25 Januari 2011

Idag har jag dansat Zumba igen, himla roligt och väldigt jobbigt, så de blir de fler gånger så fort de finns några platser lediga. :) Nu har jag varit hos Sandra en svänga, körde henne till jobbet så nu blir de slapp tills de är dags för träningen igen, fast den här gången handboll.. :)

Jag skrev aldrig om min vägning i söndags, jag hade gått ner 1 kg till.. :) Skönt att de går åt rätt håll, plus att jag har minskat 5 cm i midjan och 4 cm över rumpan. :) Woohoo! :)

De är nu 25 dagar sen jag sluta äta godis, de är så grymt jobbigt från att nästan äta godis varje dag till att inte äta alls, har haft huvudvärk osv men de har börjat gå över nu vilket är skönt, men sötsuget sitter fortfarande i, hoppas att de också försvinner snart :)

Håller på att samla in pengar från alla brudarna för på torsdag betalar vi första delen, känns som att vi snart ska åka för att vi styr och pratar om de hela tiden, men sen kommer man på att justja, de är ju 7 månader kvar. :) Förhoppningsvis går de fort och snart är vi där. :) jag längtar så sjukt mycket och jag vet att vi kommer ha så roligt.. :)

Fick förresten löne specen idag, blev lite besviken om jag ska vara ärlig men va kan man göra åt saken?!

Imorn blir de en hel dag på stan, alltid lika trevligt. <3

Tarkan - Dudu

/ S.

Överlycklig :)

Woohoo, Turkiet resan är nu bokad, vi blir 6 brudar som drar iväg i 2 veckor.. :) Alexandra åker hem efter 1 vecka men super roligt att hon följer med iaf. :) Första delen ska jag och Sandra betala nu i veckan när vi fått lön.. :) Jag längtar så sjukt mycket alltså.. :) Vi kommer ha så kul..

På onsdag åker jag och Sandra in till stan och gör oss fina i barret hos Mickes syster, ska bli roligt att testa någon ny!! Tror jag kommer bli nöjd.. :)

Nu börjar handbollen på tv, så ska ta mig en knäckemacka till de och vänta på att Jenny ska höra av sig, så åka dit och snacka lite med henne och kika hennes nya lya.. :)

RETARD :)

Im happy

Tisdag, idag börja dagen med massage, vilket va rätt skönt den här gången faktiskt tills nu efteråt, värker i vänstra axeln och bränner ner i armen, skulle egentligen ha tränat handboll idag, men fick bli att sitta i soffan och kolla handboll på tv:n istället. Men blev en sväng upp till medley förut med Sandra.. :) Cykla en halvtimme vilket blev 1.2 mil.. Inte de roligaste kanske, men ville inte köra nåt med armar idag.. :)

Kunde inte hålla mig så stallde mig på vågen och den visa -1 Sammanlagt -5. :) Im happy.

Imorn blir de förhoppningsvis vanlig träning igen.. :) Efter blir de kanske att åka in till stan och hälsa på Emma.. :) Umgås lite, alltid lika roligt och trevligt.. :D

På torsdag blir de att åka in till Cloetta och kolla hansbolls Vm med några brudar ifrån laget, dock inte Sverige som spelar men kul iaf och kosta mig endast 100 kr när andra får betala mera.. :)

Nu en dusch innan Sverige börjar spela.. :) efter blir de en svänga till Sussie och snacka lite skit.. :)

Bye for now! :)

17 januari 2011

Idag blev de träning på Medley med Sandriis, himla skönt men huu så varmt de blir där uppe, riktigt dåligt att de är så dålig luft.. :) Sen har jag fart runt och hjälpt pappa och handlat osv..

Ska försöka iaf att skriva lite då och då, hoppas på att ni fortsätter att läsa.

Idag ska jag hälsa på emma en svänga, de ska bli roligt, inte allt för ofta vi ses, men är ju annat som kommer ivägen..

På fredag bokar vi resan till turkiet, vadå att ja längtar som bara den, men skönt att de är plus grader och att snön och isen börjar smälta bort, jag vill ha vår och sommar.. :)

Have a lovely day! :)


....

Hade visst ingen koll på vilken dag de va igår, inte lätt.. :) Men vafan ni förstår väl va ja mena iaf. :)
Kommer dock inte blogga så ofta nu, är inte lika roligt längre och har inte nåt att skriva om direkt..

Hejhej! :)

15 Januari 2011

Jahopp, då va de söndag igen då, vilket betyder vägning.. :) blev glad idag med faktiskt när jag klev upp på vågen, -2 kg, Sammanlagt -4 kg. Jag är nöjd och väldigt glad över att de går åt rätt håll!! :)

Gårdagen va den roligaste kvällen på länge.. :) Tog trebussen in till stan, kvart över fyra åkte tåget till Linköping, när vi kom dit gick vi upp till centrum och mötte Hanna, vi käka sallad och kolla lite i affärer med henne.. :) Halv sju gick bussen från centrum till Cloetta.. :) Mycket bra där.. :) Tog sedan bussen tillbaka till centrum.. :) Gick ut på harrys, när vi precis kom dit fick vi syn på Linda Gundstedt, kul iaf.. :) Sen träffa vi två super trevliga tjejer Emma och Ida när vi stod och vänta på bussen, så vi va med dom.. :) Synd bara att Ämmah inte kunde komma, men som sagt blir fler gånger. :)

Idag blev de en väldgit lång sovmorgon.. :) Sköönt, har precis varit och kollat på innebandy, sen är de handboll på tv. :) Ikväll blir de att åka till Jenny och umgås med henne, käka lite grönsaker och dip och kanske ta ett glas vin i så fall blir de nattning där.. :)

Jag längtar till på fredag! :)

13 januari 2011

Mammsen och jag åkte ner till centrum och fixa lite förut, köpte med sallad hem från Perfect, hann precis sätta oss och äta när vi kom hem så får jag ett mess från poolen, och fråga om jag ville börja jobba kl tre, då va kl kvart över två, så slänga i sig maten, packa handbollskläder och tvätta håret, sen va de bara att dra. Och efter jag slutat så direkt upp till handbollen. :)

Imorn blir en himla stressig dag, ska hinna med att träna, äta, sen åka till Sandra skapligt och fixa oss, ta bussen vid tre in till stan, sen tåget vidare till Linköping, äta nånstans, sen vi åtta så börjar de i Cloetta, ska bli så himla roligt.. :) Sen utgång.. Hell yeeah! :)

Naahe om man ska krypa ner i sängen då kanske! :) Läsa några rader i boken, sen försöka sova. :)
Natti Natti! :)


12 januari 2011

Ingen bra dag idag!!
Åkte till tandläkaren förut vid nio.. Den här gången var ja så grymt nervös fast jag har dragit ut förut.. Iaf börja med två sprutor, en i gommen och en på ut sidan.. Sen början han trycka för att få tanden att bli lös, men gjorde fortfarande ont så fick mer bedövning sen fortsatte han.. Va nära att ja började gråta, tanden satt så snett så va så svårt att få tag på den.. Nu har bedövningen gått ur och nu har ja as ont, så fick bli youghurt idag till middag.. Har även tagit en ipren så förhoppningsvis kanske de blir lite bättre!! Hoppas bara jag inte har ont på fredag..

Längtar till Fredag, de ska bli så super kul, och roligare blir de om Emma följer med ut som vi träffa i Turkiet.. :) Hoppas!!

Igår blev de först träning hemma.. :) Sen åkte jag till Sandra och vi gjorde Tacosallad, sen ville hon träna så vi åkte upp så jag värmde upp 25 min på crosstrainern innan handbollen.. Sen blev de handboll i 1 timme och 45 minuter, men idag tar jag de lugnt med träningen..

Ska åka och umgås med Jenny en svänga tänkte jag!! Kul.. :)

Ha en bra dag! :)

11 januari 2011

Blev inget bloggande igår!
Poolen skicka och väckte mig halv sju igår morse skulle börja halv åtta till ett och dessutom med mamma, så tacka ja och fick de, var också lite förberedd på de också.. Så skönt att få jobba lite, har redan jobbat 7 dagar den här månaden, och har en dag till den 29, men hoppas på att få mer tills dess. Nu är de bara att börja spara som tok.. :)

Efter jobbet åkte jag och Sandra upp till Medley, körde 40 min på crosstraninern, va så skönt att köra länge, min kropp kändes så pigg så då är de bara att köra.. :) Hade även krafter kvar efter men vi hade inte så mycket tid på oss. Körde även mage, ben och rumpa också.. Efter träningen stressa vi in till stan, va tvungen att hitta present till min bror som fyller på lördag. Hitta lite iaf. =) Vi svängde även förbi Utter när vi ändå va i stan och snacka lite Turket och så. :) När vi kom till Finspång så hyrde vi en film och bara myste ner och i soffan. :)

Tog mig en liten sovmorgon idag, skönt de. :) Ska äta lite frukost nu, sen är de bara att tagga för träning har dock inte bestämt mig och ja ska köra träningen här hemma idag eller om jag åker upp till Medley själv? Men träning blir de iaf.. Ikväll börjar handbollen också, kulkul va ju ett tag sen jag träna, har ju varit uppehåll över jul och nyår också. Så ska bli kul att komma igång och träffa alla igen. :)

Börjar bli nervös över morgondagen, då ryker min visdomstand, fast jag varit med om de förut så har jag föträngt smärtan! Men de går nog bra, om inte annat ska de bli skönt att slippa den. :)

Frukost och sedan träning. Ha en bra dag! =)

9 januari 2011

Nu är denna jobbarvecka över,  fick jobba 2 timmar längre idag, har varit mycket att göra idag..:) 5 dagar har jag jobbat den här veckan, vill verkligen att de ska flyta på. Är trött, men måste göra nåt annars somnar jag..:) Hoppas på att jag får jobba imorn med, måste ha ljud på mobilen inatt så jag hör imorn om de messar.. 

Vägde mig ju imorse, har ju gått en veckas tid, -2 kg jag är väl nöjd.. :) Bara att kämpa vidare, hade nog hoppas på mer, men bättre när de går sakta framåt..:) Nu är de bara att vänta en vecka till, tills nästa vägning.

Nu ska jag hitta på något att göra, måste träna lite senare också!! :)

8 januari 2011

Jävligt nöjd med mig själv, går upp nio på en lördag och tränar innan tio.. :) De va inte igår kan jag säga. Kom dock isäng skapligare än va ja brukar göra så kanske är därför, plus att jag typ ha tvingat upp mig själv för att hinna med allt innan ja ska jobba, nu har ja bara duschen kvar, sen drar jag och Mia in till stan och kollar på henke, sen vid två börjar ja jobba.. :) Kanske ja kan somna skapligt ikväll för ska ju jobba dag imorn.. :)

Sötsuget börjar faktiskt försvinna lite smått, ja ska inte ljuga, visst att ja är sugen, men litegranna har de minskat så de är skönt.. :) Jag håller tummarna inför morgondagen när ja ska ställa mig på vågen. Ja är nyfiken.. :)

Dags att hoppa in i duschen sen fara iväg.. :)
Ha en bra dag alla. Kiss


7 januari 2011

Då har man jobbat klart för idag också, sitter hemma och väntar på att Mia ska komma så ska vi åka in till stan och kolla när bror spelar idag med.. :) Får se hur de blir med träningen, kanske kan träna när ja kommer hem.. :D Förövrigt går de väl bra med att vara ifrån godis osv, visst att man blir sugen på att ta en och tänker, men en liten bit skadar väl inte, men NEJ jag har inte tagit en bit sen i lördags, och de är en vecka imorn.. :) Känns bra.. Om två dagar får jag väga mig med.. Hoppas hoppas på resultat.. :)

Igår va jag och sandra hos micke och umgicks med han, Lina och Dennis, när vi ska gå hem, hade min bil utanför sandra, så vid soloteket va vi tvugna att gå på vägen, ja ni vet ju hur de ser ut på vägaran, men iaf, så kommer de en snubbe ner mellan husena, och tittar jätte konstigt mot oss, sandra knallar typ upp i snöhögen men ja tänkte eh ja fortsätter gå på vägen, när ja märker hur han börjar gå emot mig, då får jag panik både jag och sandra börjar springa som bara den, han börja följa efter men stanna efter några steg, han stod och skrek massa efter oss. Hans ögon hade jag i mitt huvud hela kvällen innan ja somna. Uschan jaa! Sikket folk de finns alltså.. "/ Han hade inte bara druckit alkohol om man säger så.. :/

Dags att fara.. :)

6 Januari 2011

Igår va himla roligt i stan med Emma och Sandra, vi käka på Paus, Emma köpte tapeter och kakeldekor till köket.. När vi kom tillbaka till henne va de bara att sätta igång med allt, höll på i stort sett hela kvällen, men resultatet blev himla snyggt sen, under tiden hade vi skojigt så de va inte så jobbigt.. :)

Träningen är avklarad för den här dagen också, fick bli hemma idag med, när mammi har slutat åker ja, mamma och pappa in till stan och kollar när bror spelar innebandycup.. :) Min sista lediga dag för den här veckan, sköönt med jobb!! Måste försöka klämma in träningen också nånstans, men de går nog bra.. :)

För tillfället är vi fem brudar som är på att dra till Turkiet, blir nog att boka nu i slutet av Januari, himla skönt då har man nåt att se fram imot i de ruskvädret.. :)

Längtar som bara den till nästa fredag, då ska jag och Sandra åka till Cloetta center och kolla på de 10 sista idolerna när de turnérar.. Efter blir de nog utgång i Linköping, eller om vi åker till Norrköping, köpte biljetten till henne i julklapp.. :)

Have a good day! :)


5 januari 2011

Då va träningen avklarad för idag med, fick bli hemma idag också!! :) Men imorn blir de Medley förhoppningsvis, om jag inte får jobba eller så.. :) De är så otroligt skönt att pusha sig själv när man väl står där på crossen, man är helt slut, svetten rinner men ändå hittar man de där lilla extra att ta ut, sen efteråt känns de ju toppen skönt.. :) Längtar tills på söndag då ska ja väga mig, och förhoppningsvis så har väl allt slit gett resultat.. :) Skönt att jag har min familj och Sandra som pushar mig, med deras hjälp och mig själv kommer de här gå vägen.. :) <3

Idagens ska jag och Sandra åka in till Stan och umgås med Emma, ska blir roligt och trevligt.. :) Skönt att bara hitta på nåt att göra..:)

Nu vill jag har sommar och sol, trött på snön, vinter och kylan!! :) Längtar fruktansvärt mycket till Turkiet. :)

Bye for now. =)
 



4 januari 2011

Kommer blir mycket skrivande om träningen här i bloggen framöver, men tvingar ingen till att läsa, skriver ganska mycket för att sen kunna gå tillbaka och läsa om min resa till mitt mål.. :) Har gett mig fan på att jag ska klara de här, och då ska ja de också.. Man kan de mesta bara man vill, och de här vill jag verkligen.. Tror de kommer bli problem med mitt tålamod dock, för vill att de ska hända saker fort, men bara att vänja sig vid de och är de inte bättre om de går sakta framåt..? 3 dagar utan godis och sånt. :)

Träningen är avklarad för idag med, fick bli hemma på crosstrainern i 20 min blev 5 km, för ja ska jobba idag med.. Hoppas på att Sandra vill följa med mig till medley imorn om hon är ledig, har två lediga dagar ons och tors, va jag vet än så länge, kan ju ändra sig snabbt, sen är de jobb som gäller hela helgen.. Skönt.. :)

Idag dissar jag mina köttbullar, så de får bli kyckling i ugn och sallad, piffar till de med några kräftstjärtar.. :)

Ikväll efter jobbet ska jag nog träffa Sussie, har inte sett henne sen innan jul så de ska bli himla roligt.. :)
Dags att ta en dusch.. :)

Hejsvejs!

Värk "/

Fick bli träning hemma idag istället för Medley, skulle egentligen ha börjat fyra och jobba, men poolen ringde och undra om jag kunde börja halv tre och hjälpa till på en avdelning innan, så de ska jag göra. :) Har precis ätit, har blivit lite galen i köttbullar, de är ju så fruktansvärt gott, så idag fick de bli köttbullar och sallad.. :)

Tandvärk är bara förnamnet va jag har, mina båda visdomständer där uppe hade jag tydligen lite småhål i, och de tyckte att de smartaste va att dra ut dom, den ena är ute, men den andra är kvar, och de värker som bara den, har haft tider förut men de har inte passat, så om 9 dagar ska ja dra ut den. De värsta är att när man har ont så kan nog 9 dagar blir väldigt långt. Värken har spridit sig till halsen och örat, inte skönt.. "/

Är de någon som läser min blogg?? =)


2011

Då va de nytt år igen!! Tiden bara rinner iväg.. Fira med underbara människor, kvällen blev lyckad till slut!! Har bestämt mig för att ta tag i mitt liv, och den har gången är ja så ladda så känner att de här kommer gå vägen, jag kommer nå mitt mål!! Ja har slutat att äta godis och sånt onyttigt, hade tänkt att slå mitt egna rekord som är 57 dagar.. :) Har börjat äta nyttig mat och så träna, så då måste de väl gå vägen.. :)

Jag längtar till sommaren!! :)

RSS 2.0