Solig tisdag!

Sitter hemma väntar på att mina mackor ska bli klara, så jag kan brumma iväg till Emma på en kopp te med Joss också! =) Mycket trevlig.

Ikväll blir de nog grilla av, Jossan föreslog de och de är ju skit mysigt, så de blir de för fulla muggar! =) hahaa. neej äta mackorna och tvätta håret sen dra!


Måndag!

Sitter och hjälper farfar och pappa lite! Ska snart dra mig hemåt, mammi har säkert kommit hem, så vi ska äta! Sen blir de en svägna till Jossan för hon har bjudit mig på te, gullunge! <3

Förövrigt skulle jag bara vilja säga att man ska inte dömma människor innan man har sätt vad resultatet blir!

Jag känner mig starkare utan dig vid min sida!

Söndag

I fredags va jag hos Jonna först, vi pysmyste framför Let´s dance med chips och dip och feffisar! När de va slut drog vi till jossan en sväng hon bjöd på te, spela kort och skratta massa!

Lördag, börja kvällen hos Krille, Johanna fixa mitt hår. Gick sedan vidare till Dennis, hade skojigt men vilket muppfolk. Drog ner till Hotellet, där jag hade så oerhört roligt. Haha. Och så blev de nog lite för mycket för Sofia. =) Vissa människor skulle jag kunna spy på, fan va förbannad jag blev igår! Hopp, köpte mat på grillen, sen stod jag där själv, skit kul! Skulle ta ut pengar, funkar de eller? neej. Skit kul, jag och Limpan skrapa ihop de få pengarna vi hade löst, de blev 70 spänn. Hopp men till sist blev de att vi gick till Lotorp, va hos pälsk tio i sex i morse! Och idag har jag skapligt ont i fötterna.

Söndag, Åt på Perfect förut med Jossan. Sitter hemma men ska snart åka, ikväll blir de bara lugnt framför tv:n. Orkar inget annat!

De va min helg. =)

BYE

Vänskap?

Ordet vänskap ekar många gånger i mitt huvud varje dag?!
Förstår alla människor vad de betyder och innebär? Jag har märkt att de är få i min närvaro som verkligen gör de.
De få som förstår gör att jag mår mycket bra och de är jag väldigt tacksam över, sen finns de vissa "vänner" som jag verkligen trodde va mina riktiga vänner men som sen bevisa att de inte alls har förändrats och kommit ur de stadiet, de ä ju för fan bara bullshit



Nu ska jag hoppa in i duschen och vänta på att Henke ska komma från sin träning så att vi kan äta revbenspjäll och potatis sallad, sen ska jag åka vidare till Jonna och mysa med henne ikväll! =)

Fredag!

Hopp, nu vet jag inga mer dagar som jag ska jobba, förhoppningsvis så ringde de till mig om nån dag mer den här månaden, annars blir de bara fem dagar och de blir ju inte kartigt med lönen då! uschan ja!

Ska snart tvätta håret och sen åka upp till viberga och handla Aftonbladet till pappa, man får ju tydligen med nån skiva varje fredag som han självklart vill ha eftersom de är dansband! Haha! :) Jossan ska med och så ska vi ta en fika! :) Trevlans.

Återkommer/Sofia

Droppen!

Man duger bara ibland tydligen!
Man vet inte om man ska skratta eller gråta, de är sjukt att människor inte fattar, så jävla mycket som man ställer upp för de andra, men va fan får man tillbaka, inte ett skit! De är tacken de!

Torsdag!

Är de meningen att man ska känna så här i livet? Är de ett tecken på att man inte är den personen som alla andra hoppades och trodde att jag skulle vara!? Anyway, de känns jobbigt!

Nu är de inte många dagar kvar, jag kommer hålla tummarna för dig, och jag vet och tror att du kommer klara de här. Skulle du inte göra de är de nog bara du som blir besviken på dig själv, men jag vet att du har den viljan som behövs för att du ska klara av de!

Hopp, träningen nu eller hur va de? Bra fråga! De blir nog de, sitta här är ju så oerhört tråkigt, se på tv, usch inte ett skit att se. Blir nog träning nu innan mamma kommer hem! Kommer inte blir roligt, tror på att ryggen kommer göra ännu mer ont efter, men och?

På lördag blir de roligt! Jag känner de på mig. Hahaha! =)

Onsdag!

De är konstigt att man blir så förvånad när man samtidigt var förberedd på de?! Man tröttnar helt enkelt!

Sitter hemma, trodde att mamma skulle vara hemma, så vi kunde äta frukost tillsammans, men huset stod tomt, antagligen så är hon ute och går eller nåt?! Får helt enkelt vänta på henne. Ska följa med mamma och handla idag, sen förhoppningsvis hinner vi laga något gott innan hon ska dra till jobbet, träningen är ett måste idag, har hoppat över de två dagar nu, i måndags blev de bowling och igår blev de stan, så idag kör jag igång igen! :)

Vill att klockan ska gå fortare så att posten kommer, får ju löne specen idag, men de kommer ju försvinna pengar rätt fort från lönen, eftersom att de blir party i helgen.! Kuligt!

Idag ska jag jobba, och imorn med! Jätte kul, självklart på den avdelningen där jag inte tycker om att va men va fan, pengar behövs aldrig och jag får väl bara tacka och ta emot eftersom jag bara har tre dagar den här månaden, men nu blir de fem med de här! :) Jippie!

Ha en bra dag! Återkommer kanske/Sofia

BLÄ!

Usch idag är en tråkig dag, är inte på humör och allt känns piss! Är sugen på någonting men vet ej vad, vilket är jävligt störande?!
Jag vill ha massa pengar, köpa massa kläder, ska in till stan imorn med mamma och då jävlar om jag inte hittar nåt, så då får jag nog nöja mig med lite kläder!

Idag blev de ingen träning, bowlingen fick bli min träning idag istället, de är iallafall nånting! Känner ju som sagt inte för nåt.

De sägs att de ska komma mer snö, vilket jag HATAR så oerhört mycket! Jag avskyr Sverige när de är sånt här skit väder, som ni kanske märker så är de en klagar och piss dag idag för mig!

Måndag!

Idag har jag varit på massage och nu har jag och Henke precis ätit samtidigt som vi tittar på Pinocchio! =) Disney filmer är de bästa! Senare blir de träning sen köra mamma till massagen och då ska jag och Henke spela bowling!

Jag vill åka till en ny plats, träffa nya vänner, slippa allt ett tag! Jag är trött på de mesta just nu!

Ikväll vet jag inte vad som händer, inget speciellt, ingen som hör av sig så de blir väl att sitta hos stoffe och se film eller nåt?!


Vaken!

Sitter här ensam på jobbet, ingen vaken och jag orkar knappt inte göra de heller snart. Uschan, inatt blev de inte mycket sömn, sov mellan halv ett och sen vakna jag kvart i fem. Och de är ju ett tag kvar som jag ska jobba, har precis börjat, klockan är 07.06 och jag får gå hem 15.00 :) Jippie!

Igår efter jobbet blev de soft bara, åkte till Stoffe och vänta på honom, hjälpte Fille att färga håret på henne! :) Sen blev de tv:n en stund sen försöka sova, vilket inte gick så bra för mig, pälsk lägger sig med huvudet på kudden sen sover han efter 3 minuter, jag ligger och vrider på mig minst en halvtimme. De är jobbigt faktiskt!

Idag blir de nog också lugnt, försöka att hitta krafter att orka träna när man kommer hem, självklart blir de en stund framför tv:n i soffan, men ikväll blir de bara mys med älskling framför Beck eller nåt, om vi nu orkar vara vaken så länge, innan Beck är ju Herren på täppan och Wipeout, svårt att välja va man ska se! :D Hehee.

Märks det att jag har tråkigt, de borde göra de för så mycket skit och strunt som jag skriver nu! :)

Nej dags att göra lite frukost innan de vaknar!

Återkommer/Sofia

Fredag!

Nu har jag tränat klart, blev 7.5 km vilket blev 26 min, de kanske inte låter så jobbigt och långt, men de kan jag lova att de är! :) Ska snart torka håret sen börja se på Du är vad du äter, hinner ju dock inte se hela eftersom jag ska hämta pälsk och sen Jossan, för vi ska dra och äta nånstans, funderar på att vara nyttig och ta en sallad, får se och höra vad magen skriker efter! :) haha. Efter blir de att se let´s dance hos Jossan! :)

Imorn blir de att jobba ett kort pass, 16.00-19.45, egentligen är de ett dubbelt pass men fick bara kvällen. Innan jag börjar måste jag hinna med att träna också eller rättare sagt orka! haha, men de gör ja, sy dit min knapp på min jobbskjorta! :) Imorn är de Öppet hus på Grosvad, får se om jag brummar upp en sväng, va ju rätt länge sen jag var där! :) hahaa. Beror ju också på hur trött jag är imorn! =)

Söndag blir de också jobb, uschan tidig morgon, vilket jag inte är van vid nu, har sovit till nio, tio varje morgon så att gå upp vid sex kommer nog kännas! :D Haha. Men bara att se glad ut och sen tänka på pengarna! Och de behövs verkligen.




Funderar på att åka ut till kyrkan och tända ett ljus hos de här saknade människorna,
de måste ju också ha de mysigt när de är helg! <3

Tråkig dag!

Vad händer och vad ska man göra? De är de största problemen varje dag?!

Har fått frågan om att följa med och festa ikväll, men vet fan inte om jag är så sugen på de, och pengarna finns nog inte heller, eller jo pengar finns men vet inte om jag vill lägga de på alkohol! De är tredje helgen i rad i så fall!

Jag har ingen ork och ingen fantasi till att göra mat, inte för att jag är så hungrig men jag lär ju bli vartefter om jag inte äter. Jag måste träna och de känner jag inte heller för, inte just nu iaf!

Neej välja om jag ska äta först eller träna först! :)


Städ!

Nu har jag gått igenom hela min byrå, och slängt massa med kläder som jag inte vill ha, blev 1 ½ Ullareds påse, fan va skit man har egentligen, fattar inte vart jag har fått alla mina pengar ifrån så jag har kunnat köpt allt, på vissa kläder sitter prislappen kvar som jag inte har använt och nu ska de slängas, helt onödigt egentligen.
Kanske måste börja fundera på vad man behöver ha och inte innan man handlar i fortsättingen! :)

Nej nu blir de att brumma iväg och köpa sallad! =)

Lust och fägring!

Solen håller fortfarande i sig, men de tråkiga är att de måste blåsa!

Sitter hemma med mamma, funderar på att snart träna eller om jag ska vänta en stund?! Lika bra att göra de! Sen ska mamma ochjag beställa en sallad, vi är lite lata idag och orkar inte göra egen! :)

Igår va en mysig kväll, Emma och jag bestämde att vi skulle baka något, åkte till Ica, där vi så att de redan fanns goda saker och sen för ett bra pris, så jag köpte två olika sorter för 24 kr och Emma två sorter, sen hitta vi te också som vi köpte, jag köpte Lust och färgring, skit gott. De blev ju kvar av kakorna, så tror att vi skulle ses idag med och fika! =) Och självklart blev de lite skitsnack också! Haha. :) Pälsk kom också förbi, men han ville hellre ha Pan pizza, sen somna han på soffan! :) Haha

 
Mitt te, ja köpte! =)

Längtar och dagdrömmer!

Jag vill åka utomland, jag vill ligga på stranden och sola, känna sanden bränna under fötterna ner till havet, dricka drinkar, handla saker och bara äta god mat, softa och bara ha de skönt. Jag vill ha pengar så jag kan åka NU!

Jag längtar till sommaren som en galning, göra saker, känna värmen förhoppningsvis. Åka till cross banan kolla på bror när han tävlar och kanske blir en till galning att kolla på! :) Jobba som en galning hela sommaren, förhoppningsvis åka någonstans, åka till smultronstället, efter sommaren börja handbollen igen, vilket jag längtar oerhört mycket till. Bada och sola!

Nu de närmaste som kommer hända är ju Ullared som jag längtar mycket till! Ska blir himla roligt. Jag och Johanna shoppar gärnet, bland altt annat folk! =)

Jag har märkt att jag vill och längtar efter mycket, men de kanske så livet är. Se fram emot de som kommer hända och sitta och dagdrömma! :) De kostar inget men de värsta är att sugen blir ännu värre ju mer man drömmer! Haha.

Nej nu ska jag vara social med min mammi, ska dra och handla lite och sen göra kyckling med chili creme fraiche(stavning) och sen äta sallad till de, träning blir de också!

Vädret gör mig GLAD! =)


Solen!

Solen har äntligen anlänt till oss! UNDERBART! Sitter här hemma, utan bil och är as hungrig, funderar på att ta en macka koka ett ägg! Sen sätta mig ute på trappen en stund och njuta av solen, man vet inte hur länge den är kvar! =)

Idag blir de nog kanske att leka med Emma, får se vad vi hittar på! =)



Jag älskar dig mer än ord kan beskriva! <3

Ny dag!

Hopp, idag har jag varit hemma med mammi, vi åt frukost tillsammans och läste posten, sen skulle hon träna, så jag kolla lite på tv, sen blev de min tur, usch de va inte min dag idag med träningen! Men bara att stå på sig och fortsätta, sen blev de kyckling och sallad. Har även gjort kvällsmaten till mig, tog salladen som blev kvar och sen blir de att göra en hamburgare! :)

Idag blir de en svänga till Jonna, sen blir de att kolla på Mästarnas mästare, de är final idag och de vill jag se! :)

Vädret är rätt okej idag, solen tittar fram då och då, men fy fan va de blåser, skulle öppna badrumsfönstret för jag duschar så varmt och de blåste så dant så jag fick ta i som bara den!

Ska köra mamma till jobbet sen ska jag svänga förbi en affär och köpa grönsaker så de finns imorn när jag och mamma ska äta! :)

Idag

Åkte hem, fika med mamma och Lilian, körde mamma till jobbet, åkte sedan vidare till Emma, gick från henne till Viberga och fika, Wilma och Max va också med. När vi gick tillbaka så bestämde vi för att åka in till stan, där köpte jag två super snygga, ja är så nöjd så! =)

Nu ska jag och pälsk åka till Emma och hålla henne sällskap när hon är barnvakt åt Wilma. :)

Hej hopp gummipropp! =)

Mitt mål!

Mitt mål är att ge järnet nu, så att jag snart kan börja spela handboll igen, saknar den där pirriga känslan precis innan match, saknar alla taggade människor som är så koncentrerade! Saknar hanbollen över huvudtaget! =) Så nu är de bara att köra järnet!

Idag blire först jobb, vilket inte kommer gå så bra för att jag har något konstigt i fingret, hoppas bara på att de inte är någon propp, släpper de inte imorn så får jag väl åka upp och kolla va de kan vara?! Efter jobbet blire bara mys med min underbaring framför Beck!

Jag längar som en tok till ULLARED! =)

Jag vill också åka utomlands, guuh va skönt de skulle vara! :D

Helgen!

Sitter hemma och äter frukost.

Igår hade jag och älskling bara en mysdag, vi kolla på Sveriges värsta bilförare och sen kolla vi på Rallybrudar som pappa fick i present, den va rolig.

Idag blir de först att träna hade jag tänkt mig, sen möta mamma från jobbet, vänta på att Henke ska träna klart, äta pizza med familjen och sen brumma iväg till stan för party! Hoppas på att de blir roligt. =) Har inte tänkt ut hur jag ska bete mig med väska och så? Nån som har en liten väska som vill låna ut den till mig, och då menar jag liten också! =)

Imorn blire grillat och fira pappsen! =)

På söndag blire jobb. Inget jag känner för, men de blir pengar nu på helgen! Så de är bara att tacka och ta emot! :D

Yees.

Nu är tvätten klar, nu blire träning, diska och duschen! Förhoppningsvis hinner jag allt de på en timme innan folket kommer hem, ska nog ta att börja läsa en ny bok också, Champagneflickan! =) Hoppas på att den är bra bara :D



Igår fick jag någon konstig smärta i magen, de va läskigt, de släppte aldrig, fick ligga och massera magen men till sist somna jag iaf, usch! Och nu idag har jag inte kännt av nåt än så länge iaf! =)

Hej hopp i lingonskogen! Återkommer. / Fiabuus!

Tråkig dag!

Sitter hemma, vill hitta på något att göra, men vad skulle de vara i det här äcklig vädret! De är sånna här tråkiga dagar man vill att de går fort så man slipper dom, men de gör de ju verkligen inte!

Får bli att hjälpa mamma lite med tvätten och sen träna eller nåt, inte för att jag känner ett dugg för att göra något av de, men är ju illa tvungen!

Såå Bye bye så länge då, nu ska Sofia roa sig i tvättstugan! =)

?!?

 

När jag sitter och kollar på de gamla bilderna då jag har blont hår, saknar jag den hår färgen grymt mycket, men samtidigt så trivs jag väldigt bra i svart hår med. De är ett stort problem hur man ska göra för att bli nöjd, får färga håret halva blont så har jag båda och! :) Min frissa tyckte jag kunde lägga i några ljusare slingor men då blir de i kopparfärg, vilket jag inte är så glad i! Så de blir ett bekymmer! Hmm, får ge de lite tid och tänka igenom ordentligt! =)

Hemma igen!

Hopp, klippningen skulle man ju ha kunnat hoppat över, fy fan så jävla ful man kan bli i skallen egentligen, de är fan sjukt, ser ut som jag har värsta golvmoppen på skallen och sen inget hår här nere som hänger! Jaa fy fan! Och frisyer hon fixa, guudars va vackert, inte, tvätta håret direkt när jag kom hem och gjorde min egen frilla! =)

Neej nu ska jag sätta mig och glutta på tv, och vänta på att ja ska hämta mamma. Polen ringde förut när jag va på väg hem, så ska jobba 21 och 22, yeeah ring gärna mer! Måste ha pengar till Ullared! HAHA!

Neej idag är ingen rolig dag, eller den börja inge bra iaf, hoppas att de blir roligare senare!


USCH USCH USCH!

Tisdag

Har precis kört mamma till Viggestorp för hon skulle ut och gå och fika! Sitter och äter frukost, ska snart tvätta håret och sen brumma ner till Frissan, jag hade tänkt mig att bara toppa, men mamma tyckte att jag skulle göra nåt med håret, så sitter här och funderar, vet inte vad ja ska hitta på, är ju bara 40 min kvar! =) Får se hur jag gör?!

Är lite sugen på bowling, undrar om man ska ta med sig bror upp och köra lite! =) Kuligt!

Måndag

Igår va en mysig kväll, kolla först på Wipeout, hur roligt som helst, efter de dela jag och pälsk på en pizza och kolla vidare på Beck! Satt och prata och Stoffe va tydligen tvungen att säga att de fanns råttor i väggen, skit kul ja hatar råttor och när han väl sa de så har jag också hört konstiga ljud! Kul jul! Iaf blev att jag låg och tänkte på allt möjligt innan jag somna till slut.

Vaknar sex av att jag har så ont under fötter och de kliar som bara den, jätte kul! Vaknar sen vid sju av att pälsk ska dra, då frågar jag om de är nån där hemma och om nån ska vara hemma, neej säger han då, hör hur han stänger ytterdörren och efter några minuter hör jag att någon går i trappan och grejjar där nere, skiiit skraj blev jag, så va tvungen att gå och kolla och då va de ju Fille, och då skrev jag ett mess och tacka stoffe för att han skrämde mig, men han tyckte bara de va roligt!


Funderar på att hoppa upp på cykeln och ta några kilometer, eller om jag väntar tills mamma kommer hem från jobbet så kan hon sitta och hålla mig sällskap, de går bättre då och så tänker man inte lika mycket på tiden! =)

Förövrigt så längtar jag sjukt mycket till Ullared, de ska bli så kul hoppas bara att jag har massa pengar! =)



Jag älskar dig mer än ord kan beskriva

Funderingar!

Om man kunde och fick spola tillbaka tiden då allt va mycket bättre, så skulle jag göra de utan att tveka, till lågstadiet, när man alltid hade massa vänner, när allt va mycket lättre, man lekte olika seriefigurer, fråga chans på varandra, och man hade alltid roligt!

Man ser folk runt omkring ta ett steg vidare, men jag, känns som att jag står och trampar på samma ställe som jag gjorde för nåt år sen! Jag trivs de gör ja med min familj och framför allt med min pojkvän, men jag vill göra något med mitt liv, tror jag är för rädd att släppa taget, jag är rädd för att misslyckas och förlora allt, och komma tillbaka till samma ställe igen, fast den här gången ensam!
Usch, hemsk tanke!

Jag tror och hoppas allt för mycket! Har bestämt mig för att sluta upp och ta varje dag som den kommer!

Luncha!



Har precis varit och lunchat med de här två brudarna, får inte glömma att Seth va med också, den lilla busungen! Måste göras om snart, tycker ja. :) Nu ska jag snart möta Johanna uppe på Viberga, för vi ska köpa hårfärg, sen ska vi färga på varandra och ta en liten fika hos henne! :) Trevlans!

Bra dag!

Idag är en bra dag, jag är på bra humör, känns som att jag vill göra något bara för att röra på mig nu när jag har kommit igång! Är dock väldigt sugen på en promenix vilket jag inte vågar nu själv eftersom de börjar bli mörkt och jag är mörkrädd! Kanske kan lura med mig Virran på en sväng, när jag åker till Lotorp, Stoffe kan jag ju bara glömma! :)

Är grymt sugen på att börja träna på Medley, men vill inte göra de själv, så om de är nån som är sugen som inte redan tränar där så säg till!? Hehe!

Sitter här och väntar på att Stoffe ska höra av sig, han skulle tydligen hjälpa Jonas att bära nåt igaraget eller va de va! :)

Ha en trevlig dag! =)

Torsdag!

Funderar på om jag ska sätta igång med träningen, tar ju ett tag att komma igång, men när man väl är där går altt prima! Tror att de kommer bli rätt tungt idag, har jordens största träningsvärk i ben och rumpa från bowlingen igår, tror träningen också kan ha hjälpt till. Har hört att om man har träningsvärk, så ska man träna för att den ska försvinna? Kanske har hört fel? Haha.

Ikväll blir de en lugn kväll med älskling, han ska plugga, jag kanske hjälper honom annars läser jag min bok! Blir nog att High school musical 3 också! <3

Jag vill åka till Ullared! Nån som vill följa med? :)


Bye!

Då va träningen över idag också! Först 2 timmars bowling och nu 8.1 km på cykeln vilken blir ungefär 28½ min! :) Skönt när man väl har kommit igång, hoppas bara inte att mitt knä tar stryk som de blev förra gången! Så länge allt känns bra så tänker jag fortsätta träna! :) 

Nu blire dusch och vänta på att Stoffe ska komma, så vi kan åka och köpa frallor och sedan brumma vidare för att dricka te och äta frallor! =)

Bye Bye! =) 


Roligt!

Henke och jag åkte upp till Grosvad som spela först tre serier, kosta 20 kr per serie, en såg jag att de va upp till 16 år, så snubbe vi betala till tyckte alltså att jag såg ut att vara under 16. Hmm. När vi spelat klart käka vi där också, mumms, men va mätt man blev, när vi satt och kolla på folket som spela så blev vi sugna på att spela mera, så de blev två serier till. Men tjejen som vi betala till nu sa att du är över 16 va? Jaa de är jag ju, så nu fick jag betala 30 kr per serie och 10 kr skohyra! Barnsligt. :) hahah.
Min tumme är svullen och jag har fått en blåsa för att jag har spelat så mycket, imorn blire nog träningsvärk. Snart blir de att hoppa upp på cykeln! =)

Ha en trevlig dag! =)

Underbart!



Igår blev de bara mys med älskling, åkte först till Viberga, köpte lite smått och gott! Åkte till honom och slängde på en film! Skönt att veta att du alltid finns där för mig! Jag älskar dig av hela mitt hjärta! <3


Har precis kommit hem, ska käka lite frukost med bror, han har ju studiedag, sen senare blire att brumma iväg och käka nånstans! Pysmysigt, får inte glömma att jag måste cykla några km också! =)

De är så de är!

Har precis tränat, känner att de är många muskler som har fått jobbat som inte har gjort de på ett tag. :) Men de känns samtidigt skönt, och duktig känner jag mig också! Idag blev de 7.6 km ungefär 26 min! :)
Neej nu blir de att ta en dusch, och sen bara softa tills jag ska träffa Stoffe! Ska nog läsa några rader av min super braiga bok som jag börja med igår, Snälla pappa nej! Är redan inne på femte kapitlet!

Igår beställde jag klipptid när jag och Jossan var nere på centrum, känner att de behövs, fråga också om Karin trodde att de skulle funka att göra röd eller en blå sling, men de va så stort steg från att vara svart till att bleka till blont, så de skulle bli mycket jobb och håret är lätt att de blir förstört och eftersom jag har färgat med färg från affären så sitter de som berg, så känner att de inte är värt de, jag trivs ju ändå i svart än så länge iaf!

Jag vill ha sommar nu! Saknar alla grillkvällar men folket! =) 

   

Tankar!

Har kommit i en period på jag tänker allt för mycket och tänker tillbaka till de som en gång va! De är jobbigt men samtidigt väldigt skönt! Hade jag möjligheten skulle jag spola tillbaka tiden och ta vara på alla som en gång va där och till allt jag hade!
De är många människor som jag saknar att ha i mitt liv, många skratt och väldigt många minnen som jag aldrig kommer glömma! De känns tungt att veta att de aldrig kommer bli desamma igen!
Allt man behöver är en eller fler som förstår en!

Hopp, sitter här hemma i min ensamhet, vilket är grymt skönt! Ska nog hoppa upp på cykeln och dra några km, känns skönt efteråt! Vid ett så ska jag hämta mamma från jobbet!

Hör av er om ni vill göra nåt?!

My life would suck without you!

Ofta?

Vad finns de för folk egentligen?
Klart som fan att folket snackar!? Vad förväntar man sig ska hända! Ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta åt folket! Jag bryr mig inte, de är inte jag som har problem, men kom fan inte sen när det passar dig!

Nu ska jag packa lite, och se vad som händer, kanske en svänga till Jossan!


Träna!

Idag blev de första träningen på många veckor, trodde inte att jag skulle orkar så länge, men de blev 7 km till slut, ca 25 min! :) Sitter här och väntar på att jag kan duscha! Sen blir de att brumma iväg till Emma och dricka te där med Jossan och snacka lite skit!:) haha. Trevlans.
Blir nog några mer rader senare och kanske en fin bild! :) Hehe

Pink, Kelly Clarkson, Leona Lewis! Braaaskiiit! =)

I November på Hovet spelar Pink, det ska jag på!! =)

=)

Jahopp, hemma igen efter matchen. Gunvor ringde förut tio över tre och undra om jag kunde börja jobba 4, men jag kände verkligen inte för att jobba. Jag är seg, blev lite mycket igår! haha, vilket är mitt eget fel, men blir man bjuden så säger man ju inte nej! :)

Hopp ta nåt att äta kanske, hämta stoffe och sen åka till Jossan! :)

Tralalala! =)

Söndag

Sitter hemma, ska hoppa in i duschen, ska brumma iväg till Bergska, ska kolla när bror spelar innebandymatch!

Ringer och ringer till Josefine, men får inget svar! =) Haha. <3

Igår va en rolig kväll, men hade inte varit fel om Jossan hade kunnat följt med ut. Men de blir senare! =) Söndag igen då, tycker inte om söndagar, man är så seg och känns som man bara vill krypa ner under täcket och bara ligga där hela dagen! :)

Skriver kanske några mer rader senare! :)

RSS 2.0