Fredag!

Har varit lite dålig med uppdateringen, har inte tänkt på de och så har jag inte orkat heller! :)

Men nu ska ja skriva några rader. Hehe.

Börjar jobba om 1 ½ timme, känner inte ett dugg för de, men men får tänka på att man får pengar, och så hade jag hällre ha velat kommit i tid till tjejkvällen, men kommer ju iaf! Hehe. Hopp måste ladda kameran, så att jag kan ta många kort ikväll. :)
De blir lugnt för min del ikväll, va nere förut och köpte 5 cider men inte säkert att jag dricker alla. Och sen efter de åkte jag till Perfect och skulle köpa en sallad, jag va tvungen att parkera vid blomaffären vid per och peo, då kommer de för en räddningdtjänst bil, sen 2 ambulanser och sen en brandbil, när jag är där inne och ska betala så kommer de en till räddningsbil. Och när jag åkte hem så mötte jag en till ambulans. Så ja sa till mamma när ja kom hem, de måste ha hänt nåt riktigt stort nu!
Hon gick in och kolla på aftonbladet och då hade en buss vält ner i diket lite utanför Sonstorp. Så jag hade rätt de va nåt allvarligt som hade hänt. Usch läskigt när sånt händer!

Imorn så ska jag jobba igen 14.00-21.15, efter de ska ja va fyllechaffis åt mammi och pappi! :) Hoppas de inte blir för sent bara, eftersom jag jobbar 6.45-13.00  16.30-21.15 på söndag! =) Skönt när alla de där timmarna är färdig jobbade! Nu innan känns de lite surt att tillbringa så många timmar på arbetet, för så roligt är de ju inte! Men men! haha.

Nee nu ska jag hoppa in i duschen sen plocka i ordning smink och hårspray och allt de där jag behöver till att göra mig i ordning! Hoppas de här 4½ timmarna går fort. :) hahaha. Märks de att jag gillar mitt jobb, neevars skoja bara, de gör jag, men nu är jag inte på sånt humör, och sen va på en avdelning som jag inte gillar.

Aah de blev visst mer än några rader, de blev väldigt många rader! hahaa.

Ha en trevlig fredags kväll, för de ska jag ha iaf! =)

Måndag

Sitter hemma, ska snart hoppa in i duschen!

Idag har jag varit hos Jonna, vi åt frukost tillsammans, de va riktigt gott, guu så mätt ja blev! =) Haha. Ska börja jobba om en timme, och efter jag har slutat ska jag åka till Jonnis en sväng, sen hämta pälsk efter hans träning. Sen blir de nog sängen skapligt.

Imorn blire stan med mammi först, sen framåt kvällen ska jag till Joss och hjälpa henne i lägenheten, och bara softa! Haha. <3

Tjejkväll på fredag, och jag har sagt de hela tiden, att de kommer säkert ringa mig och fråga om jag kan jobba, och va tror ni att de gjorde förut idag då? joo de fråga om ja kunde jobba till halv nio då så får komma efter, och så fick jag lördag och söndag med! Yeees. så om de inte blir nåt mer den här veckan så har ja sammanlagt 11 dagar den här månaden och de klagar ja inte. För så många dagar har ja inte fått förut, förutom när ja har jobbat på sommaren! :)  Såå nu längtar jag till nästa lön! :)

Have a good day! :)

Söndag

Sitter här och funderar på om ja ska träna eller inte, känner ju inte för de men man känner sig så duktig när man väl har gjort de.:) Får se hur ja gör.

Senare ska jag och pälsk till Jonna och Martin, va där förut med på dagen och drack te och snacka lite skit, aldrig fel! =) haha. Ska träffa henne imorn med när pälsk tränar! :)

I går jobba ja, och de gick jättebra, kalas och grejer, inte ofta man får tårta, bullar och massa kakor på jobbet. :) haha.

Nehe de har inte hänt så mycket så finns inte så mycket att skriva om.

Vill att Jossan ska bli frisk så ja kan komma och leka med henne och se nya lägenheten nu när de har flyttat dit! <3

Ha en bra dag!

Fredag!

Idag är jag super glad för jag klara uppskrivningen så nu har jag körkort, vilket känns hur bra som helst. Men de känns lite pirrigt i magen nu när man ska sätta sig själv i bilen och äka iväg! haha, men de går nog bra! :)

Ikväll ska jag och pälsk till Jonna och Martin, ja ska åka och hämta henne senare för att vi ska till Ica och handla för vi ska göra Tacogratäng.:) Myspys! <3

Idag har de varit hel dag inne i stan med mammi, käka, kolla i affärer oh lite så, men vi handla inte så mycket för ingen av oss har mycket pengar, vi sitter här och väntar på att våran lön ska sättas in på kontot, men får vänta till måndag! Men fick en röd t-shirt och så köpte ja en t-shirt till Stoffe på rean, kosta bara 49 kr, så tyckte att de har ja väl råd med. :) hahaha.

Nu ska ja va social med mammi lite.

Ha en trevlig fredag kväll!

Tosdag

Inte lika bra torsdag som förra när jag inte hade några hål, idag va jag på ungdomshälsan gick dit och hon ville att ja skulle sitta i stolen med de sa ja ifrån om, för ja sa att ja inte kände mig tillräckligt fräsch! :) hahaha

Har fortfarande tand värk som jag har haft sen i söndags, jädra visdomstand! Usch de tycker jag inte, alla säger ju att de bara blir problem med dom sen, så de skulle inte förvåna mig att de blir nåt så att ja måste dra ut dom, Yeeah då får ja värk då med, och de här är ju bara den första så jag har ju tre kvar! Jiippie! :)

Trevlig dag igår som sagt, måste göras om snart Josefine! :)

Idag blir de kanske att dra till Jonnis, Stoffe kanske ska träna så då åker ja dit, och om han inte ska träna så kanske vi åker dit eller ja. Får se hur de blir!

Ninen är ute och hoppas, han bara glider på de hala golvet, hahah bror har släppt ut honom, han är ju sjuk så han är ju hemma från skolan. Hahah stackare. :)

Ska äta mat om ett tag, efter de ska ja träna eftersom ja inte gjorde de igår så måste ja göra de idag. Duscha och bara slappa lite, har sovit så grymt dåligt i natt, eftersom jag har haft en bökig person bredvid mig som har pratat i sömnen, lagt benen över mig sagt aj så fort han har vänt sig om! Såå ja känner mig lite seg idag! hahaha.

Hopp de va väl allt ja hade att berätta idag. :) hoppas de va nåt läsbart! :) Bye bye!

Onsdag!

Har jobbat idag 12.00-16.00, kul kul inte alls för de är de segaste timmarna på hela dagen, men lite pengar iaf. :D
Kom hem hade tänkt att träna men sen bestämde jag att ja skulle följa med mamma och pappa och handla, sen skulle ja till Jossan, och vi titta på den nya lägenheten, tog dit gardiner och blommor men vi va för korta så vi räckte inte upp så vi sket i att sätta upp dom!
Gick också och åt pizza på Josefine, Sandra hängde också på, så idag känner jag att jag har varit jätte nyttig! INTE.

Nu sitter jag hos pälsk och skriver lite, haha.

RIIIING mig om mer jobb snälla! :D I need money! Hahaha. :)

Nu ska ja va lite social med pälsk, kanske spela lite GH! Alltid lika roligt, vi hade klarat massa men sen är de nån gullig typ som har gjort så att allt har försvunnit, så nu är de bara att göra om allt.

De blev inge Gh, för här sitter jag och lyssnar när min pojkvän snarkar! KULJUL! :D

Sooov Gott! :)

.....

Sitter här vid min bästa vän, haha datorn. Skoja! Har stängt in mig här, för mamma ligger och sover för hon har jobbat natt och ska jobba i natt emd så hon behöver nog sova, och får hon inte sova tillräckligt så är de inte så roligt att va med henne! :D

Igår jobba ja ju, de gick bra och så, fram tills kvällskaffet, när en tant fick ett anfall, jag har inte varit så rädd på länge, ja skulle försöka ringa över till en annan avdelning så att vi skulle få hjälp, och så fick jag inte upp knapplåset på telefonen, och B-M skriker spring över, och jag springer som en tok och kommer in där och säger hjälpa oss ..... har fått ett anfall. Iaf vi fick hjälpa och B-M ringde SSK, ja skulle servera kaffet, snacka om att jag skaka på händerna, koppen bara for runt på faten! hahaha. De va en annan tant som tyckte att ja skulle sätta mig ner en stund.
Man blir väldigt rädd när sånt händer och speciellt när man aldrig har varit med om de förut, och sen när man inte vet va man ska göra!  Usch!

Tills mamma vaknar ska ja plugga och se på gamla avsnitt som Mia har spelat in av Stjärna mot Stjärna och Superstar, de är 12 år sen! Haha roligt att se. Sen när hon vaknar ska ja träna och de vanliga! :)

Man tror att man kan lita på folk, och tror på allt de säger, men sen så är de bara borta, sa de så bara för att vara snälla och för att de skulle låta bra eller mena de verkligen de?! De är sånt jag kan fundera på ibland. Man duger för stunden sen är de bara skit samma! Oooh ja orkar inte, men samtidigt blir man ju sårad och undrar varför?

Ikväll blir de pälsk, han kommer nog lägga sig tidigt för han ska åka skidor imornmed skolan, så jag kommer få sitta i min ensamhet som vanligt!

Jossan flytta till Lotorp igen så kan vi ta våra pratstunder i repris och prata om allt! =) <3




Måndag!

Hopp, stressig förmiddag på vägen hem från pälsk ringde fonen så nu ska jag jobba mella 14.00-20.00, men de är alltid kul med jobb eller de blir roligare när pengarna kommer. :D Kom hem vid elva, på 3 timmar ska jag hinna äta frukost, träna, duscha och äta mat! Såå de blir ett kort inlägg här idag, för nu måste jag träna så jag hinner med! :)

Mia ska spela in handbollen för de missar ja, så de ska jag se efter jobbet och pälsk ska träna så får träffa honom vid halv elva eller nåt! :( Men tiden går fort. :)

7 dagar kvar till lön, de börjar bli rätt tomt i plånbokennu hos Sofia! :) Pengar, pengar!

In good times and bad times I´ll be on your sida for ever more,
That´s whats friends are for. Keep smiling, keep shinig! - Finaste låten!

Söndag!

Den här helgen har också gått, va har man hunnit med, haft en liten "tjejkväll" i fredags, fira henke igår och sen idag har jag hängt med mig bror och kollat, innebandy och hockey! Kul jul! Och nu ska ja kolla på handbollsmatchen och äta, för har bara ätit en korv med bröd.:)

De känns skönt att kunna pusta ut, att slippa ha den där oron varje dag, att slippa se dig må dåligt och vara nere. Jag hoppas och tror att de är nu vi ska se framåt och lägga allt bakom oss. De värsta är nog över för hoppningsvis!

De är nog ingen idé att hoppas mer, de som va och fanns kommer nog inte mer igen, vilket är tråkigt och sorgligt, de blev så konstigt slut och de va nog inte de man hade trott! Men tiden kanske kommer tillbaka eller så gör den inte de.

Ikväll blir de pälsk, och förhoppningsvis så får jag lite sällskap från hans sida, har inte träffats så mycket eftersom crossen är väldigt intressant nu tycker han, hehe men bara att låta honom göra de han vill så får jag sysselsätta mig med nåt annat och va är de, jadu sitta hemma och uggla, Guuu va skojigt.

That´s life

Ha de bra!

Lördag

Sitter här, samlar krafter så jag orkar träna, men va fan idag är bara en seg da, är sjukt trött och bara allmänt slappig! :D Haha. Men har bett att Henrik ska sitta här vid datorn samtidigt som jag tränar så att tiden går lite fortare, går så sakta när man står där och trampar i sin ensamhet! :D

Väntar på att pälsk ska höra av sig, han är ju som sagt ute och åker cross på isen och sa att han skulle höra av sig, så hoppas han kommer ihåg de, han ska också komma hit sen när vi ska fira Henke, vi ska äta grillat och de kommer bli så gott för är så sugen på de.:)

Ikväll ska jag se handbollsmatchen och körslaget på tv:n, de är ett måste. Är de nån som vill se nåt annat så får den åka hem! Hahaha, neevars skoja bara.:)

Hopp, idag fanns de inte så mycket att skriva om, ska ta och byta om och trampa igång den där cykeln så att de är över snart.:)

Jag längtar till Löööön! :D De skulle inte sitta helt fel, eftersom jag vill köpa den sista Beck filmen och sen villjag köpa ABBA sing star! :)

Have a lovely saturday evening.:)


Fredag!

Sitter hemma själv, de är ganska vanligt att man bara gör de om dagarna, mamma och pappa jobbar och Henke är i skolan! Jaha och va gör jag om dagarna då? Inte ett skit, sitter här och har hur kul som helst, de roligaste jag gör om dagarna är väl att träna, för efteråt känner man sig duktig och man känner sig som en ny människa.!

Igår va jag hos Jonna, vi gjorde inte alls mycket bara satt och prata, sen efter ett tag kom Johnny och pälsk dit med. :) De va skönt att prata av sig, de är jobbigt o gå och bära på allt. Jag har kommit till en period då allt känns skit, känner inte för nåt, tror de är för att man går och tänker och funderar för mycket, men va ska man göra när de tar sån tid innan man får reda på svaret?

Jag vill ha sommar, jag vill ha värme, jag hatar vintern! Usch ta på sig massa kläder och frysa jämt varje gång man går ut! Inte för att jag hinner göra så mycket på sommaren ändå, eftersom jag jobbar, men jag får ändå känna värmen och man blir på bättre humör, för hoppningsvis!?

Ikväll blir de bara lugnt, känner inte för att änstränga mig för nåt speciellt, händer väl inget ändå!

Man hoppas och tror, men tills slut blir man bara förvånad och irriterad, så de är ingen idé. Jag kör på mitt motto som jag skrev här, "Ta dagen som den kommer, blir de inte som man tänkt sig blir man bara sårad!"

Älskling, tack för att du står ut med mig och mitt humör, tack för att du stannar hos mig! Jag älskar dig och jag hoppas att vi har en lång framtid tillsammans! <3

Aaahopp nu är de dags för träning, hoppas ni får en bra dag! / Sofia.


Torsdag!


 
Hoop, Jossan tyckte jag skulle fixa en blogg så hon kunde ha något roligt att läsa! :) jag vet inte om jag skriver så oerhört roliga saker, men nu har jag iaf skaffat en!

Sitter här omklädd och klar för träning, de ska bli skönt de värsta är att de inte är så roligt att träna själv, men nästa veckan drar jag och Jonnis igång igen. Duscha efter de och sen bara vänta på att pappsen ska komma och hämta mig så han kan skjutsa ner mig till tandläkaren, usch vill verkligen inte gå dit. Jag vet ju själv att jag kommer ha hål, och så får man massa äckligt i munnen som smakar äckligt. Men men! Bättre att göra de nu så att man inte får löständer! hahah.

Idag fyller bror stor, hela 15 år. Moppe och grejer, han va på sin första teorilektion igår, han tyckte de va mycket att komma ihåg osv. men han är ju ett snille så han lär väl inte ha några problem med de där. Så idag blir de lite små firande, tacos och sen paket för honom. Kanske pälsk kommer hit och äter med oss, annars åker jag dit efter vi har myst klart.

Jag vill att du ska få ditt svar nu, och jag vill självklart att det ska vara positivt, usch vill höra nåt mer negativt de räcker på ett bra tag. du får inte ge upp även om de blir negativt, du måste se framåt och tänka positivt, KÄMPA!

Jaha här har ni mitt första inlägg, hoppas att du tycker att de är tillräckligt roligt, eftersom de inte händer så mycket roligt i
mitt liv så kan de ju inte vara nåt roligt jag skriver, men kul att man kan roa nån iaf! :)              

Ha en bra dag! :)


Måste bara uppdatera och berätta om min händelse hos tandläkaren. 
Börja med att jag kom dit, helt PROPP fullt i väntrummet men hitta en plats bredvid en äcklig gubbe som stank svett och snora och grejja, iaf sen va de min tur, hon tog kort och de va tydligen nåt nytt system så den där grejen man skulle ha i munnen va skit stor och gjorde ont som bara den.

Aaah sen skulle hon kolla och hon skrapa och hade sig, tandköttet va visst lite irriterat här och var men va spelar de för roll, huvudsaken är att jag INTE hade några hål, va nära att krama om henne, för de har ALDRIG hänt förut, antingen har jag haft hål eller behövt dragit ut nåt!   

Jag är överlycklig och glad, nu ses vi om ett år tandpäckel om de inte händer något oväntat, men de håller jag tummarna för att de inte gör! :)                                                                      

RSS 2.0