Yeah right.

Har kommit på att de här med bloggandet är så tråkigt, vafan ska man sitta och skriva massa va man gör, hur man mår och va man ska göra?! Är de någon som är intresserad varför inte ringa, messa eller skriva till mig och fråga.?! Och alltid är de nåt man skriver som är fel som folk babblar om, eller att man gör de och de.. Mitt liv är mitt liv, sköt er själva.. Jag är glad, lycklig och har underbara människor runt omkring mig, men om de stör nån, fine I don´t care. Jag gör mina val i mitt liv, och trivs med de också.. :)

Hade bra !

TURKIET <3


<3



You were my strength when I was weak
You were my voice when I couldn't speak
You were my eyes when I couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when I couldn't reach
You gave me faith 'coz you believed
I'm everything I am
Because you loved me <3

 


Helg

Trodde att de skulle bli en skön vårhelg men neejdå, titta ut genom fönstret när jag vaknat och ser att de kommit massa mer äckel snö, jag hatar verkligen snö.. Fy fan.. Men kan ju inte göra så mycket åt saken :)
Sitter och kollar skidor samtidigt som jag sitter här och försöker hitta på något att skriva, ska snart börja göra mig någon mat, för vid fyra är de dags att åka till jobbet.. Känns så skönt att ha flera dagar inbokade i schemat med jobb, har inte haft sån här flyt med jobb på väldigt länge.. :) Alla pengar behövs..

Imorn ska vi på fest hos Magda, ska bli himla skoj, umgås med bra människor och ut och dansa och ha kul :)

160 dagar kvar tills vi sitter på planet till turkiet, dagarna bara rinner iväg vilket jag gillar oerhört, snart dags att börja packa väskan, skoja! :D Haha.. Nu längtar jag dubbelt så mycket, ligga på stranden, bada i havet, dricka en drink och bara va.. Underbart <3

Du får mig att göra saker jag aldrig vågat tidigare, du får min mage att pirra.. :) Hihi..

Massa kärlek till mina vänner som är de bästa <3

?

Jag har tröttnat, ska jag vara ärlig så bryr jag mig inte längre...
Man orkar inte anstränga sig hela tiden när man inte får något tillbaka. Nån gång tar krafterna slut, och de har dom gjort nu!!


Superglad

Jag stallde mig på vågen i morse när jag vakna för att se hur mycket ja hade gått upp efter den här perioden då jag har slarvat och tränat skit dåligt, men fick en chock, tro de eller ej men hade gått ner -1½. Jag är hur glad som helst, kan inte minnas sist jag vägde som ja gör nu... :) De här gjorde min dag.. :)

Snart dags att åka till jobbet och jobba lite, sen brumma in direkt till stan och festa med de bästa :) <3

Ha en underbar dag :)


Dags igen

Dags att ta sig i kragen... Nu kör vi stenhårt :) Wish me luck! 

Rhianna - S&M


Bludder och bladder

Man ska ta vara på de få man har vid sin sida, fortare än man anar står de inte kvar som de en gång gjorde, saknaden är något som aldrig kommer försvinna, hur många dagar, månader eller år som går så finns saknaden fortarande kvar, de är jobbigt att leva med, men samtidit underbart att bära med sig minnen i hjärtat.

Mina underbara vänner som jag har vid min sida gör mig stark och glad.. Har lärt känna många nya människor och vill verkligen att de också ska följa min resa genom livet. Vänner är viktiga. <3

Tiden närmar sig vår och sommar, de ringde idag från jobbet och sa att jag fått jobb hela sommare båda perioderna alltså, jag va väl rätt säker och visste de innan, men känns skönt nu när de är helt säkert.. :) Så nu väntar jag bara på schemat, så man kanske kan planera in en tripp till Gotland och hälsa på Emma eller så..

170 dagar kvar tills vi brudar drar, vet att de skrivs mycket om de, men längtar och tänker varje dag hur underbart de är.. Inte så konstigt kanske när snön fortfarande ligger kvar.. :)

See yaah <3


:)

Har blivit en hel del jobb på sista tiden, vilket är hur bra som helst, de tråkiga är att min kropp och mitt huvud absolut inte är van vid de, så har verkligen inte orkat med någon träning alls vilket får mig att må dåligt.. Aja de blir nog bättre snart, idag har jag fått 5 dagar till den här månaden och jag blir så glad, så hittills är ja upp i 11 och ja hoppas verkligen att de blir fler.. :) Money money till Turkiet.. :) Mee like <3

Jag längtar som bara den till till i sommar, för då har jag ett schema att gå efter och sen är de snart augusti och då drar vi.. :) Jag tänker på de varje dag.. :) Underbart.. <3

RSS 2.0