1:a advent!

Hopp då va de första advent idag och helt ensam är man hemma, tiden bara rinner iväg. Mamma och pappa åkte till Tyskland imorse och Henke är iväg på cross tävling! Himla tråkigt våder men får nog ta mig i kragen och gå en promenad iaf. Har ju inte gjort de på 2 dagar!:) Och den här veckan blir de att fixa medley kortet!

Igår blev de hotellet, förfesten var rolig men när vi kom ut så försvann allting, mådde illa och var trött, sen tappar man alltid humöret när alla idioter ska slåss och ha sig hela tiden, vafan gå ut för om man bara ska bråka! Så onödigt, men ha de så trevligt bakom galler. Haha!

Sugen på att se luftslottet som sprängdes, kanske ska övertala Älsk och kanske åka in och se den! :) Slänga sig i soffan ett tag och sen försöka få i sig nåt i magen :)


Helg igen!

Sitter här nästan klar för att åka till jobbet, börjar om 50 min! Hoppas att dagen går fort, 13.00-21.15. Och att de är snälla sista timmen när jag är själv! :)

Har iaf allt klart inför imorn, eller aah nästan ska handla lite juice bara! Så hoppas på att de blir kul imorn, mitt pepp börjar försvinna lite, hoppas på att den hittar tillbaks! :)

Nahe har inte så myket att skriva faktiskt, på söndag åker mamma och pappa till Tyskland med Olle och Lillian, så hoppas de handlar hem lite smått och gott. Haha! :)

Ha en bra dag! Puss Sofia


Hälsokväll!

Snart när jag har torkat håret ska jag fara hem till Jossan, för hon ska ha hälsokväll. De ska bli riktigt kul, kan dock inte handla så mycket eftersom att de är ganska tomt i plånboken, men nåt ska jag nog hitta, och mamma är snäll och lånar ut pengar till mig i så fall! :) Så de ska bli kul att få testa saker osv, och sen är de alltid kul att bara umgås och ha trevligt!

Har precis varit ute och gått med Henke en svänga, blev dock inte så långt eftersom jag skulle hinna med lite annat innan jag skulle åka, men blev iaf 35 min, och de är bättre än inget! Mina ben värker som bara den, har träningsvärk så de heter duga! :D haha.

Dags att dra sig! Hoppas ni får en trevlig kväll för de kommer jag ha! Puss


Tisdag!

Trött idag med, huvudvärk idag med! Vad är felet?! Hmm.

Ska nog ta mig en promenad snart, ska bara se klart på Jönssonligan på tv, haha. Efter promenaden blir de att fortsätta läsa När jag hör din röst och kanske springa en sväng när Henke kommer hem från skolan! :) Tror även att jag och Jossan skulle gå en promenad senare!

De ringde förut och fråga om jag ville jobba fredag och de vill ja ju! :) Eller egentligen inte men pengar behöver jag och då finns de ju ingen annan utväg! :)

Hejdå!


Usch!

Känner absolut inte för någonting, skulle vilja kräva ner mig nånstans och komma upp igen om nån månad eller så! Fattar inte att man va så här nere och deppad över inget speciellt, visst att jag har väldigt många tankar som snurrar i huvudet, men de är väl inget ovanligt! Känner inte för att prata med nån, känner inte för att äta, känner inte för nåt! Men ibland måste man göra vissa saker iaf!

Snart ska nog jag och henke ut och springa och förhoppningsvis så springer vi inte vilse i mörkret.:) Hoppas bara att jag orkar hänga på hans tempo, måste verkligen göra nåt åt saken. Vill verkligen börja handboll! Jag saknar den förra Sofia som fanns. Vart tog hon vägen?!

Aja, har inte mer att erbjuda. Hej!

Söndag

Jahopp då va de söndag igen, dagarna bara rinner iväg! Men har faktiskt hunnit med mycket i helgen, idag blir nog den lediga dagen för mig. Så jag tänkte bara lite snäll och hjälpa mamma med tvätten, maskin 2 är inne nu! Hinner med en till innan hon slutar, eftersom inte pappa och Henke kan och verkar inte vilja lära sig maskinen heller så får jag ta de som uppgift, inget roligt men va gör man inte!

Blir även att laga lite mat, blir ris, brunsås och schnitzel. Måste få i mig nåt i magen, är inte ett dugg hungrig och inte alls sugen på nånting alls. Börjar bli lite snurrig så får nog hälla i mig lite vatten! :)

Senare ska jag och Henke upp till Aluceum och kolla handboll. fan att jag är så feg och osäker, en träning och sen då? ajjabajja! Vill ju så gärna börja. har iaf varit duktig och hämtat ett papper nu från medley som mamma måste fylla i eftersom hon är super snäll och ska betala för ett år. Sen är de bara att sätta igång igen! :) Står fortfarande kvar på min -8 kg vilket jag tycker är väldigt lustig, men jag är överlycklig för de! Haha!

Igår efter jobbet åkte jag till jossan och hon fick rycket och ville gå ut, dock nyktra men de va väl rätt okej. Va rätt trött och kände inte alls för att dansa eller så, men de va mycket roligt att träffa Dennis igen, vilken stropp han är egentligen! Haha :D

Nahhe, göra lite nytta kanske! för jag är ju så pigg och utvilad. haha inte. :)


Helgen!

Poolen ringde idag igen och fråga om ja kunde jobba ikväll, blev lite osäker först så himla konstigt pass 17.00-22.30, känner att de är väldigt sent kan lixom inte göra nåt efter. Men vafan pengarna är viktigare, de kommer flera helger, tio minuter senare ringer de igen och säger att den som ska jobba imorn har sagt ifårn, så fick även imorn kväll med! Tredje helgen irad jag jobbar nu inte hela men nån dag, och de är ju på helgen som de blir mer pengar! Så de känns skönt.

Börjar faktiskt få panik av att vara så här fattig, har aldrig haft några problem med pengar förut, har alltid haft så jag klarat mig, men nu minnsann måste jag verkligen tänka på vad ja kan köpa och inte, och de är många saker
som får vänta! men är glad att jag har snälla föräldrar som hjälper mig!

Mår dåligt av att ha så lite pengar, jag blir deppad och så nere, jag vill verkligen ha ett jobb. Men vart ska man börja söka? Skulle jätte gärna vilja åka utomlands och jobba, men åka utan Älsk, vänner och familj, neej de går inte bara! Jag får helt enkelt fundera mer om jag ska läsa vidare till nånting.

Det är mycket jag ska hinna med den här helgen, eller som jag skulle vilja. Ikväll som sagt blir de jobb, snabbt till Älsk och kolla vem som åker ut idol. Sen blir de nog sängen. Imorn vill jag kolla på Henkes båda innebandy matcher, sen efter de måste jag hinna in till stan och sen på kvällen blir de jobb! Söndag har jag 2 handbollsmatcher inbokade som jag skulle vilja se! :)

Jag längtar till nästa helg, hotellet och förmys hos Johanna med brudarna! :) <3


Bästa!

Sitter här och ska skriva lite medan jag lyssnar på julmusik! Har en favorit så de går om och om igen! :) haha. Neevars, känner nu att stämningen med jul början komma. Är lite emot snö och kyla, men vafan vill man ha en riktigt mysig jul är de bara att gilla läget! :)

Har precis sett nya Wallander med Mammi och Henke, den va helt okej. Nu tänkte ja hoppa in i duschen och sen åka till Jossan. Vi hade tänkt laga lite mat och se Bonde söker fru, Oskyldigt dömd och Paradise hotel! :) Myskväll!
I måndags var jag barnvakt åt Novalii hela dagen typ, de gick jätte bra och roligt va de med. Den sötaste ungen i mina ögon! <3

Klart bästa låten nu! Lady Gaga - Bad romance! :)

Naahee nu ska jag dra mig! :)


Tänkt mig!

Hade faktiskt tänkt mig lite lördagsmys, men så blev de inte. Vakna i morse av att mobilen ringde, poolen undra om jag ville jobba extra resurs ikväll. Och de är bara att tacka och ta emot, eftersom de är så lite dom ringer så får man vara glad när de väl gör de! Och så kanske de blir imorn med, de skulle höra av sig i så fall! :)

Igår blev de utgång med Lisa och Sandra, först satt vi hos Lisa, drack lite, sjöng sing star och kolla idol. Sen blev de Kristallen funka väl rätt bra! :)

Ullared va jätte kul, är nästan klar med alla julklappar så de känns super skönt! :) hitta faktiskt rätt mycket fint! :) Pengarna gick åt iaf. haha. :)

Känner att jag börjar längta lite till julen, allt är så mysigt ta fram tomtar och ljus, lyssna på julmusik och bara se alla stressiga människor yra runt i affärerna! :) haha.

Nu blir de duschen och äta lite god mat innan jobbet! :)
Puss Sofia!


Yeees! :)

Hopp gårrdagen hos Jossan va himla roligt tyckte jag iaf, jag va trött och seg i början men senare blev jag över trött och dansa och höll på! :) haha.

Stallde mig på vågen igår, blev faktiskt chockad och glad, har nu sammanlagt gått ner 8 kg vilket gör mig så överlycklig att de fortfarande går åt rätt håll, fast jag inte har kunnat tränat nu pga min handled och nu att jag känner mig trött och hängig efter vaccinet.

Snart ska jag och Älsk åka till Micke och Lillis och se vad de har för sig, Fredda och Frida skulle också dit så de blir nog trevligt. :D hehe.

Naahe göra de sista man ska göra innan de är dags att knalla! :) Bye.


Usch! "/

Hopp, då va de gjort. Tog den där äckliga sprutan igår, de va läskigt och gjorde ont, fast smärtan kom efteråt, usch så ont jag hade i armen igår. Och sen när de va dags att sova, de va inte de lättaste, jag är van att ligga på den armen, så vände mig på den samtidigt som jag sov, kan säga att man vakna direkt när man låg på den,gjorde så jävla ont. De har varit en jobbig natt, vakna vissa gånger av att jag frös så mycket så jag skaka hela jag, och sen ibland vakna jag av att jag svettades massor! usch!
Idag hade jag så ont så jag knappt kunde ta på mig kläderna! Men de går väl över snart får man hoppas. :)


Mia hade sagt till mamma om en artikel i tidningen där de skulle öppna en ny affär i stan och sökte folk, så de jobbet sökte jag igår, håller tummarna för mig själv. Vill verkligen ha ett jobb! Hoppas, Hoppas! :)


Nu blir de soffan, för jag känner mig inte alls bra, hela armen värker, och de känns som att nån har kört över mig flera gånger, men de är för att jag inte har fått sovit ordentligt. :)

Schippevipp! :)


Lång dag!

Idag börja min dag tidigt, Stoffes alarm ringde vid sju, som jag självklart vakna av, och då kunde jag inte somna om mer, men låg i sängen till åtta ungefär, sen åkte jag hem till mamma och kolla film med henne och åt frukost!

Höll på att somna i soffan förut, när mamma sa att jag var tvungen att sätta fart, skulle på nån grej med poolen på Bergska, va inte så jobbigt, tog bara en havl timme, efter blev de kina mat med Sandra och Johanna! De va väl rätt okej, inte min grej riktigt men de gick ner i magen! :) Nu sitter jag hemma, ska hitta på nåt snart, Älsk ska plugga idag så jag får sysselsätta mig med nåt annat! :) haha.

Jag längtar till Ullared som en tok, hoppas på att de inte har kommit snö, jag ska väl också köra en bit ner och hem, men oftast på stora vägar brukar väl inte snön lägga sig, om jag minns rätt?! Haha. :)

Har fortfarande inte bestämt mig än om jag ska ta vaccinet mot svininfluensan, har ju så jag kan gå mellan 9-12 på torsdag, men vet fan inte. Känns som att man kommer ångra sig vilket man än väljer att göra! Får fundera mer på de där. :)

Sist jag sa att ja skulle sluta äta godis klara jag så här många dagar som jag har klarat idag, 23 hela dagar och jag är så glad över att jag kunde göra de igen, fast den här gången kommer de bli längre. :) Är så stolt äver mig själv, från att typ ha ätit godis varje dag bara sluta och inte äta alls, visst nu har de blivit lite slarvigt med träningen, har ont i handleden, plus att mitt kort har gått ut på medley så dags att skaffa årskort! :)

Fick förfrågan om ja ville jobba på Julafton, och självklart tackar jag JA när de är på förmiddagen, och tillsammans med mamma, kan ju inte bli bättre. Så 7-13, de blir bra pengar! :)

Nu ska jag tvätta håret sen får vi se vad jag hittar på!:) Bye!


Jaao!

Då va snart den här helgen också snart slut! Tiden bara rinner iväg. :) Har faktiskt börjat skriva önskelista, känns som man är 10, men vafan. :) hehe. Ikväll blir de mys med Älsk, pizza och Prison break. Underbart. <3

Idag är de 3 veckor som jag har varit ifrån chpis och godis m.m. Jag kan fortfarande känna suget efter nåt gott, men har jag bestämt mig för att låta bli fram till jul så får de bli så! :) Hoppas jag iaf! :)

Sandra och jag ska upp och fixa årskort på medley i veckan med!:) 

Halloween festen va rolig, blev lite dött på våran fest, så vi gick vidare till Lisa. :) Blev faktiskt lite förvånad, trodde de skulle vara mer folk, men neej! :) haha.

Jag längtar till Ullared, ska bli så skönt att kunna förhoppningsvis handla klart alla julklappar när man är där, så behöver man inte stressa ut i affärerna senare, när alla andra är ute. Plus att här i Finspång och Norrköping finns de inte alls mycket att välja på! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen! :) Schippevipp!


RSS 2.0