Party!



Min nya frilla! :) Rätt nöjd! :)

Neej, dags att börja tagga. Hinner inte med nåt längre inlägg! :)
Hejsvejs! :D

Helt otroligt!

Har suttit här sen klockan halv tolv när jag kom hem och försökt och komma in här, bdb och facebook. Jävla dator säger jag bara usch! Helt otroligt att jag kom in här till slut!

Igår jobba jag mellan 16.15-21.15. Gick väl rätt bra, bara de att man blev dragen i håret, och de va inte så skönt! Efter åkte jag och hämta älsk, sen åkte vi till Jossan och Daniel och såg på film! :) Förstår inte varför jag har blivit så trött på sista tiden, jag brukar vara den som vill vara uppe längst men nu är de jag som vill åka hem!

Förresten så klippte jag mig igår, blev väl rätt okej, inte så ljust som hoppades att jag skulle bli, men kan väl inte kräva så mycket eftersom jag var svart innan så är de ett stort hopp emellan! Blev dock inte färdig, min blåa slinga hann vi inte göra klart, så jag ska dit imorn igen och fixa de sista! hoppas jag inte behöver betala mer, fy bubblan va dyrt de var där. Första och sista gången jag klipper mig där!

Nu sitter jag här som sagt, har lagat lite hemma gjord kebab, och jag håller på att kolla på första säsongen med Two and a half men! Hur bra som helst, köpte den i Ullared. Ska börja jobba sen vid 16.00-20.00. Skönt med ett kort pass, men idag blir de lugnt ska upp imorn igen och jobba!

Förresten så kan jag inte ta något kort på mig med min nya look, eller på mina saker jag har köpt, för Jossan har min kamera, så ni får vänta! :) haha.

Imorn blir de utgång med Jossan, de ska bli kul. Och på lördag åker jag och Älsk till Linköping, till Jossan och Jocke, de ska också bli skojigt.! =)


Nervös!

Nu sitter jag här nervös inför klippningen, haha. Men de ska nog bli bra förhoppningsvis! :D haha. Om jag hinner innan jobbet ska jag lägga in en bild! Men här få ni en hur jag ser ut nu! :)


Helt slut!

Kunde jag somna igår kväll? Svar nej! Jätte roligt, tror jag somna vid 12 eller nåt, och när alarmet ringde ringde 03.15 var jag väldigt trött, men de va bara att gå upp och klä på sig! :D Åkte och hämta Jossan, då hade hon försovit sig lite, men snabb va hon minnsan, hon kom efter tio minuter! Sen brumma vi iväg, åkte lite fel och så haha, men första gången ska väl kanske inte gå som smort! Men kul hade vi iaf, blev väldigt galen på GPSen kan jag säga, vilken tjatig kärring att lyssna på 35 mil, dit men på vägen hem stängde vi av den efter en stund!! Haha.

Och vilka idioter de finns i trafiken egentligen, inte konstigt att de händer massa saker, vi kom ner vid kvart i nio, så är rätt nöjd iaf, vi ska vara väldigt glada, för när vi gick ut och skulle äta vid tolv, va de sjukt lång kö, så vi fick stämpel. Haha. Hitta massa fina saker, tar kort imorn så får ni se. :)
Även när vi var nöjda och gick ut andra gången, då vi skulle åka hem, var de fortfarande lång kö och då var klockan halv fyra, och de stänger åtta, förstår inte att folk åker så sent dit! Men men. Jag skulle tycka att de var onödigt att gå in så sent, usch va mycket folk de har varit där idag, och alla är ju helt galna, de sliter i kläder och bara tränger sig fram, att jobba där skulle inte mitt tålamod klara av.

Hemvägen var dock mycket jobbigare, usch så trött jag var, de sista tio milen kändes som hundra. Fy bubblan ibland blev de helt snurrigt för ögonen! Men nu är vi hemma iaf, hela och fattigare! :D Haha.

Sitter hos Jossan och Daniel, åkte hit en sväng. Älsk hade glömt nåt här som han skulle hämta, men vi ska dra snart, känner att jag verkligen måste sova. Måste snart ha tändstickor som håller upp ögonen! :D Och imorn är de jobb igen, börjar kvart i elva så de är lugnt, skulle egentligen ha börjat kvart i sju, så är väldigt tacksam över att Marie ville ta de första timmarna!

Jahopp, nu har ni fått lite info om Jossan och min tripp. De va hur kul som helst, hitta faktiskt mer än va jag brukar göra! Alltid roligt att göra av med pengar på saker man blir nöjd med! :)

Tack gumman för idag! <3 Du betyder!

Tjugosjätte Juli!

Igår blev de lite häng hos Jossan efter jobbet, kom dit vid efter nio då va Jossan och Jocke de, blev lite förvånad för hade inte väntat mig att de skulle vara där, men självklart var de super kul att träffa dom igen! Satt och prata, de drack lite men jag var nykter eftersom jag skulle upp och jobba idag! :D Men de gick väl bra, hade väldigt svårt att sova, var ju fester lite här och var, sen hörde jag musiken från Hasselbacken! :)

Nu är jag hemma på timmar! Skulle välja lägga mig och sova resten av dagen, för jag är så himla trött. Haha. Men ska ju jobba fyra timmar till, sen ska jag bara ta de lugnt, försöka sova tidigt eftersom de blir en lång dag imorn, vi åker till Ullared mellan halv fyra och fyra! :) haha. De ska bli så kul.




Jag är så glad att jag har dig älskling!
Du är den bästa.
Jag älskar dig av hela mitt hjärta! <3


Tjugofemte Juli!

Igår har jag köpt med mig en tårta till Jossan och lite presenter. Hon blev glad som jag fatta iaf! :) Vilken tur, jag som nästan hade gått och varit lite orolig, men de gick ju bra! :) Haha! Sen ville vi göra nåt, typ bowla eller nåt men minuterna rann iväg och klockan blev lite mycket. Så vi bestämde oss för att ta ett glas vin och se den nya Wallander filmen, Kuriren. Den va helt okej. :)

Nu sitter jag här, ska börja jobba om två timmar, ska hoppa in i duschen och äta innan också! Men självklart måste man ju hinna skriva lite blogg också! :D Haha.

Efter jobbet blir de lugnt. Ska jobba hela dagen imorn, 9 timmar! :) Men pengar blir de självklart och de är aldrig fel. =)

Jag blir så irriterad på folk! Vafan inte bara knipa käften för? Kan folk säga va dom tycker så kan jag de med!


Fredag

Hopp, har jobbat idag, de gick kanon bra, har haft trevligt med min jobbarkompis! Skönt att kunna prata lite om allt möjligt med en äldre! :) Hehe! Sluta iaf halv två, då åkte jag direkt till garaget och hämta mammi sen ner till centrum och gjorde lite ärenden! :) Hehe.

Nu sitter jag här, rätt trött faktiskt, blev inte alls många timmar sömn inatt, men de är mitt eget fel! =) Haha ! Har bara slappat dom här timmarna jag har varit hemma, men nu blir de inget mer, nu är de bara att hoppa in i duschen och göra sig i ordning. För om mindre än en timme ska vi gå över till Farfar och fira honom! Sen efter ska jag brumma till Jossan och suprisa henne med min överraskning, hoppas på att hon blir glad! :) Se Stefan och krister skulle vi nog med göra! :)

Jobb hela helgen, skulle vilja gå ut, men samtidigt så är jag glad för att jag inte kan de, för då sparar jag pengarna tills Ullared! :D Haha.

Hoppas ni alla får en trevlig fredagskväll, för de kommer jag ha! :)
Pussohej Sofia


Godnatt!

Haha, nu sitter jag här i min ensamhet. :) Allt är klart så om ca tio minuter ska ja gå och byta om! :) Ska svänga förbi Jossan en svänga, men ska sova tidigt för imorn är de upp tjugo över sex och jobba igen! :9 Imorn fyller farfar, så ska fira honom lite imorn framåt kvällen, sen efter har jag en suprise för Jossan eftersom hon fyller på söndag, som jag hoppas hon blir glad över! :)

Vädret ute är ett mysväder, se en bra film och bara mysa, vill se nya Wallander, hade tänkt hyra den igår med, Jossan, Daniel och Älsk men alla var utsålda, så får bli en annan dag! :)

Neej nu är klockan dags! :) Sov gott alla.
Puss Sofia

Tjugotredje Juli!

Jobb, jobb och åter jobb, ingen mer ledig dag den här veckan inte. Är ledig på måndag men då blir de upp tidigt iaf, och åka till Ullared! :) Kulkul! :)

Jobbar 13.00-21.15 idag. efter blir de bara lugnt, ska upp imorn och jobba igen! "/

Jag har inget speciellt roligt att skriva, de är inget speciellt som har hänt. Så de kommer bara bli massa bludder om jag fortsätter. Nåt jag tycker är roligt är att idag har jag haft mitt körkort i 6 månader och jag har fortfarande inte blivit stoppad, har dock åkt förbi många polisbilar, ah jag vet inte! :D haha.

Det är så de är! Hej och hopp för tillfället! Puss Sofia

Jag Älskar Dig! <3

Tjugoandre Juli

Andra jobbardagen avklarad för den här veckan nu är de bara fyra kvar! 6.45-15.00 har jag jobbat, det har gått bara bra! :) Men jag känner de i kroppen iaf, de tar på ryggen kan jag säga, känner bara mer och mer hur smärtan början komma! "/

Senare ska jag åka till Jossan, Daniel och Älsk ska åka cross som vanligt, så tror vi skulle käka lite sallad och bara ta de lugnt, de är aldrig fel. Snacka och bara ha de gott med en underbar vän! <3 Är så glad att vi har kommit varandra så här nära! Du betyder! <3

Dagarna bara rinner iväg, nu är de bara 4 dagar tills snyggingen fyller år, 5 dagar tills vi drar till Ullared, vilket jag längtar efter som en tok. Det är 3 veckor kvar tills mitt sommarjobb är slut, ca en månad till Liseberg. =) Hehe! Men inte är jag ledsen för de. Haha! :)

Folk förändras så oerhört fort, både till de bättre och till de sämre. Jag tänker aldrig mer säga "du är min vän", förrens du bevisar att du verkligen är min vän! Jag är trött på sånna människor som bara ska finnas där för stunden!

Neej, nu har ni fått lite uppdatering, nu ska jag slänga mig framför tv:n med mammi, sedan duscha och sen brumma iväg till Joss! <3

Heejdå!



Hjälp?

Nån som har tid snart och lust att hjälpa mig att göra om min blogg?
Skulle vara jätte snällt! :)

Nittonde Juli!

Gårdagen så åkte jag till Jossan och Daniel, Älsk va också där! :) Vi kolla film, snacka och bara tog de lugnt, juste vi titta på sommarkrysset och jag kom lösenordet och messa in, men jag vann inte. :( Sen kom vi på att vi blev sugna på att åka ner till centrum och kolla läget, vi gick in på ettan väldans mycket folk, men inget roligt folk! Så vi gick till Kristallen, där dansa vi och skratta som bara den! haha! :) Och vi va nyktra! =) Packa bajs, javisst! :) Haha! Man kan fan aldrig ha tråkigt med Jossan! Hon är underbar! <3

Idag sitter jag här och tråkar, ska nog lägga mig framför tv:n och se klart på Peter Pan, som jag inte såg klart sist! :) Sen ska jag duscha och sen blir de att brumma till Jossan, ta de lugnt, se på tv och käka lite chips och dip! :) Haha.

Imorn är de en vecka kvar, sen är de ULLLAAAREEEED! :) Wooohoo! :) Jag längtar! :)


Artonde Juli!

Gårdagen va jätte trevlig och mysig, satt och spela kort, åt lite gott och skratta! :) Men framåt halv två blev vi alla trötta, så älsk och jag åkte hem, jag cykla på hans fula och väldigt obekväma cykel. Haha! Usch jag hatar cyklar de är så fula. :)

   

 

Haha, lite bilder. Gubben rita vi de sista vi gjorde innan vi åkte hem.! :) haha. snygging! Som sagt va så blev de en mycket trevlig kväll! :)

Nu har jag städat lite i mitt rum, de såg ut som ett förråd, eftersom jag aldrig är där inne typ, så blir de att jag bara plockar in mer och mer saker! :) Men nu är de fint, samtidigt som jag städa lyssnade jag på min Grease skiva! Såå bra. :) Blev nästan lite sugen på att se filmen, men nu ska jag hjälpa dom andra med maten!

Ikväll blir de att träffa Jossan, vilket jag tycker mycket om! <3
PussochHej!

Sjutonde Juli

Jobbat idag, de har gått prima. ! Timmarna har rullat iväg. När jag kom hem så slappa jag lite, titta datan och tv:n. Sen åkte jag och mamma ner till centrum, gick till bolaget, och så skulle jag handla nässpray, sån himla seg tant som tog betalt, jag fick betala för mycket. Aah de blev konstigt, de tog iaf en kvart innan jag fick tillbaka pengarna!

Satte på Peter Pan, somna dock efter en stund, men som tur är så har man sån snäll mamma som väcker en efter tio minuter. Så de blev inte mycket sömn där inte! Åååh! Nu ska jag väl ta och hoppa in i duschen och sen ska vi åka och hämta mat, ja ska äta en kebabrulle! Mumma! :)

När Jossan hör av sig, ska jag brumma till henne och dricka lite vin! Snacka, mysa och bara ta de lugnt! Ska bli himla gott! =) Skulle vara kul om man kunde gå ut imorn, men dom pengarna finns tyvärr inte! "/ Tråkigt att man får lön så sent, och just den helgen jag får jobbar jag hela helgen! Så trevligt. :)

Neej nu orkar jag inte mer, känner inte för att sitta här mer. Vissa dagar är de bara tråkigt, och man skriver bara massa bladder! =) Hejdåå!


Sextonde Juli

Igår va vi hos Jossan och Daniel, Daniel bjöd på bakad potatis med skagenröra, så nästa gång är de våran tur att bjuda. Och de blir väl nog imorn tror jag, eftersom jag slutar nio och då har de nog redan ätit! :) Och jag på jobbet iofs. haha!

Nu har jag precis tränat blev lite mindre idag, de är så jävla varmt!
14 minuter
4 km
62 kalorier!
Bättre än ingenting alls! Haha! :)

Jobba ska jag göra idag med, 16.15-21.15, ska jobba med mammai, de är bra! =) Efter jobbet vet jag inte vad ja ska göra, bara ta de lugnt ska ju upp och jobba imorn! :)

Det är bara 11 dagar tills jag och Jossan åker till Ullared, nästa vecka måste gå också och då är de typ som att jag kommer bo på jobbet, för då ska jag jobba 6 dagar, de kommer nog kännas, för de är inte så värst korta pass inte! Hoppas den veckan går fort, sen fyller snyggingen Jossan 21 år också, och jag jobbar typiskt, men present blir de helt klart och en liten titt blir de kanske också, annars får jag fira dig när vi åker till Ullared, då är de ju heldag! :D Haha !

Jag förstår inte hur vissa tänker ibland? "/


(Foto Frida Andersson)


Femtonde Juli!

Idag vakna jag av att mamma ringde min mobil fem minuter innan jag hade ställa mitt alarm, men låg kvar i sängen en stund till och läste min bok. Åkte sedan till garaget för att hjälpa farfar som jag hade lovat att jag skulle göra, åkte även lite lastbil med bror! haha !

Fick pengar av farfar så jag kunde åka och köpa nåt att äta, köpte hamburgare och mos, åt typ hälften! Sen åkte jag hem, och nu har jag tränat.
21 minuter
6 km
92 kalorier
Blev visst som igår, men idag blev jag väldigt varmt, känns som att de är lite kvaft ute i luften, de fläkta inget idag! haha. Nu ska jag hoppa in i duschen och vänta på att far och bror kommer hem så vi kan åka och handla!

Försöker även få tag på Jossan, men hon hör nog av sig framåt kvällen nångång kanske! :) Annars kanske jag får väcka henne som jag gjorde igår, vakna inte av att jag ringde till mobilen och inte att jag gick in i huset. Såå gullig så! :) <3


Träning!

Nu va träningen avklara, och de känns underbart! Så nu blir de en dusch!
21 minuter
6 km
92 kalorier!
Nu är jag helt slut! haha ! Hejsvejs! =)


Fjortonde Juli

Hopp, har jobbat idag, när mobil alarmet ringde imorse undra jag va de va för idiot som ringde, för jar hade ingen tanke att jag skulle jobba. Men de va bara att gå upp och se glad ut! haha. Iaf har dagen gått helt okej, och timmarna har runnit iväg! :) Jobba 07.30-13.00, så när jag kom hem åt jag, för vi fick ost soppa med blomkol, och den va skiit äckligt! Haha. Sen blev de visst att jag somna i soffan, och när jag vakna hade mamma åkt till jobbet! Haha.

Så nu sitter jag här och känner efter om jag orkar träna eller inte, de värsta är ju att om man hoppar över en dag så kommer man aldrig igång ordentligt! Så jag tror de blir att byta om och köra några km! :)

Sen ska jag till Jossan för vi skulle grilla där ikväll, juste måste handla innan med! Så nu är de dags att sätta fart. :)


Förhoppninsvis kan jag pusta ut och slippa vara orolig mera! "/

Trettonde Juli

Sitter här nu, har precis tränat lite, blev en mjukstart, men man ska ju inte gå ut för hårt i början! :)
18 minuter
5 km
80 kalorier!
Det är alltid en början. Och jag kan säga att jag blev helt slut för de va så länge sen jag träna, har blivit riktigt lat faktiskt, men ska försöka ändra på den saken, eller rättare sagt jag måste ändra på den saken! :)
Ska hoppa in i duschen nu, sen ska jag fixa nåt att äta, och så har jag lovat mamma att fixa i ordning mina skor, så de är väl lugnast om jag gör de innan jobbet. haha! Jobbar 16.00-20.00 idag, och imorn ska jag med jobba sen på onsdag är jag ledig. Nu kom mamma hem så lika bra att göra lite nytta! :)

Efter jobbet kanske de blir en sväng förbi Jossan och Daniel, annars blir de tv:n ! :)


Mupp!

Ååh ibland kan jag bli så irriterad på folk ! Man får helt enkelt inte säga vad man tycker, inte ens ge förslag. Varför bara öppna käften om en sån sak, jag känner de att snart kokar de fan över, då kommer jag öppna min käft och säga vad jag tycker och tänker egentligen, och då skiter jag fullständigt i vad ni tycker och inte tycker, för de här är väldigt tröttsamt!

Anyway så sitter jag och Älsk hos Jossan och Daniel, i hennes sällskap kan man aldrig ha tråkigt, och är man nere så kan hon alltid muntra upp en, de är så riktiga vänner ska vara, likadant i Emmas sällskap! Me love! <3

Nu kan jag säga att jag har insett vilka som verkligen betyder så mycket för mig så jag verkligen ska kämpa in i de sista för att ha kvar dom vid min sida, de som hände kanske helt enkelt va menat att de skulle hända, och ska jag vara riktigt ärlig kan jag faktiskt tacka er för att ni betedde er som ni gjorde, så jag verkligen fatta va ni va för människor! Tack !

Jag vet iaf att jag har 2 bästa vänner och de är Josefine Söderberg och Emma Rydell!
Är så glada att jag har er. Tycker om er massor! <3

Tack och hej för mig!
/ En irriterad Sofia!

Dunderseg! :)

Efter jobbet igår åkte jag till Jossan och Daniel, Älsk va redan där, vi drack lite te, myspyste och bara hade de trevligt. :) Åkte hem vid tolv eftersom jag skulle upp och jobba halv åtta idag, tänkte att jag skulle iaf få sova rätt många timmar, Haa, då trodde ja fel, när vi kom till Stoffe så hade ett hus lite längre bort på gatan värsta jävla festen och de dåna och lät överallt i hela Lotorp, de sjöng och klappa händerna som bara den, och de spela samma låtar hela tiden, och de va gamla låtar med! Hmm, men vid efter ett tror jag att de va nån som ringde och klaga för bara efter fem minuter blev de knäppt tyst! Haha! =)
Somna till slut iaf, men då vid tre vaknar man av att de är nån som ringer till Stoffes mobil hela tiden, han kan ju inte sätta på ljudlös, nejdå de är svårt, så de ringde flera gånger. Men somna om snart igen, och när väl mitt alarm på mobilen ringer var ja rätt trött! haha!

Är hemma på timmar nu, har jobbat 07.30-13.00 men ska snar tillbaka igen och jobba 16.00-20.00. Usch de känner jag inte för, är faktiskt jätte trött! =) Men de går nog, efter jobbet tror jag att vi skulle till Jossan och Daniel, men Stoffe kanske redan är där, så då åker jag dit när jag har slutat!! :)

Neej va social med familjen och slappa lite, ska duscha också! :)


Sådär ja!

Sitter här i min ensamhet, faktiskt väldigt skönt idag har inte varit någon toppen dag på jobbet, de flesta har varit på dåligt humör och väldigt tjatiga! Haha, men kan inte få mer än ont i huvudet, och de är just vad jag har nu! =) Jag har gjort Tonfiskgratäng här, och den blev kanon god, alla tyckte den va god så de är kul att man lyckas ibland när man försöker ge sig på matlagning! haha! :)

Nu sitter jag här som sagt, ska snart få gå hem jag med, bara en halvtimme kvar, timmarna har gått rätt fort idag ändå, trodde faktiskt inte de, brukar gå rätt långsamt när jag känner mig hängig, men nej då och de tackar jag för! =) haha.

Neej nu ska jag gå och kolla på tv sista tiden innan jag ska gå och ge rapport! :)

PussOhej Sofia

LöRdAg!

Jag har gått snart i en månad och varit orolig och ständigt haft en konstig känsla i magen, men snart får jag mitt svar. Usch de är jobbigt, men samtidigt är de mitt eget fel.

Nu sitter jag här, mamma och dom håller på att städa klädkammaren, haha hör att de har olika åsikter om saker, haha! :) De är så skönt att säga neej ja orkar inte städa, jag måste vila upp mig för jag ska snart jobba! =)

Nu är de väl så gott som bestämt att jag och Jossan drar till Ullared den 27 Juli, de ska bli super roligt hoppas på skapligt väder och att jag orkar köra så långt. Eftersom jag är den enda med körkort. Haha. Men med många stopp och mycket skratt så går de säkert bra! :)

14.00-21.15 blir de att jobba idag, tycker inte om att gå kvar sist själv men de får väl gå, imorn är de delat. Vet ni att jg längtar tills mina dagar är färdig jobbade! =) De ska bli så skönt.

Älsk och Daniel är galna de ska åka cross i de här vädret, jaa ja säger då de. Haha! =)

Jag Älskar Dig ! <3


Ledig dag!

Idag är en ledig dag från jobbet, de känns skönt men imorn är de dags att åka dit igen och då är de fyra dags arbete i sträck att se fram emot, de är faktiskt så att jag har tröttnat lite på jobbet, får hoppas att de vänder, för jag har 25 dagar kvar som jag ska jobba, så de skulle vara skönt om man hitta lite annan inställning! =)

Dagarna går väldans fort, de är redan fredag och helg, jobb för min del, men de betyder alltså att de snart är en ny vecka. Sommaren kommer snart vara slut och man står där i samma fotspår som man gjorde innan sommarjobbet, men i början ska de bli skönt med lite ledigt, sen blir de ju Liseberg, vilket jag ser fram emot oerhört mycket, och Ullared med Jossan och kanske Emma! :)

Idag har jag tagit mig en rejäl sovmorgon, vakna tio över elva, men ändå va jag seg och trött. Förstår inte va felet är, men pallra mig upp och åkte hem, handlat med mamma på Viberga!

Neej nu ska jag snart ta mig en dusch, är inte på toppen humör idag direkt, usch vill göra nåt kul, bara dra iväg och vara borta ett tag. Skulle vara underbart om man hade pengar så man kunde åka utomlands!

Tack och hej för mig!

Torsdag!

Har precis kommit hem från jobbet, va väl helt okej, haft lite nagelvård på vissa, lyssnat på musik och bara haft de trevligt, sen är de ju vissa som kan förstöra den trevligheten rätt fort. Usch! :) Men har jobbat med mammi idag så de har varit roligt.

Nu sitter jag här lite trött och ont i huvudet, sover så himla dåligt om nätterna när jag vet att jag ska upp och jobba på morgonen. Förstår inte varför, de är väl att jag är så rädd att jag ska försova mig?! Men men!

Idag funderar jag på att träna lite istället blev ingen träning igår, allt blev så stressigt. Känner att jag måste nog lägga mig i soffan en stund först, eller de första jag ska göra är att ta nåt att äta, fick så snuskig soppa på jobbet så de kunde jag inte äta mer än en sked! haha ! Ska nog sätta på en ny film som jag har köpt, har tre nya! =)
Är även grymt sugen på pasta och kycklingsallad med tzatziki så de blir de att göra idag.

Har tröttnat på min blogg nu, och jag vet verkligen inte hur man ska göra, så är de nån som vill hjälpa mig att göra om den, så säg gärna till?!


Stor saknad!

Vissa dagar kan jag känna att jag bara vill packa en väska och dra iväg, ibland blir jag så trött på folk och andra dagar står jag knappt ut med mig själv?! Jag vet inte vad jag vill och inte vill?! Usch !

Jag längtar tillbaka till den tiden när jag gick på Grosvad ibland, då jag spela handboll, kan säga att jag saknar 88-laget nåt så grymt mycket, vi hade alltid kul va vi än gjorde. Saknar handbollen i sig överhuvudtaget, de skulle vara min största dröm att börja spela igen och komma tillbaka till samma nivå jag va på förut, ooh de skulle vara så kul! Jag saknar alla pushade människor innan matcher, pirret i magen, innan domaren blåste i pipan! Åååh jag ryser nu! :)

Sitter här och funderar, nu ska jag först läsa klart de sista 8 sidorna i boken, så jag kan börja på en ny, sen se klart filmen jag håller på att se, sen funderar jag faktiskt på om jag ska köra några kilometer på träningsmojjen idag, inte för att jag känner mig så ladda till de, men vafan jag måste ta mig i kragen och verkligen sätta igång!

De blir fan träning sen! Här är 88-laget! :)


Heej igen!

Va ett tag sen sist man blogga, haha! Har väl inte riktigt haft tiden och orken till att skriva, sen har jag jobbat också! =)

I lördags blev de förfest hos Jennipher, va helt okej, men utgång va ett stort minus, usch har aldrig haft så tråkigt ute nån gång, trodde verkligen att de skulle vara mycket folk, de va ju trots allt Rocka Billy grej, så vi betala 100 spänn för att vara där inne sammanlagt kanske 2 timmar, vilket jag tycker va himla onödigt.

Igår va jag och Älsk hos Jossan, Daniel och Novalii, vi hyra Bedtimes stories, den va himla bra faktiskt. :) Haha. Blev en sen natt och de kände jag idag kan jag säga, börja jobba kvart i sju i morse, och jobba till ett. Och börjar jobba kvart i sju imorn med, så ikväll får de blir tidigare förhoppningsvis, slutar halv två! De är skönt att jobba förmiddag, för då har man hela eftermiddagen och kvällen att göra nåt! Men samtidigt är de skönt att jobba kväll för då får man sovmorgon! :)

Sen följde jag med mamma och Mia till Björke, Mia skulle hämta en duk som hon hade beställt, och så tog vi även en fika där, de är ju så mysgit ställe! :D Men fy fan va de lukta hönspiss eller nåt, de spred ut de på åkern när vi åkte förbi! :D Haha. Sen blev de att dra och käka med Jossan, och sen drog vi en sväng till Viberga, hon köpte slingfärg, så vi har gjort de nu, men hon blev inte nöjd så tror vi ska köra igen.
Sen blev både jag och Älsk sugen så de blev att åka till Bergla och köpa, så nu sitter jag med färgen i håret och väntar på att få duscha ur de, hoppas på att de blir lite ljusare. Är faktiskt rätt trött på den här svarta färgen! :D
Vi sitter även och gluttar lite på Beck imellanåt!

Neej nu har ni fått lite uppdatering, nu har jag inte mer att bjuda på idag! :)

Lördag



Wish you where here!
De går inte en dag utan att jag tänker på er, jag kommer aldrig inse att ni inte finns här längre vid min sida!
De har varit kämpigt, att ta de där steget vidare utan er, och de är fortfarande jobbigt. Jag saknar er! <3




Sitter här nu och lyssnar på musik, är så sjukt seg så ska snart hoppa in i duschen och hoppas på att jag vaknar till lite! Sen blir de att firra sig och vänta på att Ulla kommer hit så vi kan mötas, sen blire att cykla vidare till Jempa, där vi ska ferra lite, sen blir de utgång, hoppas på att de blir en rolig kväll! :) <3

Trött dag!

Äntligen! Har kommit hem från jobbet för en stund sen, så nu är jag ledig tills på måndag vilket är underbart skönt. :) idag har de varit himla jobbigt, usch så trött ja har varit, sovit jätte dåligt inatt, va ju så himla varmt igår kväll i rummet när man skulle sova!

Sitter här helt själv hemma, mamma åkte nyss till jobbet, pappa och Henke åkte precis till Uddevalla med husvagnen och ska kolla på cross eller nåt, de kommer på söndag igen! Försöker hitta ork till att åka ner till centrum och handla på bolaget! Men de får vänta en stund känner ja, orkar knappt inte hålla ögonen öppna! Sova 1 timme eller 2. :)

Ikväll blir de att sitta hos Älsk, grilla och ta några cider. Trevligt förhoppningsvis. Känner att idag är ja inte på topp.

Snart är de väl dags att stänga av datorn och dra ur kontakten kanske, för åskan är påväg hör ja. Och tv:n måste jag dra ur med, vad ska ja göra då? Får väl läsa lite och hoppas att jag somnar!

Neej, nu orkar ja inte de här mer, och jag känner att ja inte får ut nåt av de här iaf, så känns ganska meningslöst! Heejdå!


Torsdag!

Nu är ja hemma och tar de lite lugnt, har varit iväg i stan idag igen, mamma skulle köra in farmor och hennes syster för de ska på kryssning så tänkte jag kunde följa med och hålla mamma sällskap! Nu har vi precis ätit sallad, och om en timme börja ja jobba! Underbart. haha.

Lite bilder från igår! :)

   

Nu måste jag snart börja göra mig i ordning! För snart ska ja brumma! Efter jobbet ska jag hämta Jossan och Novalii, för vi ska ut till Lotorp och grilla lite hos Älsk, de blir trevligt, och de blir nog mer bilder då! haha. :)


Härlig dag! =)

Nu sitter jag här hos Älsk med han och Jimmy, de spelar tv-spel och jag tänkte passa på att blogga lite! De har varit nästan en hel dag men Jossan och Novalii vilket är underbart trevligt och roligt. Man skrattar alltid i deras sällskap, blev väldigt många fina kort, men som förut får ni vänta tills imorn! :)

Hade tänkt att hitta på en längre tripp men eftersom de va så varmt, och Snuttan inte kan sitta i en bil så länge i värmen så blev de en sväng till stan och de är va skojigt att göra av med lite pengar, de är aldrig fel, men efteråt svider de lite kan ja lova! :) Hitta ett linne, 2 par skor, ett linne till snuttan och ett gosedjur som va en ko, visa den för henne när hon låg i vagnen, värsta smilet när hon fick se den, och då va de bestämt hon ska ha den! :)

Åkte hem sen en stund och träffa familjen, men sen åkte ja och hämta dom två igen och åkte ut till Älsk. Vi har tagit kort, suttit och snackat, spelat Gh och bara haft de allmänt mysigt. :) Juste, skrattat har vi gjort en hel del! :) haha. Åt en sallad gjorde vi med! haha, fast vi plocka nästan bort hälften, nee skoja men de va några saker vi inte tyckte om, typ Oliver! Uschan!

Men nu har de åkt hem, efter en stund när de fick igång bilen! :) haha. Så nu sitter jag här, vet inte riktigt va ja ska hitta på, kolla när de spelar. Haha !

Imorn är de jobb igen, men bara 4 timmar så de går fort! :) Skönt förresten med åskan och regnet som kom förut, behövde rensa ur luften lite. Jossan tyckte inte om de. =) Hon är för söt, en sån vän som henne, ska man hålla hårt i, de finns inte många vänner som hon, och jag är super glad över att hon är min vän! <3

Blev visst ett långt inlägg, men de kan bero på att de har hänt lite saker, så nu har ni lite att läsa. varsågod!


RSS 2.0