.....

Ensam...
Ja, de är va jag känner mig nu.
Undra va man gör för fel?

De är jobbigt att känna att de inte finns nån där när man behöver prata, de är jobbigt att man känner att de inte finns nån där när man bara behöver en axel.


Inte min dag idag!

Dagen började inte bra, jag försov mig, mamma hade jobbat natt och ringer och väcker mig tjugo i i sju och ja ska börja jobba kvart i, har tydligen stängt av larmet i sömnen vilket jag aldrig annars brukar göra, men iaf de tog bara tio minuter så var ja på jobbet. :)
Och dagen har bara fortsatt med skit, bara varit problem, jobba med en annan vikarie som aldrig har varit på den här avdelningen förut. Och de är väldigt mycket att hålla reda på, så de blev lite försenat, men vi har hunnit med allt nu iaf. :)
Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli halv tre och ja förhoppningsvis kan få gå hem, har inte hunnit med att ta någon rast idag! :) Ska åka upp till Grosvad direkt efter och kolla när Frida spelar match.

Ikväll har jag ingen aning om va ja ska göra, imorn är jag ledig och då ska ja sova ut, har gått upp tidigt två mornar nu, och de märks att man inte är van. Men på tisdag, torsdag och lördag ska ja jobba igen, så de känns skönt att ja har lite dagar inplanerat! :)

Bye bye! S.


Varje dag

Alltid är de nåt, krafterna och energin tar slut. Samma skit varje dag, samma diskussioner varje dag, och alltid nya problem. Varför kan folk inte bara acceptera att man blir gammal och inte har lika bra minne som de yngre, varför göra fler misstag så man kommer ännu mer ner i skiten.?

De skulle vara skönt att ha sitt eget, kunna stå på sina egna ben.!


??

Man märker snabbt vilka som är ens riktigt vänner!

Har blivit en hel del jobb nu, vilket är så oerhört skönt. Pengarna rullar in och dom går allt åt, speciellt när man ska åka till Ullared i slutet av April. Ska bli himla roligt, och även kryssningen. :) Längtar tills nästa helg med!


......

Jag vill ha massa pengar, packa resväskan och bara åka härifrån, träffa nya människor och bara ha kul, slippa gå hemma och inte ha något att göra. är så trött på de här nu så tänker inte lägga ner nån energi mer på nåt!
Ibland blir man så ledsen!

Falska människor spyr jag av!


10 Mars 2010

Solen har varit framme flera dagar nu, vilket gör en mycket gladare. :) I morse vakna ja av att solen sken i ögonen på mig. Underbart.

Igår jobba på novasiss, vi gick på ljusparty, vilket jobb vi hade att komma fram med rullstolen, men vi kom fram till sist, de va mycket trevligt. :) Ska jobba igen på fredag. Skönt att jobba lite, framförallt få lite pengar så man kan göra något men också så man inte bara sitter hemma hela dagarna. Har även fått några dagar på tegelbacken också så de känns bra. :)

Blev bjuden på te hos Johanna förut, så åkte dit, hade med mig chokladbollar. Satte oss på balkongen solen låg på där, underbart skönt, ävne Sandra och Dennis titta förbi. :) Nu sitter jag här hemma och väntar på Johanna ska ha duschat klart, ja ska åka tillbaka dit igen, vi ska åka och köpa sallad och bara slappa. :)

Den 9 April ska vi åka iväg på kryssning, vilket ja inte är så jätte förtjust i, eftersom ja mådde skit sist och de va ganska höga vågor, men Stoffe ville med så bara att hänga på, och mamma och pappa bjuder ju så vafan, de kan nog bli kul. :) haha.

Nahe, nörda lite spel på facebook tills Johanna är klar! :)

Hej hopp. S.


Funderingar och tankar!

De senaste veckorna har ja levt i mitt eget skal, med många tankar och funderingar, sena nätter och tidiga mornar. Har haft en orolig klump i magen, varit trött och hängig, mått illa och bara kännt mig allmänt tråkig. De måste nästan vara ett tecken på att de inte är dags att ta de där klivet vidare, men när vet man att det är dags?

De är vid sånna här tillfällen man behöver stöd från andra, men tror jag har dragit mig undan, skäms jag eller känner jag att jag vill klara av de själv och stå på mina egna ben?

De snurrar många frågor i huvudet som jag inte själv kan svara på.

Men nu känns allt mycket bättre, den där tunga stenen har ramlat av från mina axlar, fast på ett sätt känner jag mig samtidigt besviken. Usch, de är svårt sånt där.

I promise you, I´m allways there.
When your heart is filled with sorrow and despair.
I´ll carry you, when you need a friend.
You´ll find my footprints in the sand!


2 Mars

Redan Mars och fortfarande lika mycket snö kvar om inte mer eftersom de snöa igår. Usch är så oerhört trött på de här vädret nu, vår och sommar skulle inte sitta fel. :) Mars då som sagt, har redan några dagar som ja ska jobba, vilket känns super skönt, hoppas på att de blir fler bara!

Tjejkvällen i lördags blev trevlig och rolig, bowlingen kunde jag lika gärna hoppat över, bowla onykter va inte så super bra för min del, har jätte ont i långfingret, de är jätte stelt har svårt att böja de, plus att de gör ont och är lite svullet. Men kul va de, och de är väl huvudsaken.

Idag har jag ingen aning om va ja ska hitta på, Stoffe ska svetsa till jobbet, så nåt vore roligt att göra. :) Men men.

Bye Bye S.


RSS 2.0