Trött och jävligt irriterad!

Sitter tamejfan hemma i stort sett varje dag, de är så himla roligt. Skulle inte jag höra av mig till någon alls så skulle jag sitta hemma mer än va jag gör nu! Usch, jag är så jävla trött på allt just för tillfället. De är inget som känns roligt, jag har helt enkelt tappat tålamodet totalt! Så nedrans tråkigt allt är! Packa en väska och dra bara, såå skönt!


Lite av varje! :)

Idag har jag jobbat, och det har gått super bra. Sista dagen va jag vet nu, så de är bara att hoppas på att de ringer snart igen. Pengarna går alltid åt, plus att de är skönt att ha nåt att göra på dagarna. Jag känner att jag har kommit in i de mer och mer nu, man lär sig nåt nytt varje dag! :)

Sitter här hemma, vet inte vad ja ska hitta på, funderar på att fixa mina naglar lite, va ett tag sen jag hade manikyr, får ju inte ha de på jobbet, så tänkte passa på nu när jag inte har nån mer dag inplanerad! :)
Känner att jag även borde ta mig en promenad, men får se hur de blir med den fronten, är väldigt trött och huvudvärken är på gång! :S

Är lite sugen på att dra in till stan och se den nya Beck på bio, de värsta är att de är så nedrans dyrt! :) haha. Men jag får helt enkelt se va kvällen har att bjuda på.!

4 September nu på fredag, då blir de tjejkväll igen, de tycker jag ska bli himla skoj. Är ju iaf 5 månader sen sist nu! Tiden bara rinner förbi. Blir iaf grill och mys kväll med tjejerna hos Johanna! Skoj! <3

Jag är så nedrans sugen på kräftor så de finns inte ord för de! :) Mums så gott! Måste be mamma ringa B-M snart så jag kan få mina som hon har lovat mig! Yeeah! =)

Jag älskar dig mer än ord kan beskriva!




Länge sen!

De va ett tag sen sist jag skrev här, har inte riktigt haft tid och orken, för oftast blir de att man bara bubblar på och skriver massor när man väl skriver! :)

Sitter här trött och sliten efter gårdagen, fira farmor på kvällen först, sen åkte jag till jossan, sen gick vi två till Emma, för att festa, och de va himla kul faktiskt, kanke blev lite för mycket av de goda för min del, fast idag mår jag faktiskt ganska bra skillnad mot vad jag brukar göra! Jobb har jag tackat ja till också idag, börjar 16.00-19.45 så de är skönt att de är ett kort pass. Imorn förmiddag blir de jobb också! Skönt med jobb! :)

Göteborg va himla roligt och trevligt, på onsdagen åkte vi här ifrån vid typ tio, så vi va framme vid ca tre nångång, då gjorde vi i ordning i stugan och så, sen blev de Nordstan och käk ute på Restaurang, eftersom Liseberg va stängt. På torsdagen öppnade Liseberg tre så då blev de bara häng i stugan lite innan, åt lite och så, sen blev de Liseberg, och de är ju så oerhört roligt. Balder är den roligaste, tror Jossan och jag ´åkte den fem gånger eller nåt! :) Och på fredagen innan hemfärd så blev de Liseberg, stanna kvar tills de stängde klockan tio, så de blev en lång dag! :)

Har bestämt mig för nu att jag ska börja handboll, saknar det så in i norden! :) Måste bara få mod till att knalla upp till nån träning, jag kommer säkert vara helt slut efter första, men jag ska köra i mitt tempo så går de nog bra! :)

Nu måste jag duscha så jag hinner innan jobbet! :) blev lite uppdatering iaf! :) Haha! :)
Puss Fia!


Sjukan!

Har varit inne i Vrinnevi typ hela dagen, skulle egentligen har åkt och bada med Jossan, men de blev så sent, så nu har jag varit och köpt Män som hatar kvinnor som Jossan och jag ska se snart, efter ska vi kolla på när Älsk spelar fotbollsmatch!

Usch jag skulle verkligen inte vilja byta med Henke, sitta där inne på rummet hela dagen, med dropp, inte få äta, bara dricka vatten och nån kanyl i armen, som han säger att de gör riktigt ont, nja usch skulle nog aldrig stå ut! Bara gå och vänta på att få svar, vad de kan vara för fel! Neej, inget för mig! Tycker iaf synd om min bror. <3 Hoppas han får komma hem imorn!

Imorn drar vi iväg till Göteborg, ska bli himlans skoj! Tror vi skulle stanna till vid Gränna på vägen dit, kolla lite osv! Kommer nog bli en toppen resa. :) Liseberg är de jag mest ser fram emot! Haha! =)

Har även börjat packa, får plocka ner de sista imorn! :) Nu blir de duschen!

Inte ny uppdatering förren fredag eller lördag! :)
Puss och ha de bra! Fia.

Söndag!

Gårdagen var väldigt trevlig och rolig, blev inte som vi hade tänkt oss med förfesten kanske, men vi hade kul iaf! :) Gick ner till etta och satt där och drack lite, kristallen hade inte ens öppet, men de blev en lyckad kväll trots allt! :)

Idag är jag trött som bara den, vaknar av att pappa ringer och berättar att Henke hade kört i när han tävla i cross, va väl kanske inte de roligaste att vakna till, men men. Mia och jag åkte och käka tillsammans, så nu sitter jag här hemma. Ska slänga mig framför soffan en stund, och sen lite senare blir de träning! :) Jag har ett mål och jag ska ta mig fan komma dit också! Hur svårt och jobbigt de kanske kommer vara, så vill jag och ska klara de!

Nu är de tre veckor som jag har varit utan godis och sånt onödigt, väldigt stolt över mig själv, men jag kan säga att jag fortfarande känner suget efter sockret. Usch, de är jobbigt men de är bara att stå ut!

Nu väntar soffan, och mina ögon är trötta!
Pussokram Fia!

Träning! :)



Då va den avklarad för idag med då! :)
24 minuter
7 km
105 kalorier

Lördag

Hemma på timmar, jobbar 07.30-20.00. Har väl inte hänt så mycket annat!

igår hade jag och Älsk en myskväll, såg Wallander Tjuven som inte va så super bra och så åt vi popcorn. :) Love you! <3

Nahe, har väl bestämt mig för att jag ska hoppa upp på träningscykeln trots allt, och träna lite innan jag ska brumma tillbaka till jobbet! :)

Som sagt va en kort uppdatering! :)

Pussokram Fia


Träning!



Nu är träningen klar för idag!
30 ½ minuter
8.7 km
131 kalorier!

Längtar!

Jag tycker allt bara blir konstigare och konstigare, eller är de så bara i mina ögon eller är de nån annan som märker de också!? Hur mycket man än bjuder till och försöker så verkar de inte vara tillräckligt, jag kanske inte har de där lilla extra som många andra har, men döm mig för den jag är istället.

Ikväll blir de att jobba, vilket jag inte känner ett dugg för, har kommit i en period då jag inte känner för nåt? Så aah, men vad ska man göra, pengar behöver man ju! Och imorn blir de jobb igen, fast då heldag! På söndag ska jag sova ut, utan att ställa klockan! :)

Och äntligen så är allt fixat och klart, så på ons-fre åker vi till Göteborg, och de ska bli så himla skönt att komma härifrån!=) Och jag har längtat efter Liseberg hur länge som helst, jag kommer blir som ett litet barn där eller nåt! :D haha! Nu blir de hårdträning fram till Onsdag, hade tänkt att äta godis då när jag är där, men jag tror jag hoppar de och unnar mig lite god mat istället! :D

Nu blir de träning, mat och dusch innan jobbet! :D
Pussokram Fia!

Urk...

Har ingen lust eller ork till att sitta här och skriva rad efter rad, till ingen nytta alls.
Tack och hej för mig!

Ingen bra dag!

Stallde mig på vågen idag igen, fast jag inte skulle och de visa ytterligare -1 kg, så nu är de sammanlagt -5 kg. Så åt rätt håll går de iaf! :) Men nu är de en vecka kvar, så nu blir de att ställa sig på vågen, dagen innan Gbg, om de nu blir Gbg!

Idag är ingen bra dag för mig, känner inte alls för nåt speciellt, allt känns så pissigt och allmänt träligt bara. Usch varför ska man ha sånna här dagar för? Är inte alls på humör, men de är ju inte så konstigt kanske, usch va trött jag bli på vissa människor, skulle kunna spy!

Neej, idag blir de inget långt inlägg, känner inte alls för de här! Och jag har väl inget att skriva direkt heller.

Imorn ska jag och mammi in till stan och köpa träningsskor, nåt positivt och lite annorlunda i vardagen, jag tror det är att de händer för lite för mig, jag blir sur och hängig p.g.a att jag blir rastlös och bara tycker allt är så tråkigt!
Aaah Whatever! :)

Funderar på en liten promenad i min ensamhet, och bara vara för mig själv, med lite musik! :)

Utomlands!



Jag vill åka utomlands, till något varmt ställe!
Det är bara att börja spara så man kan åka nästa år!

Måndag & Tisdag!

Gårdagen fråga Emma mig om jag vill följa med och bada nånstans, jag har sagt de att jag aldrig skulle åka till nått badhus förrens jag var nöjd med mig själv, men jag bestämde att jag skulle följa med iaf, sen ville Jossan följa med och även Lisa, så vi fyra brumma iväg till Linköping, vi hade lite problem att hitta badhuset, men vi hitta till slut! Simma 26 längder och bada även lite i äventyrsbadet. :) Såå roligt! Nästa gång blir de Örebro!

Senare på kvällen blev de en promenad, vi valde de korta varvet eftersom vi va trötta efter simningen, när vi går uppför backen mot Storängsgården, är de en grävling som springeröver vägen, så börjar öka takten lite, sen kommer den fram igen, och börjar gå mot oss, vi blir skit rädda och börjar springa, bara de att Börni springer framför mina fötter och gör krokben för mig, sen helt plötsligt ligger jag på marken, och vet inte om jag ska skratta eller gråta! Gjorde så jävla ont! Men gick vidare! :) Blev sängen skapligt. Så idag har jag ont i knät!

Idag blev de en sovmorgon tillsammans med Älsk, finns inget bättre än att vakna upp bredvid den man älskar! Det är första skoldagen idag för honom efter sommarlovet, andra året, så de är ett tag kvar tills han slutar, och jag är inte ett dugg avundsjuk! :) Var hemma vid halv tolv, tog mig två knäckemackor och ett ägg! Nu sitter jag här, väntar på att mamma ska vakna! Måste även till Viberga och kolla hur mycket pengar jag har kvar! "/ Kanske ska följa med Emma och Sandra och gå runt gron sen, om mitt knä tillåter de! :)

Nu är de tack och hej för mig! Soffan väntar! :)
Puss Fia!


Söndag!

Dagen börja med att jag klev upp ur sängen tio i tio, åkte hem, åt frukost och duscha! Åkte sen och hämta Jossan för att sen åka vidare ut till Eliantorp och kolla på cross. De blåste och solen gick i moln hela tiden, så de va lite kyligt, och jag hade ingen jacka med mig! Vi fick mat också eftersom vi hade Vip biljett, de va väl kanske ingen höjdare, men de mätta magen lite iaf! =)

Vid tre kanske åkte vihem till Jossan och fixa oss lite sen åkte vi vidare till Slottsparken för lite fotografering, va skoj, haha. Blev en del fina bilder, men de va ganska pinsamt de va många som va ute och gick, en tant och en gubbe gick förbi, och tanten skratta som bara den! :)
Här kommer lite bilder:













Funderar på att också köpa en bättre kamera när jag får mina pengar, och gissa om jag blev glad när pappa sa de, Jo tack minsann. ! Längtar som bara den! =)

Idag har jag varit utan godis och sånt onyttigt i 2 hela veckor, och det går bara bättre och bättre, visst, suget finns fortfarande kvar, men med lite jävlaranamma så går de! =)

Nu när jag har skrivit klart här ska jag hoppa lite hopprep tills Jossan kommer hem, sen blir de en promenad idag med! Får se om de kanske blir ett nytt varv idag! :)

Puss och hej från mig! :) / Fia

Yeeees! :)

Stallde mig på vågen imorse fast jag hade bestämt att jag inte skulle göra de innan Göteborg, men kunde inte hålla mig. Och de är jag glad för att jag gjorde, för nu stod de ytterligare två kilon bort, så nu är de sammanslagt - 4 kilo, på 13 dagar! Så nu känner jag mig gladare och verkligen ser att de går åt rätt håll! :)
Yeeeees Go Sofia! :)

Ett kort inlägg! :)

Blev en promenad ikväll igen, men idag blev de längre, gick 1 timme och de känns skönt att jag valde promenaden framför alkoholen, så ett bra val från mig idag! :) Kommer ju också må mycket bättre imorn än många andra gör! :D Haha. Blev även bjuden på en kopp te hos Emma efter promenaden. Tackar! Och promenad blir de imorn igen förhoppningsvis! :D Yeeeaahooo! :)

Det verkar som att det är bokat och klart för en ny tjejkväll, vilket jag ser fram emot mycket, kommer bli super roligt, va ju iaf 4 månader sen vi hade en. Så brabra! :) 4 September. :) Me like!

Nu blir de tv med Jossan och Noviis! :) Aldrig fel med lite mys med 2 underbara flickor! :) <3

Godnatt och sovgott alla monsterdiggare! :)
Puss Fia ! :)

Yeeaah!

Sista dagen på jobbet, känns skönt nu till en början, men sen kommer de bli långtråkigt som innan att bara gå hemma hela dagarna! Iofs har jag mer tid till att träna då! =)

Sitter hemma just för tillfället, ska torka håret, packa ner lite frukt till kvällen och sen brumma iväg till Jossan. Sen ska vi möta upp Emma, för vi ska gå en långpromenad. Funderade först på att dricka men när jag har gått den där promenaden, kommer jag känna mig duktig som valde den istället för alkohol! :)

Har märkt att jag skriver mycket åt träning och vikt osv, men de är de enda som jag engagerar mig åt i stort sett. Nu har jag verkligen gett mig fan på att jag ska klara de, och jag har många som stöttar mig så de känns som att de här kommer gå vägen! :) Förhoppningsvis! haha!

Nu jävlar Sofia är de dags att sätta fart, ska de bli så som du alltid har drömt om så är de nu de gäller!:)

Neej nu är de tack och hej för mig. Ha en solig trevlig fredagskväll allihopa! :D
Puss Fia! :D


Jag önskar ni vore här! <3

Så kan de va...

Jobbet igår på kvällen då när jag var själv gick väl inte som jag hoppats på att de skulle göra. Allt blev utdraget och jag kom jätte sent till rapporet, för allt hände när jag skulle gå hem! Aja, bara hoppas på att de går bättre ikväll!

Åkte iaf till Jossan sen efteråt, vi gick en promenad i ungefär 45 minuter, och självklart i rasktakt, den som tror nåt annat är mupp! =) Satt sen och bara snacka om allt möjligt, är super glad att jag har en så bra vän, som jag verkligen kan lita på! :)

Lura med mig bror idag på förmiddagen på en promenad, de va skönt. Och vi hade ju väldans tur, för bara en stund efter vi hade kommit hem börja de, regna, hagla och åska! :D Haha.

Satt här förut vid datorn och hade ställt in mig på att träna lite på träningsmojjen innan jobbet, men sen helt plötsligt så blev datorn helt kolsvart, trodde först att blixten hade slagit ner, men de blev strömavbrott, så utan musik tränar jag ju inte, så la mig på soffan och slumra till en halvtimme kanske. Vakna av att mamma ringde. =) Så nu sitter jag här igen, funderar om jag ska träna en stund! :D

Ikväll blir de jobb igen, näst sista dagen, 16.15-21.15, de ska bli så skönt med lite ledigt, men självklart vill jag att de fortsätter ringa till mig om jobb! Men lite ledigt ska jag allt ha! :D

Nu blir de fan träning en stund!
Puss Fia! =)


TickTack! :)

Sitter här och väntar på att klockan ska ticka till fem i nio så jag kan gå iväg och ge rapport till natten! Har gjort allt som ska göras. :) Satte på Stefan och Krister til de två som är vakna så de har något att roa sig med, och nu sitter jag här! Hoppas på att tiden går fort.

Sen ska jag brumma till Jossan och gå en promenix med henne, hoppas på att de inte börjar regna igen, men vi sa att vi skulle gå även om de regna, så bara fram med paraplyet,  känns bra att jag har kommit igång nu, och de är skönt att Jossan också vill så vi kan träna tillsammans, och peppa varandra! Allt blir mycket lättare om man har nån där! :)

Dags för en tjejkväll snart?! =)

Jaahopp, nu har ni fått lite uppdatering igen, hoppas ni är nöjda! :)
Puss Fia! :)

Trist väder!

Idag är de inge roligt väder alls, men perfekt väder för en promenad, så jag tog mig i kragen, stoppa in hörlurarna, satte på musik och traska iväg. Blev iaf 40 minuter och de är alltid nåt, ska försöka hoppa lite hopprep om min axel tillåter de.

Jag är själv hemma, eftersom mamma och dom är inne i stan, Henke skulle till doktorn, så de skulle passa på att handla när de va där inne, så får väl se om jag väntar med att äta tills dom kommer, eller äter själv.
Ska ju jobba idag 15.45-21.15.

Igår gick jag och Jossan och hälsa på Emma, vi drack lite te och satt och snacka lite, att vi skulle börja träna på Medley, iaf jag och Jossan, Emma va lite tveksam, men i så fall blir de i slutet av Augusti! :) Så de ska bli kul! :)

Nu blir de tv:n en stund sen hopprepet! :)
Puss Fia!



Jag Älskar Dig! <3


En ledig tisdag!

Idag va de dags för massage, hade sett fram emot de, eftersom jag hade bytt två dagar, men kan säga som så att när jag väl la mig där och hon börja massera så va de inte lika skönt längre. Kanske har början till en inflamation i axeln, och de kändes förjävligt där! Satan va ont de gjorde! "/ Har inte tid att bli skadad nu inte, de är mycket som står på schemat, Gbg, börja träna med Jossan, börja handboll osv! :)

Igår blev de en svänga till Grensholm och hälsa på Emma och Janne, de va mycket trevligt, vi grilla, spela kort och bara hade de mysigt! :) Bilder finns på Bdb! :)

Neej nu ska jag slänga mig framför soffan, kolla på Two and a half men, ta mig ett apelsin och vänta på att mammi kommer hem med bilen, så jag och Älsk kan brumma till Jossan och Daniel! :D Får se va vi hittar på, har funderat på att gå upp och kolla läget nån dag på handbollsträningen! :) Och kolla hur mycket jag måste komma igång så jag orkar med! :D haha !

Ha en trevlig dag! Puss Fia

Stolt!

Jag är faktiskt stolt över mig själv, nu har de redan gått en vecka, och jag har fortfarande inte ätit godis och sånt onyttigt, trodde faktiskt inte att jag skulle klara mig, har inte gjort de förut. Men de måste väl beror på att jag har gett mig fan på att den här gången ska jag klara de! Det är bara att fortsätta kämpa!

Henke och jag har spelat Beach ball i typ en halv timme, ska även hoppa hopprep senare, och mamma och jag ska cykla runt gron, Mia kanske skulle följa med! :)

Neej nu ska jag slänga mig i soffan en stund, sen är de bara att sätta igång! Mer uppdatering senare, kanske! :) haha !


Söndag

Gårdagen va himla trevlig, synd bara att jag blev så trött på slutet, men de blir så när man har gått upp tidigt och jobba, och sen bara sovit fyra timmar, de tar på krafterna, visst att jag får skylla mig själv! Igår va jag, mamma och Mia på smultronstället, smarrigt med kall glass i den värmen! :) Åkte iaf till Maxi och bytte min tröja också till en mindre, storlek, och tror ni de kändes bra, självkart! :)

Hem sen och göra sig i ordning, fixa sig och sen bara invänta Älsk, sen cykla vi till Sofie och Fredrik, drack lite, prata och hade trevligt, kolla på sjuka vidoes från yoytube! :) Sen vid halv tre cykla vi till Lotorp, och jag somna som en stock. Cykla även hem i värmen förut, de gick bra, egentligen ville jag inte de, är så rädd för om de kommer nåt djur eller nåt, vet att jag kan är barnslig, men jag cykla hem och de är bra! :)

Idag ska jag jobba 14.00-18.30, vet att de är lite konstigt pass, men har jobbat 2 timmar av en Lena tidigare, så därför skulle hon komma och göra 2 timmar av mig idag, och de kan ju vara skönt att sluta då! Efter vet jag inte riktigt va de blir, inte bestämt oss än! :)

Danmark i slutet av September då! :) KUL!

...

De är kul att folk anstränger sig så mycket! Usch säger jag bara.
Jag är glad att jag har min underbara älskling! <3

Nu är jag i en sån period då jag kan störa mig på vissa människor! Adjö!

Solig dag!

Hopp sitter här och tråkar, är ensam en halvtimme till! Så passar på att skriva lite nu, eftersom de är så lugnt också! :)
Dagen har gått ganska fort, har varit lite trött men de har gått bra ändå! De fick sill och potatis, men jag fick äta köttbullar istället för sill! :)

Efter jag slutar klockan tre ska jag , mamma och Mia in först till maxi, ska nog kanske byta min tröja som jag köpte, och sen vidare till Smultronstället, de ska bli kul och gott! :) Kanske ska testa nån annan glass den här gången, har bara tagit samma varje gång!:) Blider kommer sen!

Igår åkte jag och Älsk till Sofie och Fredda, de drack några öl men jag fick titta på som vanligt, förbaskade jobb! Haha nevars, men de va himla trevligt, så de får vi se till att göra oftare! :)

Väntar på att Älsk ska höra av sig, han är iväg och åker cross som vanligt. Men hoppas att han hör av sig snart så jag vet att han lever. Usch tycker inte om de där, han är ju gaaalen! Haha! :)

Neej plocka ur diskmaskinen och sätta mig i solen med de andra kanske!
Hörs senare. Hej. / Fia

Härlig fredag!

Kom hem för en stund sen, tog mig två knäcke mackor till frukost och satte mig fram för tv:n och kolla lite på våra bästa år, men till sist så fastna jag här, konstigt nog! :) Stallde mig på vågen innan jag åt, och de visade - 2 kg, på fyra dagar. Så de är på rätt väg iaf, så de är bara att stå ut och fortsätta kämpa! :)

Nåt som inte känns så roligt är att jag börjar jobba om 3 timmar i de här underbar vädret, men de är väl bara att gilla läget. :) 14.00-20.00, efter de ska vi se filmen som vi fortfarande inte har sett.:) haha. Kommer inte ihåg va den heter just för tillfället, men Will Smith är med i den! :)

Igår kväll efter Älsks match som de förlora, så åkte jag, Älsk, Fille och Andy och bowla. Och vem vann då? joo JAAAA! :) Haha. Vi hann köra 2 serier och jag fick över 300 popäng, så mycket har jag nog inte fått förut va jag kan minnas! :) Efter de blev de att sova, och för en gångs skull kunde jag somna tidigt! :) Så idag känner jag mig ganska pigg! :)

Neej, nu ska jag hoppa lite hopprep fixa en sallad som jag ska äta innan jobbet!
Ha en bra dag alla ni som är lediga! :)
Puss Fia


Funderar på att sluta blogga?

De känns inte som att någon läser min blogg, jo ni kanske läser men ni är väldigt dåliga på att kommentera! Så snart blir de nog att jag skippar de här med bloggen!
 Tack och hej!

Hemma igen!

Marknad och Ikea, marknaden va väldigt jobbig, den va lång, det var väldigt varmt men de va ändå roligt att kolla eftersom jag senaste va där när jag var fem år! :) Sedan åkte vi vidare till Ikea eftersom mamma slog sönder min vas, haha. Fick en super snygg tröjskjorta av mammsi, Tack! <3 Sen åt vi där också. :)

Nu sitter jag hemma, är väldigt seg, ska hoppa in i duschen och sedan åka till Lotorp och kolla när Älsk spelar, tror bror skulle med, annars får jag sitta själv! Sen vet jag inte vad som händer! Funderar på att ta med mig filmen idag, så kanske älsk och jag kan se den. :)

Jag orkar inte anstränga mig hela tiden, får man inget tillbaka så tappar man orken!
Frågan är vad de är man gör för fel, eller vad felet är på mig?
Ni får ursäkta men helt plötsligt blev jag på väldigt dåligt humör!


Onsdagkväll!

hopp, då va den här dagen snart slut också! Jobbet gick bara bra, vi åt blåbär och mjölk, de va verkligen jätte gott, och då kände jag verkligen att det är sommar de värsta är att sommaren snart är slut! Men huvudsaken är väl att jag har fått nån sommarkänsla nån gång! Joovars de har jag fått tidigare.

Sitter nu hos Älsk, funderar på att åka ner en sväng till jossan, hon messa och fråga om vi ville kolla, hon hade sovit en stund så nu orkade hon med oss! ;D haha skoja! längtar faktiskt väldigt mycket efter morgondagen, marknad, Ikea och en hel ledig dag, känns som att jag i stort sett bor där på jobbet!

Nehe de är nog dags att avsluta de här lite snyggt nu! haha, de blir nog som vanligt kan jag tro. =)

Onsdag!

Dagarna bara rinner iväg, redan 5 augusti, Älsk börjar snart skolan igen och jag slutar snart mitt sommarjobb, endast 7 dagar kvar! Hoppas de här året går lika fort som förra gjorde.

Ska jag vara rälig, längat jag faktiskt lite till snön och julen, allt är mycket mysigare då, fast ändå är allt så jobbigare, massa kläder, halt, kallt, blött aah så vidare! :)

Neej nu ska jag hoppa lite hopprep, sen vänta på far och bror, så vi kan beställa mat, ska ta mig en sallad. :) Än så länge funkar nyttigheten rätt bra. Tredje dagen utan godis och sånt! :) Om jag kan hålla mig ändå till Göteborg, så kommer förmodligen mitt godissug va borta helt. :) yees!

Börjar jobbet om två timmar, 14.00-20.00. Imorn är min enda lediga dag den här veckan och då blir de marken och sen en sväng förbi Ikea, för mamma tog sönder mina nya vass till min krummelurväxt! Så de måste jag ha en ny! =)

Hejdå!
/Fia

Visst finns mirakel, och för mig är de faktiskt du!
Jag älskar dig! <3

Marken!

På torsdag min ända lediga dag den här veckan blir de att åka till Skänninge marken, de ska bli super roligt. Svergies största marknad! :) Va flera år sen jag var där sist, så de ska bli kul! =)


Godförmiddag, eller nåt?

Kom hem för en stund sen, tog mig en knäcke macka till frukost. Har hunnit med att dammsugit också, usch de är inge roligt alls, men man måste. Så när jag har skrivit klart bloggen så ska jag hoppa lite hopprep. :) Allt blir så stressigt när man börjar så tidigt, 13.00-20.00. Så jag måste hinna med att duscha och äta innan med!

Idag kommer familjen hem, de skulle egentligen ha kommit hem imorn, men Olle och Oskar har blivit sjuka så de kommer hem idag istället. Mamma har köpt andra säsongen av Two and a half men till mig! Jippie, har faktiskt bara en skiva kvar från första! :)

Gårdagen på jobbet gick bara bra, går bara bättre ju fler dagar jag jobbar där, som vanligt när man väl har kommit in i allt ordentligt, då är de dags att sluta. Och ja så är de nog nu med! Men de ska samtidigt bli skönt med lite ledigt. De jag mest ser fram emot, de är Göteborg med Älsk, Jossan, Daniel och Novalii, de kan inte bli bättre! Skönt att bara komma här ifrån.

Jag har försökt, vad finns de mer jag kan göra, kanske är dags för er att börja engagera er lite innan de är för sent!

Min mamma <3

Jobbigare än vad jag trodde!

Förut åkte jag till Viberga, köpa mig ett hopprep, sallad och en grillad kyckling! Så jag har hoppat lite hopprep nu, och de är faktiskt jobbigare än vad jag trodde de skulle vara. :) Men förhoppningsvis, så är de bra träning! :) Slängde ihop en smarrig sallad och åt lite av kycklingen, har sparat tills imorn med, och självklart har jag kollat på Two and a half men! :)

Duscha, dammsuga lite och sen brumma till jobbet, hade varit skönare att bara varit hemma, men då blir de inga pengar! :)

Hejdå!
/Fia

Fattar inte?

Jag förstår inte hur jag kan vara så trött hela tiden, de spelar ingen roll om jag sover många timmar eller några, är lika trött ändå. Har aldrig förut sovit "middag", men nu är jag helt slut, måste nästan sova 1 eller 2 timmar på dagen för att orka?

Nu sitter vi här hos Jossan och Daniel, kollar lite film, men jag känner att jag knappt kan hålla ögonen öppna, så de blir nog att brumma till Älsk snart och slänga sig i sängen och sova skapligt för en gångs skull! Imorn är de jobb igen, jobbar fem kvällar och en dag nästa vecka, vill hellre jobba dagar så man har eftermiddagen och kvällen kvar, men nejdå!

Har iaf bestämt mig för att jag ska börja spara pengar, för nästa år blir de en utomlandsresa, vart vet jag inte än, men iväg ska jag iaf! Hoppas på att de är några fler som är sugna, Älsk tackar nog inte nej de vet ja! =)

Ska även försöka att hålla mig från godis och sånt tills vi ska till Göteborg, de är ju bara 23 dagar kvar, så de ska jag nog klara av, eller rättare sagt jag måste göra de, även försöka komma igång med träningen också, tror jag ska köpa mig ett hopprep, de sägs att de ska vara rätt bra träning, så jag får testa, och de kan ju inte kosta så mycket, så de ska jag handla nån dag i veckan! Måste även försöka orka träna lite på träningsmojjen med.

Neej nu blir de snart sängen, och de ser jag fram emot! För så skönt de ska bli, blir kanske läsa några sidor innan, läser boken Skadad har bara 20 sidor kvar, så kanske läser klart den. Sen ska jag börja med Våran lilla hemlighet.

Imorn är dammsugaren ett måste, haha eftersom mamma är väldigt noggrann med att de är ordning och reda, så är de väl dags att jag börjar plocka i ordning lite innan de kommer hem, men de är ju så himla tråkigt och att städa ett hus själv tar lite tid. Men som sagt va, jag måste !

Godnatt och sov gott!
Puss Sofia

Nöjd!

Vill tacka Malin som har gjort om min blogg.
Den blev jätte fin, nu är de roligare att skriva blogg, när den är fin!
Tack, du är jätte duktig!
http://alicesmamma.blogg.se

Seg söndag!

Gårdagen blev mycket trevlig, vi kom till Linköping vid sju, lämna sakerna i lägenheten, sen gick vi ner till stan för att handla lite, de va lite jobbigt faktiskt.! Haha, drack lite, spela kort och hade roligt, skulle ha gått ut en sväng men klockan ticka iväg och vi blev sega, så de blev inget, får bli nästa gång! :)

Stoffe och Daniel åkte till Mantorp, så Jossan följde med så mötte upp henne utanför Ikea, så vi gick där ett tag, hitta en snygg tröja, ögonskugga och lite annat smått och gott, åt även där med, köttbullar och potatis. Mumma!

Nu sitter jag hemma, känner mig rätt sliten, ska nog släng mig i soffan ett tag, vila upp mig inför en tuff jobbvecka, sex dagar, bara ledig onsdag! uuuh, men tiden går fort, snart kommer de vara sista dagen. Det är faktiskt bara 9 dagar snart, sen har jag gjort mitt! Sen ska jag vara ledig en hel vecka efter dom dagarna! :)

Idag är det bara 24 dagar kvar till Göteborg, känner på mig att de kommer bli super roligt, och så ska de bli så skönt att bara komma här ifrån ett tag! Usch!

Som sagt va så är boysen i Mantorp, så efter jag har vilat och duschat osv, så drar jag till Jossan och myser med henne. Ska kanske se nån film, käka lite chips och en promenad blir de nog också! :D Är glad att jag har dig Jossan, du är en underbar vän! <3



Lördag 1 augusti!

Gårdagen började med att jobba 6.45-13.00, åka hem hämta nyklar till Mias lägenhet och sen vattna hennes blommor, halv två skulle jag vara hos frissan och fylla i min blåd slinga, efter hämta jag upp Jossan och Novalii, så viåkte till Maxi en svänga, men de fanns inget typ, handla ett lila linne, de va allt!

Åkte hem och gjorde mig i ordning, sen åkte jag till Jossan, och börja parta, efter Sandra sluta jobbet gick vi till henne och fortsatte där! Sen gick vi ut på Kristallen, de va inte så jätte mycket folk men roligt hade vi iaf! :) haha.

Men de va inte lika roligt i morse när man vakna, uschan då mådde jag inte lika bra. Och så skulle vi möta Jossan och Daniel och gå en sväng på marknaden, men jag handla inget, de kändes som att markanden snurra runt mitt huvud, så de blev en kort sväng, och så åkte jag hem! har precis ätit en kebabtallrik, super gott, haha. Och så har jag vattnat blommorna, tvättat och så ska jag plocka ur och i disck maskinen, sen tycker jag att jag har förtjänat en stund i soffan, framför Two and a half men! :)

Sen vi sex brummar jag och Älsk till Linköping, ska sova hos Jossan och Jocke, de ska bli skojigt! :)


RSS 2.0