Period!

Har kommit till en period där tankar och funderingar snurrar ständigt i mitt huvud! Hade jag kunnat gjort något annorlunda? Om jag hade struntat i att säga de, kunde de har hjälpt? Osv. Fan de är jobbigt, Orkar samtidigt inte gå och vara depp, ja känner att all min energi sugs ur kroppen och jag orkar knappt inte med mig själv! De finns inget jag kan göra heller, jag försöker att inte gå och tänka men hur lätt är de?
Jag vill må bra och vara glad, jag säger till alla att ja mår bra, men innerst inne mår ja inte bra! Usch, de sägs att tiden läker alla sår, jag hoppas att de här såret ska vara läkt snart, orkar inte mer nu!

Ska bli skönt att komma här ifrån i 2 veckor, tänka på annat, försöka iaf, göra andra saker och bara vara! Det är 47 dagar kvar, tiden bara rinner iväg!

Ska ta mig en dusch!

See yah! Puss S.


Varmt! :)

Jaa, de är bara att vänja sig vid värmen för sen i två veckor så kommer de vara ännu varmare förhoppningsivs! :) Nu är de bara 54 dagar kvar, de går himla fort, snart är de dags att börja packa! haha.

Har tagit mig i kragen nu igen, nu sluta ja äta godis i måndags, så fem dagar utan, alltid en början, har även gått ner 2,5 kg sen dess också! :) Har bara försökt äta kött och sallad!
Nu jävlar ska ja klara de här, ska bli smalare till Turkiet! :)

Byebye! Puss S.

RSS 2.0