Veckan

Känns som att den här veckan kommer gå fort, eller ja hoppas de iaf. :) Idag har ja jobbat till ett, skönt för då har ja dagen kvar att göra nåt! :) Sitter och väntar på att Sandra ska sluta jobba, vi ska kanske åka till Smultronstället. :) På Onsdag blir de tacos hos Emma inne i stan, tror ja. :) Fredag är de marknad och på lördag är de Hasselbacken. :)

Färjabiljetterna och tågbiljetterna är bokade och snart färdig betalda, ska åka ner på torsdag och betala resten som är kvar, sen dra ja och Sandra till Goootlaaand 2-6 Juni, de kommer bli super roligt. De är student där då med så de lär nog va fart. :) Längtar som bara den! :)

Snart börjar även sommarschemat, känns skönt samtidigt som de skulle vara skönt att vara lite ledig och hitta på nåt. :)

Seee yaah! S.

Up and down!

Jag känner att ja vill göra nåt med mitt liv, känns som att ja bara står på samma ställe och trampar och inte kommer nånstans! Vill ha ett jobb, flytta hemifrån, ja vill ut och resa till massa olika ställen och se nya saker. Är så fruktansvärt trött på Finspång. Usch!

Idag har ja varit och firat Novalii som fyllde 1 år. :) Har varit jätte trevligt med gott fika och trevliga människor! Är så glad att jag har min familj och mina vänner som stöttar mig! Ni betyder allt. <3

Det är svårt att bara släppa taget och gå vidare, du va trots allt min första kärlek, de är även svårt att lyssna och ta in vad andra människor säger, tror ja lever i min egen lilla värld med mina egna tankar och funderingar! Det går verkligen upp och ner för varje dag som går. Jag vill vara stark och komma igenom de här, men ibland känns de som att de är så meningslöst att ens försöka! Hoppas på bättre tider snart!

Dags att krypa ner i sängen och läsa lite, hoppas på att förkylningen har blivit bättre tills imorn och att ja kan få sova lite för min hosta!

På återseende S.

Ilska

Att allt har gått över från sorg till ilska gör mig mycket gladare, fattar inte hur ja kan ha suttit och bett på mina bara knän att ja vill ha tillbaka en sån människa som du. Att bara få tanken i huvudet va du har gjort mot mig gör mig så fruktansvärt äcklad. Ja har nog aldrig mött en männsika förut som du, utan känslor och utan samvete. Ja är mycket starkare utan dig!

Man märker verkligen vems en riktiga kompisar är, de är dom som alltid finns där för en. <3

Jossan, tack så jätte mycket för allt du har gjort för mig, för att du har funnits där för mig och lyssnat! De betyder så oerhört mycket. Du är min bästa vän! <3

Usch du är en sån äcklig och vidrig människa i mina ögon!

It´s time to move on without you!

Det är dags att ta de stora steget vidare, hur hårt och jobbigt de än kommer vara, så finns de ingen annan utväg. Va jobbigt de är när man vill ha någon så mycket och den inte vill ha mig, jag har aldrig känt så här för någon förut, trodde aldrig att de skulle ta slut, absolut inte på de här sättet iaf.

Tankarna snurrar runt i huvudet på mig, försöker hitta ett sätt så ja kan vinna dig tillbaka, jag vet att de inte finns nåt, men jag hoppas på ett mirakel. De skulle verkligen betyda allt för mig att få leva vid din sida igen.

Har gett mig fan på att ja ska gå ner i vikt, har redan gått ner 5 kg sen den dagen du lämna mig, vilket är 6 dagar sen. Men de är långt kvar tills ja är nöjd, men nu jävlar, sluta även äta godis den dagen allt va slut, känner inget sug av de. Ja ska verkligen klara de, den här gången. Har varit och morgon tränat, de va skönt. Sen vid två ska ja iväg och träna igen med Mia och Sandra!

Tack till Petra som ändrat min blogg igen! :)

Jag hoppas att vi nån gång finner varandra i framtiden! De vore min största önskan!


Inga roliga ord!

Inget bloggande på senaste dagarna, är nere på botten. Det ända som hjälper mig upp på fötterna ur sängen på morgonen är min familj och mina vänner, jag tackar alla för ert stöd och att ni finns där för mig.

Allt känns så jobbigt krafterna och all energi försvinner direkt om man sover och äter dåligt. Jag skulle kunna göra vad som helst bara allt blev bra och som förut, den här klumpen i magen och de där stora hålet i hjärtat som ständigt värker av ensamhet och saknad, de tar kål på en. Hur mycket ska en människa klara?

Jag hatar att jag älskar dig!
Den sista sidan ur våran saga är nu skriven, du va de finaste ja hade!



De skulle uppskattast om nån ville hjäpa mig att ändra bloggen!

Valborg

Valborg har inte alls varit roligt. Trodde verkligen att de skulle bli roligt, hade sett fram emot den här dagen, och så blir allt bara pannkaka. Fyfan ja fattar inte hur man kan behandla en människa som du gör, och alltid är man så blind så man går på de.

Usch ja orkar verkligen inte mer nu, är så trött på de här så ja mår illa. Trodde verkligen att du var bättre än så, men va fel ja hade som alltid annars. Ja vill bara vara vid din sida, men tydligen är de inte menat att de ska vara så. Nån gång finns slutet och ja tror att slutet är nu.

Ja tror ja har valt fel väg.. I need you!


RSS 2.0