....

Wow, va många de är som läser, kommer inte uppdatera här så ofta! Fegisar!


Vilka?

Skulle vilja veta vilka de är som läser min blogg! Komentera! :)


25 Januari!

Nu är snart denna månad över också, de är sjukt hur fort dagarna går. Känns som man inte hinner med nånting. Idag har jag iaf varit duktig och plockat ur och i diskmaskinen, har också satt på en tvätt också! :) Snart blir de att laga nån mat till mig med, är själv här hemma! Senare idag blir de träning, får se om Henke och pappa hänger oh och testar, eller om de ballar ur. haha.

Stallde mig på vågen idag -3,5 sen jag börja äta tabeltterna men sammanlagt allt jag har gått ner innan jag börja med tabletterna och under jag har ätit så har jag gått ner -8,5. De är jag väldigt nöjd med! Inte för att jag tycker att de syns, men vafan nångång kanske men ser en förändring!

Titta även i postlådan förut när jag kom hem, och va låg där i, joo min lönespec snacka om att jag blev, och när jag öppna den, blev jag ännu mer glad. hade räknat med en summa men fick typ 1500 kr mer än de, så de är jag nöjd med! Haha.

Jag är väldigt trött på den här snön och kylan nu, vill bara att allt ska försvinna så att det är dags för våren, sen blir de sommar och då blir de jobb, då äntligen kan jag känna mig rik igen, aah en liten stund iaf! haha. :)

Nahe, laga mat, hänga tvätt och läsa lite i tredje boken av Twilight!
Hade bra. Puss S.


23 Januari

Är väldigt glad över att min hosta har blivit mycket bättre, kan somna bättre på kvällarna och framför allt jag har kommit igång med träningen. Känner mig himla motiverad, har precis kommit hem från medley, har varit och tränat med Mia i ca 2 timmar, så de är konstigt om jag inte kommer ha träningsvärk imorn. Tredje dagen den här veckan som vi tränar, så himla skönt och de är så roligt att pusha sig själv och verkligen hitta den där extra energin som man inte trodde att man hade.

Ska hoppa in i duschen när den blir ledig, sen invänta mamma och pappas kompisar som ska komma hit, så Älsk kommer också hit och vi ska käka här, sen ska vi träffa Jossan och Daniel. :) Hoppas på att få se deras nya lya! :)

Har beslutsångest om jag ska med till Åtvid imorn och kolla på brors innebandymatch, får se vad klockan blir ikväll! :)

Hade bra! S.


21 Januari

Ibland blir de inte som tänkt sig, va ska man göra för att få saker och ting som man vill? Ibland är ändå utvägen att ljuga!

Nu har jag kommit in i en sån period som jag känner mig ensam. Jag har massor jag går runt och bär på, men när nån frågar hur de är, så vet jag aldrig vart jag ska börja, samtidit som jag kanske inte vill öppna mig helt och hållet, jag har väldigt svårt att lita på folk!

Har iaf börjat på medley, känns skönt rensa huvudet lite medan man tränar. Ska nog kanske dit idag med!

Hej S.


19 Januari

Båda introdagarna är klara, de känns helt okej, personalen är ju super bra iaf de tre jag har jobbat med, de negativa är nog att de blir så mycket sittande och dö tid, de är inte något för mig direkt, men jag får stå ut så länge tills jag hittar något annat! De har redan ringt till mig och frågat om ja kan jobba på fredag så de ska ja göra, kommer bli himla långtråkigt att sitta där själv mellan 12 och 3 men men! De är ju pengar.

Stallde mig på vågen i morse - 2 kg så de känns skönt, men ändå väldigt tråkigt att de går så sakta. Men bättre sakta än inget alls. :) Har precis varit ute på en promenad med bror, ska hoppa in i duschen nu och sen åka och handla lite för kvällen. Älsk och ja ska till Frida och Fredda och göra pastasallad och vitlöksbröd, så ja ska fixa de för de har träning. och så ska vi titta på handbollen. :)

Naahe dags att göra sig klar! Puss S.


17 Januari

Hade bestämt mig för att ja skulle ställa mig på vågen idag eftersom jag är så nyfiken om de hjälpt och att ja inte kan vänta tills på söndag, så stallde mig förut och -1.5 kg på tre dagar är jag väldigt nöjd med, alltså ett halft kilo om dagen! Man blir så glad när man ser att de går åt rätt håll! :) Så fort jag blir frisk från förkylningen ska jag upp till medley! Känner att ja nog kommer lyckas den här gången, allt känns mycket bättre och de går mycket lättare, och jag har verkligen gett mig fan på att ja ska klara de!

Sen går allt mycket lättare när jag har min familj som stöttar mig även min underbara vänner som alltid ställer upp och tror på mig, de betyder så mycket, även Älsk finns där för mig. Massa kärlek till er! <3

Snart ska gå och möta mamma för hon slutar jobbet klockan ett, sen blir de hem och laga mat, sen vid kvart i tre börjar Fridas match som jag tänkt se, så blir att gå upp dit!

Imorn är min intro dag, de blir nog roligt! :)

Puss S.


14 Januari

Nu har jag satt igång med Alli, än så länge funkar allt bra, har ätitmitt andra och även tagit andra tabletten! Blev en promenad förut med Sandra till Butbro och tillbaka, blir nog en promenad senare också med Jossan! Känner mig verkligen peppad och himla motiverad, för ja VILL verkligen de här! Förstår inte hur ja kunde?! Jag längtar till nästa torsdag när ja ska ställa mig på vågen och se om de har hjälpt nåt och de hoppas ja verkligen! Kan nog inte hålla mig en vecka iaf, men ska försöka! :)

Du är störande, irriterande och jag bara ryser när jag tänker på dig!

Har börjat spara pengar till utomlandsresa till hösten, vill verkligen de. Är så trött på den här kylan och snö, bort med snön NU!

Krypa ner i soffan, försöka få tillbaka värmen! :)
Hej / S.


13 Januari!

Vakna i morse av att halsen rassla och att ja var genom förkyld, jaa jätte roligt verkligen när man nästan hade blivit frisk så blir man mycket värre igen! Usch måste verkligen sluta med nässprayen är nog den som gör mycket att jag blir smittad hela tiden! Men vafan de är ju så svårt.

valde iaf att ringa till Dennis och säga ifrån om introdagen imorn, vi flytta den till nästa vecka, hoppas på att jag inte blir sämre bara! Usch, hatar att vara sjuk, men jag längtar till fredag, hoppas på att de blir som jag vill och att jag blir nöjd! :)

Idag var jag och mamma nere på centrum, va inne på Apoteket och då hitta jag Alli, fråga mamma om hon ville köpa de till mig, så ska börja äta dom tabletterna imorn. Fick även med en bok om nyttig mat, så har skrivit matlista för en vecka, hoppas de går bra, tabletterna ska tydligen göra så man går ner lättare i vikt! Och de säger man ju inte nej till.

Funderar på att sluta blogga ett tag, ingen som kommenterar så inge roligt alls!

Hej / S.


12 Januari!

Andra dagen som har varit en seg dag, iofs kan de bero på att ja kommer i säng rätt sent på kvällen, men jag är en kvälls människa inget snack om saken! :) Idag har jag inte gjort allt för mycket, jag har kollat på tarzan men somna i typ halva filmen, vaknar av att mamma kommer hem från massagen gör ett andra försök att se klart den, ja lyckades. :) Åkte till garaget för att hjälpa pappa och farfar, ätit sallad med mamma, och nu har jag sagt nej till att följa med till stan och shoppa med mamma och Lillian, ska slänga mig i soffan och se Björnbröder.

Förhoppningsvis så hinner jag få lön iaf, de skulle absolut inte sitta helt fel, nollorna börjar försvinna på kontot!:D Ska klippa mig ochf slinga håret, måste fylla på mobilen, bror fyller på fredag, såå ja pengar går alltid åt! :) Men jag har fixat lite, så att pengar till mobil och klippningen har jag! :)

På torsdag är min första introdag, hoppas jag trivs, känner mig lite osäker, men vafan bara att testa på så får vi se hur de blir! :)

Dags för Björnbröder! / S.


8 Januari

Tiden bara rinner iväg, redan den 8 januari, idag har Älsk och jag varit förlovade i 2 år och 3 månader. Nästa vecka fyller lillebror 16 år, som verkligen inte är liten längre. :D Har bestämt dagar för intron, så fjärillarna börjar komma i magen. :) men de ska bli kul, hoppas på att jag trivs och att allt funkar bra mellan oss alla! :)

Jossan håller på och tjatar på mig att jag ska ta hennes lägenhet om hon flyttar, skulle jätte gärna vilja de, men eftersom jag inte vet hur mycket jobb jag får varje månad känner jag att ja inte vill de fall de skulle bli lite en, aldrig leva på soc eller nåt liknande. Har jag flyttat hemifrån då vill ja stå på mina egna ben!

Ska ta tag i träningen snart med, gå upp till medley och fixa årskort. Man mår mycket bättre och är mycket piggare om man tränar. :)

Ikväll blir de vin och mys hos Jenny med henne och Emma först, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda! :) Kommer nog bli trevligt! :)

Du är ingenting i mina ögon längre!

Ha en trevlig kväll för de ska jag har! / S.


7 Januari! :)

Nytt år Nya möjligheter! :)

Har varit iväg och skrivit på papper om jobbet, och har även bestämt två intro dagar såser fram emot hur de kommer gå, hoppas jag trivs och att de blir lite mer jobb! :) Pengar går alltid åt. Just för tillfället hatar jag mig själv, kom på förut att jag glömt lämna in lönelappen, och de skulle senast vara inne för två dagar sen, så hoppas att jag får iaf., annars blir de inge kul! :)

Har precis lagat nudlar, wook och kyckling med mammi, ska krypa ner i sängen och läsa lite ur tredje boken av Twilight! Jag fryser som en gris, kylan kommer in. Har fortfarande ont i kroppen efter massagen.

Tack och hej! / S.


RSS 2.0