Sent inlägg.

Blir ett sent inlägg, jobbigt att man verkligen vill komma i säng tidigt och att man sen inte är trött och kan sova, Älsk somna för typ en timme sen och här sitter ja och ugglar. :) men ska försöka efter ja har bloggat klart.

Helgen har de varit fullt upp, i fredags va vi hos stoffes syster, super trevligt, på lördagen blev de att åka till Linköping efter mamma slutat jobbet för att kolla på bror som tävla i cross, senare på kvällen blev de häng med mina flickor hos Falk, sen utgång på hotellet. En mycket trevlig och rolig kväll. Söndag upp igen skapligt och sen åka till stan för att kolla cross. :) den kvällen sluta slappt framför Wallander med Älsk. :)

Idag har jag jobbat från två till nio, har gått bra, men har mått illa hela dagen, somna om i morse när Stoffe skulle åka och då råka ja somna på mage, vilket inte va bra tydligen, vakna upp efter en halv timme och mådde jätte illa och har gjort de hela dagen, skumt?

Imorn är jag ledig, då måste ja verkligen åka och träna, har varit dålig med de, har haft sån mensvärk. Men nu har ja inget att skylla på, när man väl är där går de bra. :)

Blev ett litet inlägg iaf! :)
Sweet dreams. S.


Depp dag.

Sitter här med handduken runt huvudet, idag har varit en hängig dag, har haft mensvärk, huvudvärk och frusit hela dagen, så ska snart torka håret och sen åka till Stoffe och bara ta de lugnt. :) Stoffe lär väl titta hockeyn, men ja vill nog glutta Värsta bilföraren lite tror ja.. :)

Har inte blivit så mycket av träningen nu på några dagar, eftersom jag har jobbat långa dagar plus att ja inte har mått så bra i kroppen heller, tror de är nått som håller på att bryta ut snart.

I helgen får vi se lite va som händer, imorn är vi bjudna till Sofie och Fredrik, så får se om jag dricker lite då, sen på lördag är de hotellet, och de lutar de nog åt att de också blir.

Skönt att bara ha 2 dagar till inplanerat, funderar på att inte tacka ja till så mycket mer innan de har lugnat ner sig lite. Fattar inte hur vuxna människor orkar hålla på som de gör, och varför tar folk åt sig om de ändå inte har gjort nåt fel? Aja..

Seee yah! :) S.

Ett till!

Här kommer ett till inlägg, är nyfiken på vilka som läser min blogg.
Mellan 20-80 läser men inga kommentarer?

Alltid är de nåt!

Igår va de dags igen att jobba ett 11 timmars pass, vilket sluta med att de blev 15 timmar istället, blev sjukhus besök, och vänta i typ 8 timmar. :) Yeah men övertid är aldrig fel.
När jag väl sitter där så ringer mamma och pratar och frågar saker, då har hon en idiot som står och anklagar henne och mig för massa saker, alltså vilka jävla människor de finns egentligen, och de ska vara vuxna och beter sig som 10 åringar.
Blev dåligt med maten också, åt frukost hemma innan jobbet vid halv nio, sen så blev de Max vid tolv inatt när vi fick åka hem, ja och Sofie.
Känner inte för att äta, hungern finns men inte smaken.

Sitter och väntar på att Johanna ska komma och hämta mig, ska följa med henne ner när hon besiktar(stavning) bilen, sen tror ja vi skulle åka en snabbis till Media mark och blomsterlandet, ja vill köpa Skärgårdsdoktorn. :)

Aja, ska torka håret nu och fortsätta se Andra Avenyn på datorn.
Bye S.


Länge sen sist!

De va ett tag sen sist jag blogga, har inte haft orken och ska ja vara ärlig har ja inte ens tänkt på bloggen. :)
Men vi gör ett försök nu!

Kryssningen avklarad, verkligen super rolig, god mat, mycket god dricka och skratt, så de ska vara. :) På lördagskvällen när jag kom hem fick ja ut med mina tjejer inte alls lika roligt ute men vi hade kul innan! :)

Har inte alls blivit mycket jobb på sista tiden, hade ett 11 timmarspass igår, gick lite segt men får tänka på att de blir bra med pengar, har ett till imorn, och sen en till dag nästa vecka så usch så lite dagar jag har. Hoppas att de hör av sig mer, för pengar går alltid åt, speciellt nu när jag nog ska åka till Ullared i slutet av månaden, sen vill jag spara pengar så de blir utomlandsresa framåt hösten, även Göteborg i sommar skulle inte vara fel! :)

Ett stort tack till Petra som fixa min blogg! :)


De sägs att tiden läker alla sår, de finns sår som aldrig kommer läkas, såren som blev när någon försvinner, såren kommer alltid finns kvar i hjärtat som ett minne, ett minne från allt de bra som en gång fanns, samtidigt som de finns sår som är jobbigt att bära med sig.
Saknaden försvinner aldrig.
<3


Grattis Sandra! :)

Kanske dags att uppdatera lite, men vafan inga som läser knappt och ännu färre som kommenterar! :) Idag är de iaf ny månad, igen :), hade hoppas på lite sovmorgong med tanke på att ja gick upp tidigt igår med, men neej, vakna halv sju av att de pratades en trappa ner, sen kvart över sju när alla gick så stod Maja och gnällde och skällde som bara den, Stoffe skulle åka och ja hade lovat att gå en promenad med henne innan ja åkte, så tänkte här blir de väl inget sova, så tog på mig kläderna och gick ner. Åkte till jossan en sväng och sen tillbaka och tog en till promenad. :)

Har varit hemma, seg hela dagen, fått världens huvudvärk, Elin fråga om ja ville med på Easyline, så boka först men känner nu att ja verkligen inte pallar, ska ta mig en duscha och sen senare åka till Sandra och fira henne.

Grattis gumman, hoppas du får en toppen dag! :)

Ska nog förmodligen jobba imorn för mamma, de ska iväg till Katrineholm, henke har innebandy match så de ska sova på hotell, men orkar verkligen inte gå upp kvart över sex, så ska fråga om mamma kan ta de första timmarna så tar ja resten! haha. :)

Jaha de va nog allt för mig. :)
Puss S.


RSS 2.0