Jag vill in till stan och kolla affärerna som öppnar idag i Maxi, men jätte skoj utan pengar, lönen kommer inte förrens om 6 dagar och jag längtar som en tok!:D haha.

Idag vet jag inte vad ja ska hitta på, Emma och Janne drar till stugan och sover där över natten så inget häng med henne ikväll. :( Jossan har jag inget hört ifrån, men hoppas att jag gör de snart. Saknar dig gullunge! <3 Älskling ska åka cross i skogen, så blir nog en dag hemma till kvällen sen bara soft. :) Eller om nåt annat dyker upp, men sånt som märks! :D

Naaahee, kanske kolla frysen och kylen efter nåt ätbart, eller bara slappa framför tv:n! :)

Tisdag! :)



Igår blev de ju Ikea med Emma, blev inte så mycket shopping för mig, hitta en sjal och en keps till Stoffe och lite tvål och så! :) Efter blev de kort med Emma och Pälsk.

Idag är lite nervöst, haha. Emma och Lisa ska snart åka och hämta våra maskerad kläder, så ska åka dit senare och testa dom, tänk de ser för jävligt ut, hinner ju aldrig skicka tillbaks de och få nytt! Men förhoppningsvis duger de! :)

Nu sitter jag hemma själv, mamma åkte precis på massage, så lova att ja skulle hjälpa henne lite med tvätten, uuh trist men vafan får väl vara lite snäll och göra de då!:) Haha. Topmodel är ett måste att se sen också! :)

Josefine, I miss you! <3

Tripp till Ikea! :)



Nu ska jag göra mig i ordning, ta en dusch och äta lite, sen brumma vidare till Ikea med den här underbaringen! :) Hittar säkert något jag inte borde hitta, de brukar vara så, skulle vara skönt om jag inte gjorde de eftersom deä är ganska tomt i plånboken i vecka till! :) <3

Längtar som en galning efter att få träffa min andra underbaring, Josefine! :) Jag är så glad, börja gråta när jag fick se första bilden! <3

Ha en bra dag! :)

Glädjetårar!



Jätte stort GRATTIS till er, jätte söt flicka! Är så glad för eran skull, längtar tills man får träffa er och höra hur de gick! Tänker på dig gumman! <3

..

Jag har ingen ork och inte lust att uppdatera bloggen, så då vet ni varför jag inte gör de!

Fredag 15 Maj! :)

Det börjar bli bättre, men orken har fortfarande inte hittat tillbaka till min kropp! Känns skönare nu när de har lagt sig lite, de är inte bra ännu men att de blivit bättre är ändå ett gott tecken på att de kan bli helt bra!

Längar faktiskt väldigt mycket till maskeraden, har inte varit mycket för att klä ut mig förut, men ser jag fram emot den kvällen, känner på mig att den kommer bli rolig, hoppas på att kläderna passar bara! :D Haha.

Ikväll vet jag inte vad som händer, sitter och överväger om de ska bli en lugn eller lite mer dragpå kvällen, får se humöret kanske ändrar sig sen senare! :)

När hade bebben tänkt att titta ut då? :) Längtar ju som bara den efter att den ska komma. :D Kommer blir super söt, och Jossan kommer bli en super bra mamma! <3

Neej, nu blir de soffan ett tag, sen får jag ta och bestämma mig, så jag vet om ja måste ner till centrum eller inte! :D
Ha en bra Fredagskväll, i slutändan kommer nog min bli de, förhoppningsvis iaf! :D

Får inte glömma att idag är de mig namnsdag, blev väldigt förvånad över att så många tänkte på de, vakna av att jag hade två mess, ett från Jossan och ett från Johanna! Och Janne skrev på msn! Men jag fick minsann påminna mamma om va de va för dag! :D haha. Tackar! :D


Torsdag!

Sitter här hemma, känner mig inte alls i form. Igår hade jag jätte svårt för att somna, tankarna bara snurra runt i huvudet, kunde inte slappna av. Låg i över två timmar och bara vred och vända på mig, så jobbigt när man inte kan komma till ro!

Har precis varit och hjälpt farfar, nu har jag ÄNTLIGEN fått alla mina saker, så skönt att slippa TJATA hela tiden, så nu har jag ingen anledning att höra av mig eller ens tänka tanken på er, de känns skön!

Nu ska jag slänga mig framför tv:n och bara vila, vet inte om de är att jag håller på att bli sjuk eller att de är så mycket nu som tar alla krafter, de återstår att se, när de har lagts sig lite!

Jag känner mig fri och glad, nu slipper jag ha massa folk omkring mig som tror att de är så mycket bättre, som tittar ner på en! Jag blir så jävla förbannad varför kan folk inte bara fatta? Är ni tröga eller vafan är felet? Aja, inget jag har med att göra nu iaf, och ja jublar högt av glädje!

Om en timme ska jag se Top model, sen efter de blir de att åka en svänga till Emma, hoppas på att Jossan också kanske tittar förbi!

Jag längtar till Maskeraden, känner på mig att den kommer bli super kul, vill att kläderna kan komma så man kan testa dom! :D

Neej, HEJDÅ!



<3

Hmm. :/

Ja är glad att jag har vänner som verkligen förstår mig, jag är glad att jag har vänner jag kan lita på och som alltid finns där för mig. Vänner som bara finns där för stunden och som säger saker bara för att de låta bra kan bara dra nånstans!

De är väldigt svårt att veta hur man ska bete sig mot alla, så att folk ska bli nöjda!? De stör mig att människor har så svårt att bete sig som folk, varför inte visa att man bryr sig om varandra istället för att bara knipa käft? Idag är det verkligen ingen bra dag, hoppas på att de blir bättre om man ger de lite tid! Usch orkar verkligen inte med sånt här nu!

Neej slut klagat, nu ska ja vara lite social! Försöka iaf, mitt humör är inte riktigt på topp!=)

MajsBajs!

Tröttnat!

Nu har det verkligen kokat över, jag har samlat allt inom mig, men nu är det slut,nu blev de för mycket, nu orkar jag inte mer.
Orken till att kämpa har verkligen tagit slut! Det är din uppgift att göra de här till något bra, jag orkar som sagt va inte!

Varför ska de vara så jobbigt för, är de jag som gör nåt fel, eller är de något konstigt med mig överhuvudtaget? Jag fattar inte?! Det får helt enkelt bli som de blir!

Tiiiisdag!

Neehe, vart tusan tog solen och värmen gatan?!

Igår blev de klädparty med Emma som tur va så fanns de mest barnkläder, så de va nog de billigaste partyt jag varit på. Jag köpte inget alls, ville dock köpa en dam tröja som fanns som jag fastna för men, då skulle jag betala 400 kr inom 10 dagar. Hahaha. Neejdu!

Efter följde jag med Emma och Janne och kolla läget med sommarstugan, vi hitta inte dit, men mötesplatsen de skulle mötas idag! :D haha. Efter en snabb kopp te.

Idag har jag hjälpt Henke att skriva rent en uppgift åt honom på datorn i garaget, eftersom vårat skrivprogam inte funkar här hemma vet inte varför men men? Sen hjälpte jag farfar lite också. Efter de blev de att brumma ner till centrum bror och jag och äta Kastrullen! :) Smarrigt värre. Nu sitter jag hemma, har precis sett klart Top model ska se klart Pippi på de sju haven nu, sen blir de en dusch! Sedan vidare, håller även på att bränna skivor till Emma också! :D

Idag är de två veckor kvar till lön, tror ni att jag längtar? De kan ni hoppa upp och sätta er på att ja gör. :D hahaa.

Vill börja jobba på mitt sommar schema snart så att dagarna går och pengarna rullar in på kontot, och då är de snart Augusti också de längtar jag till! :D

Hejsvejs! :D

Maskerad?


 

Om de blir maskerad och om jag ska gå, så funderar jag på att ta någon av de här, de är inget konstigt men ändå lite annorlunda, de lutar mest åt den rosa i så fall!? Va tycker ni? Haha.

Söndag!

Hopp, idag händer inte alls mycket, väntar på att köttet ska bli klart på grillen så deblir dags att äta, sen blir de att ta en dusch och sen se ishockey! Senare blir de att hämta pälsk och sen åka till Emma och Janne, skulle nog hjälpa dom klart med köksskåpen. :) De blir himla fint!

Igår va de skoj, först åkte jag och tog en sallad med Jossan, sen hämta vi Stoffe, åkte hem till mig jag bytte kläder och hämta mina saker, åkte sedan vidare till Ica och köpte godis, sen till Jossan kolla på Americas funniset home videos. Knalla vidare till Emma och Janne som precis hade kommit hem från Ullared. Tog några cider och spela ett roligt spel som de hade köpt, har inte skrattat så mycket på jätte länge.

Vanliga samtalsämne hos frissan!? Jag, Janne och Emma svarar typ jobb, skolan osv. Stoffe fatta inte riktigt så han skrev, hur tycker du de blev.? Alltså håret och sen de kostar 500 kr! Hahaha. Skratta så vi tjöt.

Ålderstecken?! Här fick mangöra gester till varandra och sen säga första bokstaven i ordet man hade tänkt att skriva, så Emma säger R till Stoffe och visar på kinden, alltså rynkor! Haha, sen är de dags att läsa våra svar. Emma säger rynkor och Stoffe neej jag skrev R, alltså de man får efter sår. haha, svårt att förklara med skit kul! hahaa.

Kanske maskerad den 29?! Skoj !



Jag älskar dig,
min underbara flumbert! <3

Lördag

Varför ska allt vara så svårt? Varför kan jag inte bara släppa allt och bara låta de vara? Jag är så jävla arg och ledsen, jag vill inte vara ledsen, jag inser att du inte är värd mina tårar. Usch, du är inte samma person i mina ögon som du en gång varit, och du kommer aldrig bli de heller. Trodde aldrig att du kunde göra mig så här besviken! Aldrig mera!

Ska dra och äta en sallad med Jossan, sen vänta på att Emma ska komma hem från Ullared och så ska pälsk och ja dit och ta några cider och spela spel! Tror och hoppas på att Jossan ska med! =) Trevlans! <3


De sägs att man blir som man umgås, och de stämmer bra de!!!!




Ösregn och storm!

Titta ut genom fönstret och de bara öser ner och träden far åt alla håll. Varför kan de inte bara vara fint väder för?! Jag hade tänkt mig att ta en varm lång dusch, men oj de fanns visst inget varmvatten, fan va roligt. Hatar att pappa går och ändrar och har sig. Låt saker och ting vara, nej så nu måste jag sitta här och vänta på att de kommer hem! Jättekul! Och jag fryser som en gris! :)

Jag känner att jag inte har förlorat något, jag saknar inte er, vad betyder de? Är de att ni inte varit mina riktiga vänner eller är de nåt fel på mig? Men konstigt att man känner som man gör när folk ändrar på sig bara för att de börjar umgås med nya människor, de är fan sjukt, fattar inte hur en person kan ha sån inverkan på andra människor, och att de är så blinda och går på de också! Jag är iaf glad att jag slipper de där nu, jag har gått på ditt skådespeleri flera gånger, men aldrig mer säger jag. Har aldrig träffat någon falsk person som du! Usch!

Jossan vart håller du hus? =) Haha! Hör av dig när du läser de här! =)


Fredag

Idag är en sådär dag, på ett sätt känns den här dagen bra. Bort med allt onödigt i livet. Men på ett annat sätt så känns de trist och tråkigt, solen var framme ett tag men nu hänger regnet i luften! :) Usch!

Igår då så färga jag håret som sagt, blev ingen direkt skillnad, utväxten är mörkbrun och de skiftar lite ibland, men håret är fortfarande typ svart! :) Haha

Ikväll har jag inget direkt planert, kanske blir att träffa Jossan en svänga, Stoffe är ju tråkig och hänger garage! Fattar inte va de roliga är! Men men! Roar de honom så visst! :D

Har fått mitt schema för sommaren, inte de roligaste precis, men vafan! Bara att de glad ut, vilket är svårt, för på sommaren vill man ju vara ledig och sola och bada, men aja de är som de är! =)

7 Maj!

Sitter här, har konstig ont i ryggen som går rakt igenom till magen. Usch blir så trött på min rygg som lever sitt egna liv! Nåt som lever sitt egna liv de är mitt hår, usch så de ser ut så fort de blir lite längre så blir de fula fall på håret ena sidan sticker ut och andra är normalt, men vafan jag vill spara lite längre!
Emma ska hjälpa mig att färga håret senare ikväll, för nu är de fult mycket utväxt och de är inte svart nu! Får se om jag kommer på va jag vill göra me de!

Igår åkte jag en svänga till Emma, snacka lite, sen ville jag inte till stan och handla en väska så hon följde med, trodde inte att de skulle bli någon Speedway så därför åkte jag in, men pappa ringde och sa att de blev, så vi stanna kvar där inne. trevligt, de va jag, pälsk, Emma, Henke, pappa och farfar. Efter åkte jag och stoffe till Emma.

Inge roligt väder ute idag heller, läste i tidningen igår att de skulle bli sol idag, men tydligen ska man inte lita på de! Trist som bara den är de iaf.

Nu ska jag vara lite social med mamma innan hon börjar jobbet. Är sjukt trött idag med, fattar inte varför? Hahaha.

Hejdå! =)

Glad. :)

Jag känner mig glad och lycklig. Det är skönt att bara ha sånna i mitt liv som verkligen förstår mig och tycker om mig för den jag är. Känner att jag aldrig har varit så här stark som jag är nu, och jag vill verkligen tacka ni som stöttar mig.
Har bestämt mig för att inte bry mig om folk, de får leva deras liv och bete sig hur de nu vill, tycker bara att de är konstigt att man inte har tillräckligt med vett så man vet hur man ska bete sig! Usch blir bara irriterad, så slutpratat om dom, de ska inte få förstöra min dag, mitt liv genom att bete sig så oerhört barnsligt.

Jag har som sagt va människor som tycker om mig för den jag är!
Ni betyder massor för mig, Jag älskar er<3
         Josefine Söderberg                       Emma Rydell                    Christoffer Forsström
   

Och självklart min familj! Nu ska jag dra mig! Ha en trevlig kväll. För de ska jag ha! Hejsvejs. =)

Tisdag!

Idag blev de en sovmorgon, guud så skönt de va, hade ställt klockan på nio, men somna om en timme till! Har precis ätit fruktost samtidig som mamma och A-C fika! :) Haha, de snattrar ju så dant.

Igår blev de rätt mycket köpt, men hann inte med allt, så ska antingen boka en till resa eller så åker jag med bil nästa gång! De kändes som att jag bara åkte buss igår. Men men blir snart igen! :) Smidigt att handla alla julklappar där också! :D

Neej nu ska jag torka mitt hår, för ja ska till Jossan och dricka en kopp te! :D Återkommer/Sofia

06:55

Usch jag är helt slut i kroppen, va väldigt jobbigt att gå upp i morse från den varma sängen! Men egentligen får jag skylla mig själv som följde med in till stan och att de blev sent, men roligare de än att bara kolla tv! Men jag slutar ju om lite mer än 5 timmar så förhoppningsvis så går de bra, sen är de bara hem och vila, får inte sova något, då kan jag inte sova ikväll och imorn bitti blir de att gå upp ännu tidigare, typ kvart över tre eller nåt! Uuuh va jobbigt.

Neej fixa lite frukost! Återkommer/Sofia

....

Trodde verkligen aldrig att du kunde gå så långt, ja visste att du var dum men inte fan trodde jag att du var så dum i huvudet! Usch fy fan! De var nära att du fick nåt tillbaka, men jag sjunker fan inte lika lågt som du! Du såra mig, men tänker fan inte visa de framför dig, du är inte värd mina tårar!

Att behandla oss två lika dant, va fan ger ni mig? Pengar, jag skiter i era jävla pengar, kan ni inte bry er om de jag är intresserad av så kan ni lika gärna lägga ner!

Idag är ingen bra dag, joo den börja bra, men nu skulle jag bara kunna gräva ner mig!

Ledig dag!

 

En riktig sommar dag idag! Härligt. Men nåt som inte är lika positivt är att min förbannade huvudvärk fortfarande sitter i, och jag vet inte vad ja ska göra, för de hjälper inte när jag tar tabletter eller nåt?! Fårväl helt enkelt försöka stå ut med de!

Igår blev de käk och bowling på o´learys med pälsk och Fille, himla trevligt, de roligaste var ju att jag vann på bowlingen, annars hade de ju inte varit lika roligt! haha.
Jag jobba innan, va inge roligt! Trött och sliten i hela kroppen, tur att jag jobba med en snäll person som sa att ja kunde gå 1 timme tidigare! :)

Funderar på om jag ska dra ut till Torstorp och kolla när Fille spelar fotbollsmatch, vill dock inte åka själv så får jag inge napp så åker jag inte! Haha. Senare blir de också grillning med familjen, mummsigt värre! Haha:D
 Sen ikväll blir de nog att följa med Emma och dom in till stan och kolla läget med bilarna och va de nu är, är ju inte så intresserad egentligen följer mest med för att ha något att göra! =)

Imorn blir de upp tidigt och jobba, och på måndag blir de upp ännu tidigare får då bär de av till Ullared! Himla skoj! Som jag har längtat!

Ha en underbar dag ute i solen för de kommer nog ja ha!
PussoKram Sofia

1:a Maj!

Igår blev de först tacos och så med familjen och deras gäster, pälsk va här en svänga med. Sen knalla jag bort till Frida och dom på Dunderbacken, trevligt trevligt. Vidare ner till Ettan och Kristallen, blev att vi hängde Kristallen mera, mer folk och trevligare. =) Jag åkte till Pälsk innan de stängde, kände mig konstig i kroppen jag frös samtidigt som jag var varm, så fick bli sängen, somna som en stock! =)

Nu har jag precis kommit ur duschen, ska när som äta lite med mamma sen blire jobbet om en timme, känner inte alls för de, men blir nog bättre när man väl har kommit dit!

Ikväll efter jobbet blir de lugnt för min del tror jag, beror på hur trött jag är då! Men sängen låter väldigt lockande framför tv:n! :D Hahaa.

 
Jag saknar mitt hår! :)

RSS 2.0