Jobb?

Jobben börjar rulla in mer och mer, har jobbat ett pass idag och ska snart tillbaka igen, imorn och på lördag kväll blir de jobb för min del, men vem säger nej när det dessutom är storhelg, dubbelt så mycket betalt i timmen.. :) Har även fem dagar nästa vecka med.. :) Härligt, hoppas bara att de fortsätter..
Pengarna behövs absolut nu, eftersom vi har tänkt att boka resan i slutet av Januari eller början av Februari, och så måste jag även spara tills de är dags att åka dit.. :)

Längtar som bara den till värmen, bara vara och slippa alla måsten!! Ska bli underbart skönt när sommaren är här, då ska ja jobba som en gnu och sen efter drar vi!! Kommer bli galet roligt.. Hahaha! =)

Naahe om man ska ta en dusch innan de är dags att åka tillbaka till jobbet.. :) Efter jobbet ska jag hämta Sandra när hon slutar vi ska se en film.. :)

Stackars dig!! Hahahaa! =) Blåååst.

Julhelgen

Julen är över för den här gången, allt har varit toppen och jag blev glad för alla fina julklappar. Tack! <3
På julafton kom Mia till oss vid tolv och vi åt mat tillsammans, sen senare tog vi bilen ut till kyrkan och tände ljus och sa godjul till Mormor&Morfar.. Ni är saknade. De känns tomt och hårt. Men på nåt sätt så fanns ni med..

Igår åkte vi till Mia och åt super god mat, trevligt.. Efter ett tag knalla jag vidare till Micke och börja festa.. Sen blev de utgång på hotellet, va mycket folk, roligt och trevligt.. Den kvällen slutade i stan hos F!! =)

Idag ska vi snart knalla över gatan till Farmor&farfar för att äta mat där.. Blir en väldigt soft dag idag, är lite sliten, har inte sovit alls mycket inatt, va ett tag sen man dela säng med nån så hade svårt för att sova!! =)

Jag vill bara glömma!


4 dagar kvar....

.... till Julafton.. De är mysigt och så, men tycker inte om julen lika mycket längre som jag gjorde för 5 år sen, allt ändrades så snabbt, inget är som de borde vara, i soffan är de två platser som är lediga och vid bordet, man får inte läsa upp era julklappar.. Men på nåt sätt finns ni alltid med oss!! Jag saknar er så fruktansvärt mycket.. <3

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem med bilen, har några ärenden jag måste uträtta innan ja ska börja jobba, ett kort pass idag, imorn där emot är de hel dag som gäller.. Men pengarna behövs, håller ju på att spara till Turkiet resan, längtar som en tok till värmen, är så trött på snön och kylan!!
Ska förhoppningsvis hinna med att träffa F innan jul med.. =)

All I want för christmas is you! =)

Funderingar och tankar!

Hopp, då va man ett år äldre då.. Hade en toppen dag, fick massa fint.. Börjar faktiskt känna mig lite stressad här i livet, vill hitta ett jobb, flytta hemifrån, vill hitta den rätta kärleken samtidigt som jag inte känner mig redo för att börja om från runt ett tillsammans med en annan, konstigt men sant. Börja vänja mig vid ensamheten, samtidigt som jag saknar tryggheten och sällskapet.. Vad ska man göra?

Jag söker och söker jobb men vafan leder de till, ingenting.?! Hittar jag inget jobb eller så, så får jag nog börja tänka på om jag ska börja plugga till något, de slår emot lite, för att plugga är verkligen inte min starka sida, men har nog inget val!

Ha en bra dag!!

3 de advent

Dagarna bara rinner iväg och va gör man, ingenting..? Har funderat fram och tillbaka, och skulle vilja dra iväg och jobba kanske någon annan stans eller om ja ska plugga, känner för att komma ifrån Finspång ett tag, man kommer inte framåt i livet, inte va de gäller jobb och så vidare iaf.. Men jag är för feg att göra de själv.. "/

För varje dag som går så längtar jag bara mer och mer till värmen, visst de är mysigt med snö och så vidare men neej ja gillar de inte särskilt mycket..

Om 2 dagar fyller jag år.. Har väl inte önskat mig något speciellt, eller jo en bärbar, men de ska ja få annars så är de typ pengar.. Hoppas verkligen på att vi har pengar i början av nästa år så man kan boka en resa till Turkiet så man har något att se fram emot plus att de bara är att försöka jobba rumpan av sig så man kan spara pengar.. :) För den här resan kommer bli mer galen än förra.. :) Hahah! Saknar våra 2 veckor där nere.. :)

Nehe dags att ta mig en dusch kanske..
Seee yaah.

RSS 2.0