Ingen bra dag!

Idag känns de som att de är en sån dag jag inte bryr mig om nåt, skulle nån komma och säga något olägligt så skulle jag kunna gå lös på den personen!

Människor är tydligen olika mycket värda, de är jävligt konstigt i mina ögon, har åldern nån jävla betydelse eller är de könet kanske? Åååh jag blir nästan spyfärdig på vissa! De kanske är min skyldighet att tycka om er men de är väldigt svårt ska ni veta! Innerst inne blir jag kanske ledsen men de är inget jag visar för er, inte för nån, men de känns jävligt tungt!

Som sagt va ingen bra dag, de kanske ni märker också!

Ehh de här va inge kul, blev ett kort och ointressant inlägg idag! Dusch och sen mat, har fortfarande inte fått nåt i magen!

En fundersam Sofia!

Idag är en depp dag för mig, min huvudvärk sitter fortfarande i, min rygg värker som bara den, de märks att man inte är van att jobba så mycket som man har fått gjort nu. Jag är jätte glad de är inte de, men de tar på kroppen!

Ibland har jag funderat på om folk verkligen förstår hur mycket man behöver varandra, eller jag behöver andra, jag vet inte om de är fel på mig, men jag behöver någon som stöttar mig, finns där och tror på mig!

Nu har jag jobbat två dagar den här veckan och jag har tre kvar, så ingen rast ingen ro! :) haha. Jag har nog haft min rast, de är kansk nu de sätts igång, och jag är överlycklig för de, men tror nog att de är dags att ta tag i mitt  liv och verkligen tänka igenom va jag vill, om ja kanske ska börja läsa till något, men va skulle de va, är ju så svårt när man inte har möjlighet att testa på olika jobb och verkligen känns efter om de finns nåt som passar mig.
Nej där jobben finns är ju på förskolor och äldreboenden, och förskolor, ALDRIG så va har man för val?!

Ibland känner jag för att bara packa väskan och dra någon annanstans i Svergie och kolla om de finns någon möjlihet att göra något av livet där?! Men nu är de ju iofs likadant överallt, med låg konjukturen, ah inget jag är insatt i men vafan!

Nehe slänga sig på soffan ett tag. Jag håller sten hårt i mina tummar att jag inte blir smittad av den där äckliga magsjukan som har gått på jobbet, Usch inget jag vill ha, och speciellt inte när jag åker till Ullared på Måndag! =)

Slappardag!

Sitter hemma, tar de bara allmänt lugnt, inget bakfull alls idag vilket är grymt skönt men ändå väldigt seg i kroppen! Så idag blir de bara slapp framför tv:n tror jag! =)

Gårdagen, blev super skoj. Emma och jag hade våran egen förfest hemma hos henne med hundarna och Fille va också där. :)

 

                                           

Tack för en rolig kväll, med kortspel, skratt och dans från min sida iaf! =)

Lördag!

Va på älsklings fortbollsmatch förut, han va jätte duktig och han hade tydligen fått mycket beröm också och de är ju roligt, istället för den där äckliga hockeyn!
 Iaf så åkte jag, bror och så fråga vi om Jossan och Börni ville med, så de följde med, sen kom Peder och Daniel en stund. :) Trevlig trevligt! När matchen var slut blev de pizza i kiosken, Henke och jag dela på en. :)

Nu har jag sovit lite, vakna av att min mobil ringde, så de va abra att knalla upp, så nu sitter jag här och ska hoppa in i duschen, sen ska jag och pappa hämta Fille i stallet, sen blir det Emma! =) Hoppas på att de blir en trevlig kväll, men de blir de nog!=)


Fredagkväll!

Jag förstår inte varför jag har börjat fått sån huivudvärk för? Och de hjälper inte när jag tar nåt för de heller, usch de är jobbigt, de bara spänner i pannan och runt ögonen!

Hopp, sitter här ensam, alla sover. Rätt lugn dag! NU väntar jag bara på att den som ska vaka här i natt kommer så jag kan få åka hem först och hämta min mobil laddare för min mobil har dött, snacka om att jag har panik, har aldrig varit med om de förut! Hade tänkt att kolla nu på Så ska det låta eftersom jag var själv, men sen fick jag se att Caroline ar Ugglas eller va hon heter, så fick de bli Talang istället. Efter jag har varit hemma en svänga så ska jag till Emma. :)

Längtar oerhört mycket till imorn, så som Emma och jag har försökt att fixa hundvakt, och sen idag på eftermiddagen när jag åt kvällsmat på jobbet så messa jag Fille, och hon ville ju, så imorn blir de Hotellet med Emma! :D Sja bli roligt, synd bara att Jossan inte kan följa med då hade de blivit ännu roligare =) Men vi ska dansa åt dig!

Fick även lön idag, inte så värst bra men vafan kan inte klaga så mycket, hade ju bara jobbat 5 dagar förra månaden, men nästa lön blir bättre, idag är de min 10 dag jag jobbar, så den lönen kommer sitta fint, speciellt när man ska iväg till Ullared nästa månad och då går de ju åt pengar!

Nehe titta på tv i ytterligare en halvtimme innan hon kommer! Han en bamse trevlig kväll alla underbara människor!

Schillivippen! :D

Hemma igen!

Jaha, då va man hemma igen, känns i fötterna nu att man har gått i några timmar, värker som bara den! Men roligt har de varit, va ett bra tag sen jag var på Ikea, så blev glad när Emma fråga om jag ville följa med. För min del blev de dock inte så mycket shoppning, fick en väldig chock när jag tog kontoutdrag, tror pengarna lever sitt egna liv och drar iväg när de känner för de! Har ingen aning om vad jag har köpt för dom oså, men men!

Blev tre tröjor, ljus, pläd, skohorn, glas och lite till. Köttbullar och potatis blev de också! :D haha. Men däremot Emma hon hade med sig något ut från varje affär vi va i! =)

Ska ta och vila lite nu, tvätta av min fötter och smörja in dom, annars kommer jag få blåsor. :/ Sen ska jag vänta på att mamma och dom ska komma hem med bilen så jag kan brumma till Emma och sen ska vi iväg igen! :)

Hoppas ni andra har haft en bra dag, för de har jag! =) Aldrig fel att slösa lite pengar haha!

BYEBYE!

Fullproppad dag!

Fick ett mess av Emma förut, hon undra om jag ville med till Ikea,och de är ju klart jag vill de, så nu sitter jag och äter frukost medan jag skriver och sen måste jag hinna duscha med! =) Hon kommer och hämtar mig om en halv timme, först blir de att följa med henne till sjukan, sen brumma iväg till Ikea. :) Sen vid fyra ska jag följa med Emma igen när hon ska fixa en sak, sen efter de har jag lovat att följa med mamma och handla, så jag vet vad jag ska göra idag iaf! =)

Åkte till Jossan en snabbis igår på en kopp te, de blev dock bara en timme eller så för klockan va så pass mycket, men trevligt iaf! =)

Neej nu måste jag skynda mig! =)

Återkommer/Sofia

22/4-09

Då va de åter en ny dag, blev en sovmorgon, va hilma skönt, pälsk är ju ledig så de va skönt att bara sova ut! :) Blev dock väckt av att de ringer och undrar om jag kan jobba ikväll, och självklart kan jag de! =)

Vi får se om nån nappar på mitt förslag till på Lördag, verkar inte så än så länge iaf, men de kan ju bli ändring! :)

Naahee kanske göra sig lite frukost och kolla om de är nåt man kan se på tv! =)

Huvudvärk!

Sitter här med jordens största hvudvärk, de är hemskt. Visst att jag brukar få de varje gång efter jag har varit på massage men aldrig så här, usch hon måste verkligen ha hittat nån väldigt bra punkt nånstans!

Haha, Weber är lite knas, han leker med en soda stream flaska och håller på och gnäller, mitt huvud mår jätte bra av de! =) Haha. Skoja, han är gullig, kan ju inte vara arg på en sån liten gulleplutt. !

Va tvungen att ta en tripp till Ica förut för att mjölken var slut hemma, eftersom jag har bilen så kunde inte mamma åka och köpa! Menmen de gick bra, va värsta äckliga typen som stod uppepå mig i kön och stöna som bara fan! Usch va finns de för folk egentligen, inte fan skulle jag stöna nån i kön i en affär! Aah eller de skulle jag väl inte göra annars heller. :) haaha.

Har fortfarande inte hittat nån tatto jag vill ha?! De är svårt, vill ha nåt med mormor och morfar, men samtidigt vill jag ha något annat fint och roligt, kanske skulle vara jobbigt att se den tatton med dom varje dag, eller skulle de kankse kännas skönt, de är frågan!? Men om de nu känns jobbigt så är de ju inte så lätt att ta bort den efteråt, så får fundera lite mer och verkligen tänka efter vad jag verkligen vill ha!

Här blir man misshandlad också, emma knäar mig på mitt knä och Weber bet mig i tån! Haha!

Neej nu blev de verkligen ett långt inlägg med bara massa skit.

Blir besviken och sårad över att du säger att du ska behandla oss lika! Men de är bara BULLSHIT! Usch!

Ett stort tack!

Tack så mycket Frida för hjälpen, jätte fint!

Sitter hemma fryser som en tok, ska krypa ner i soffan snart och se Top model och sen vänta på att mamma ska komma hem med bilen så att ja kan åka till Emma sen och göra henne sällskap! :)

Älskling bestämde att han skulle träna, nu är de bara min tur kvar, får dock vänta till efter sommaren, men då jädrar smäller de, då blir de handboll igen! Ska bli riktigt roligt, har saknat den där nervösa känslan innan match i magen, alla taggade människor som ger gärnet, UNDERBART! =)

Är sugen på att göra en tatuering, vet inte vad ja ska göra riktigt med tanke på att den ska sitta där hela livet, så måste ja tänka lite till, sen vet jag inte om mitt mod räcker till, men tar jag med mig nån som kan hålla min i handen går de nog bra! :D Haha! Jag är en liten fegis, men kollar man på andra som har gjort så borde fan jag med klara av de! =)

Soffan och tv:n väntar! =)
Puss

Kall dag!

Idag är en burrig dag, bara ligga på soffan under täcket skulle inte sitta fel, men roligt värre. Har precis varit på massage och de va helt okej, trodde jag skulle få ondare, men att gå ut i kylan va inget vidare! Usch!  Nu ska jag snart ta en varm dusch, och sedan hitta något att laga, magen skriker efter mat! Haha.

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, får se om de dyker upp något roligt, pälsk kanske ska på sin första fotbollsträning, han har fått för sig att han ska spela fotboll istället för hockey vilket är ett himla bra förslag, hoppas på att de inte finns mobbare och folk som är så iskalla som sparkar på någon som redan ligger ner, och sänka nåns självförtroende ännu mer!

 

Två toppen brudar! Er har man aldrig tråkigt med :),
vill bara att ni ska veta att ni betyder mycket för mig! <3

Neej nu blir de duschen, fryser ihjäl snart! =) haha.


Måndag

Johanna här kommer uppdatering! :)

Yeees, hemma efter en lång arbetsdag! Har suttit och slappa nu i en timme och nu så blev jag bjuden på te hos Emma på hennes balle! :D Självklart kommer ja! :) hahaa. Så ska bara skriva klart de här, sen blir de att brumma iväg dit en svänga, hem snacka lite med mamma och sen tillbaka! Haha.

Vädret gör mig glad och lycklig. Mamma är på schema möte, hoppas att de blir klart så att jag kan få mitt schema hur jag ska jobba i sommar, så man kan börja planera lite vad man kan göra!:D

De är 2 veckor kvar till Ullared, tiden bara rinner iväg, haha. Ska blir så skojigt, hoppas bara att man hittar nåt man vill ha! :D haha, men man hittar nog mer än va man borde handla, bruka va så iaf för mig. Köper nåt för att de kan va bra att ha nångång! Sen ligger de bara hemma och tar plats. =)

Neej teet väntar och Emma. Hej och hå, kolla himlen är BLÅ! =)

Helgen!

Då va den här helgen över också, tiden går fort när man har roligt sägs de. Min helg har mesta dels varit i Linköping, kuljul! Joovars men de va trevligt. Ikväll blir de lugnt framför tv:n.

Känner att orkar finns absolut inte till att skriva någon oerhört lång blogg, så de va väl de enda ni fick av mig idag! haha.
Gooodbye!

En vanlig fredag!

Hopp, jobbat idag, inte riktigt min grej att jobba på dagverksamhet för slappt för min del, men trevlig personal jag jobba med och framförallt de gamla va roliga så de gjorde min dag bra! Hade frågesport, gick promenad och bara sola! :)

Har varit och handlat med mamma och pappa! Jaa, vad händer sen? Bra fråga!

Man blir lurad och besviken, de börjar nästan bli som en vana!

Javisst!

Jobbet gick bra, jobba dels med en som aldrig hade varit där, så jag fick ta allt ansvar fö medicin osv! Men de funka bra iaf. Hopp får vi ser hur de går imorn på jobbet, på dagverksamheten, kommer typ känna mig som en prao elev, de är typ samma arbetsuppgifter man har där!:D Men de funkar nog bra.

Har precis kommit hem från stan, va där en svänga med Mia, är så fruktansvärt tråkigt att bara sitta hemma och inte göra nåt! Köpte en jätte fin skål som va super billig på nån ny affär som heter Chili, himla mysig affär!

Naaheej vänta på att mamma kommer hem med bilen så jag kan brumma iväg till Lotorp! :) Blir bara lugnt och förhoppningsvis sängen tidigt! :)

Har även fått mer jobb, fast de är 1 maj och 3 maj, men alltid en bra början på en ny månad! :)

SkeppoHoj! =)

Godmorgon Godmorgon!

Hopp, sitter här och väntar på att klockan ska bli dags så att jag kan cykla iväg till jobbet, blir ett kort pass idag, är insatt på fyra timmar för att personalen ska ha möte, men fyra timmer är lite pengar iaf! Jag läntar inte efter att få sätta mig på cykeln, jag hatar cyklar och de är fula, men tänkte bara snäll mot mamma för hon cyklar och vi slutar samtidigt så kan vi ha sällskap! :D

Bowling blev de igår med älskling, Emma och Janne, hela två timmar spela vi himla skoj faktiskt! Träningsvärken är på gång, inte så farligt nu men börjar känna i armen och även i rumpan!  Haha.

  

Efter jobbet blir de en promenad, får se om någon känner för att följa med, annars blir de att gå ensam! :)

Ha en bra dag, de ska jag försöka ha, utan någon nässpray min tog slut igår kväll, så de blir en tripp ner till centrum också för att inhandla sig en ny! Uuuh måste komma ifrån de där, men så himla svårt!

Tuuudddiiiluuu! :D

:(

Jag vet hur de känns att förlora någon, jag vet hur de känns att dagligen sakna någon, ger du mig inte en chans så är de inte lätt för mig att finnas där!

Jobbigt!

De känns jobbigt att känna att de inte finns nån där när man verkligen behöver nån, bara för att prata, någon man kan lita på! Varför känner jag mig skyldig för? Varför tar jag på mig skulden för? Jag vet att jag inte har gjort nåt fel, men innerst inne säger mitt hjärta att allt är mitt fel!

Vill bara kunna spola tillbaka tiden och få de ogjort! Jag får helt enkelt ge de tid, kanske de bli bättre!

Klia!

Kvällen/natten va jobbig igår när jag skulle sova, har lyckas fått fem myggbett på ena foten och tre på den andra, och självklart börja dom sätta igång och klia då när de va dags attsova, men jag gav mig inte, jag klia som en tok så lyckades klia sönder dom i vanlig ordning, så nu är de stora sår! :/

Va som sagt i stan igår, hitta två par skor ett par röda och ett par gråa, jätte mjuka och sköna! :D Köpte även två smaker till soda streamer! :D

Nu blir de frukost sen en promenix med mammi! Va rätt kyligt ute, men de går! =)

Promenad!

Hopp, blev en promenad till slut, dock inte den vi hade tänkt att gå, vi prova den nya vägen de har gjort utmed gron, väldigt mysigt fakstikt! Har nog inte rätt skor att gå i, har väldigt ont i fötterna och förväntar nog att jag kommer få blåser som jag alltid lyckas få! :/ De ringde också från polen under promenixen, ska jobba på fredag, på Solis! Slappt. Bara vara med dom och laga mat! Haha.

Imorn blir de åter igen en promenad innan mamma drar till jobbet, får se om vi tar samma väg som idag fast de långa varvet eller om de blir till Butbro imorn! :D

Funderar på att kanske lura på Henke att vi ska spela bowling idag, får se! De är ju skoj! :D Hehe.

Vill även göra nåt med mitt hår, vet dock inte om jag ska färga svart igen eftersom håret växer som ogräs så blir de ju en vacker utväxt eller om jag ska försöka få bort den svarta färgen och göra nåt annat? Help me! Haha!

Över

Nu är Påskhelgen snart över, jag och min familj ska avsluta helgen med att äta grillat! Mummsigt, Mia och pälsk kommer också förhoppningsvis om han nu skulle bli klar i garaget, men de hoppas jag!

Igår mådde jag skit, får iofs skylla mig själv men iaf! :D haha. Har aldrig mått så illa förut i hela mitt liv! Inte lätt. :S
Va hos Mia och åt mat, försökte att äta lite men gick inte så bra! :)

Förövrigt så händer de inte så mycket, vill att min mobil ska ringa så att jag får jobba lite! :)

3 veckor kvar till Ullared, Åååh va jag längtar! :D

Sliten

Sitter här nu och här helt slut i kroppen, ont i ryggen och fötterna värker. Blir stressigt när de händer saker och så får man stressa sen i slutet för att få alla klara, idag blev de ett slagsmål! Uschan, har nog aldrig sett så svarta ögon i hela mitt liv innan! Läskigt.

Neej nu ska jag gå och kolla Så ska det låta, sen ska jag åka till Pälsk!

Glad Påsk på er alla.

!?!?!

Sitter hemma, inatt fick jag sova ensam i rummet, Stoffe gick och la sig i ett annat för jag snarka så dant, vaknar av att pälsk pussar på mig, kan man vakna bättre, NEJ! Iaf så skulle han åka till garaget.

Ska jag vara ärlig saknar jag dig! Va aldrig meningen att de skulle bli så här! :/

Idag är en riktigt härlig dag, och så ska man jobba, egentligen skulle vi ha grilalt här hemma ikväll men de blev flyttat till måndag!




Din närhet gör mig stark, din närhet gör mig varm och lycklig!
Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går! <3


Torsdag!

Jobb idag, segt men ändå rätt okej. Jobb imorn med, känns mycket bättre storhelg och dom pengarna är aldrig fel! :) Skulle egentligen ha blivit grillning med familj och pälsk imorn kväll men de blev jobb istället! :)

Ska hoppa in i duschen snart, sen åka till pälsk, va där en stund sen blir de bowling med pälsk, Fille och Bror! :) Hehe.

På lördag blir de först soft på dagen, påskmat framåt kvällen med familj och sen våran lilla släkt, haha. Brumma vidare till Lotorp sen och till Fröbergs där de är fest! Jiihooo! <3

Idioter som kommenterar anonymt!

Onsdag!

Vakna av att mobilen ringde, de va polen som undra om jag kunde jobba imorn, jätte kul ska jobba med kärringen som klagar hela jävla tiden, som tur är så är de bara 5 timmar och jag hoppas de går väldigt fort! Men pengarna behövs!

Idag blir nog min moppe såld, ska bli så skönt att bli av med den där fula saken, usch! 4 år har jag trälat och åkte på den där lilla fjösen! :) Hahaa.

Imorn blir de jobb vilket jag inte ser fram emot, usch äckliga kärring som bara klagar hela tiden. Hoppas på att de 5 timmarna går fort.

Glad och tacksam!

Jag är glad att du alltid finns där och förstår mig, jag är mycket tacksam över att ha dig som vän.
Du har alltid varit så som en vän ska vara i mina ögon, du har aldrig sårat mig, du har aldrig svikit mig!
Du gör mig jämt glad!
De är jag glad och tacksam för! <3

Mamma och jag sitter hemma, vi har precis kollat på Extreme makeover, nu ska jag snart hoppa in i duschen och vänta på pappa och Henke att de ska komma från crossbanan så vi kan åka in till stan och handla! :) Ska handla godis till pälsks och Henkes påskägg med! :) haha!
Tror jag har lyckas övertala alla att vi ska äta på Donken, men inte så lätt när inte alla tycker om de lika mycket som jag gör! haha

Tog en sväng till Skiren med Jossan och Börni igår, mysigt, men blåste kallt. Pälsk ville grilla så vi hämta honom sen åkte vi till jossan, Stoffe satt utanför porten med engångsgrillen. haha. Jossan och jag gjorde potatisgratängen, Daniel kom när maten var klar, efter maten blev de Sniff! :)

Återkommer/Fia

Städning!

Hopp, de skulle visst bli så att jag skulle städa mitt rum, men nej då har man tydligen inte fått tillräckligt med information, de va tydligen ett helt hus som skulle städas, men oj ja har ju inget för mig så hjälper ju självklart till! Ett leende på läpparna och bara ta tag i dammtrasan och köra runt med den! Uuuur kul. :S

Nu ska jag göra mig i ordning fort som bara den, för nu har Jossan fått vänta tillräckligt länge på mig, sen ska vi brumma upp till skiren och fika där! Trevlans! :) Hoppas de blir en fin solnedgång och att vi är kvar då! haha! :)

Ha en bra dag alla roliga och tråkiga människor!

Ett stort tack!

Kvällen med alla brudar blev hur lyckad som helts, god mat, lite gott att dricka för de som kan, spel, dans och framförallt mycket skratt! De va många som va trötta dels efter en veckas arbete och av andra anledningar! =) men de va hur kul som helst. Jag hade roligt, jag blev ju lite övertrött där ett tag och bjöd lite på mig själv, men de är ju aldrig fel! haha.

 
                                            


Idag ska jag och bror spela bowling, kulkul! Ikväll blir de nog bara lugnt framför tv:n! =)


Äntligen fredag!

Idag blev de tredje dagen i rad att jobba, skönt! Oooh vilket slit egentligen. Hehe. Skulle egentligen ha slutat ett men chefen kom och fråga om jag kunde stanna en timme till för de skulle ha ett möte!

Har precis varit nere på centrum och Viberga med mamma. Nu ska jag slänga mig framför tv:n och se Top model, och bara vila kroppen! Sen blir de att göra sig i ordning, och åka vidare till Emma där de blir tjejkväll!

Har inget mer att skriva! Pusshej!

Torsdag

Du vet inte ett skit om mitt liv!!

Idag blir de återigen jobb vilket känns bra, synd bara att de är just nu när de fina vädret har kommit men jag får titta ut och se de fina vädret. Idag blir de en kort dag, men tillräckligt länge för att hinna göra saker så jag får ännu mer ont i ryggen! Usch de är mycket slit och släp. Idag är de jag som kommer först vilket innebär jag som börjar med kvällsmaten! =)

Igår efter jobbet åkte jag till pälsk, vi såg filmen på 6:an, Tokyo Drift. Men som vanligt somna han. ! Haha.
Idag slutar jag också kvart i åtta, har inget planerat, skulle vara kul att träffa Joss, annars får jag vänta tills imorn!


Neej, av social med mamma och Henke, dra ner på centrum och kolla rean på Nugget! =)
Byebye!


Väckt av fonen!

I morse vakna jag av att mobilen ringde, såg att de va dolt nummer så förstod ju vad de handlade om! Svara och fick jobba idag, imorn och fredag, känns himla bra eftersom de är första dagen i månaden och då kanske de hinner bli fler dagar, och de är ju inte fel! För pengar behövs i Sofias plånbok!

Igår blev en rolig dag, först en pizza på Babylon, sen bowling och till sist kortspel hemma hos Jossan! =) Fun.

Måste firra mina naglar också, de är inte så fina när de bara är nagellack på halva naglarna! Haha.

På återseende! =)


RSS 2.0