??

Jag fattar inte, vafan är de ja gör för fel hela tiden?! Jag tycker jag försöker och verkligen anstränger mig, men tydligen så är de inte tillräckligt. Jag förstår bara inte, varför kan jag inte bara få svar på mina frågor jag har? Är de meningen att man inte ska få något tillbaka när man ger någon annan nåt? Jag fattar bara inte?? Vad är felet? Den dagen jag vet varför, så kommer jag bli glad! Tills den dagen kommer, om den kommer, lär de nog vara samma sak hela tiden! Frågan är om jag orkar vänta?
Det är nu vid sånna här stunder man behöver någon, men vart finns ni?
Du gör mig besviken!

D
en bästa sången i mina öron. Michael Jackson - Heal the world!

I´m happy!





Hopp, där är två bilder iaf, hinner inte lägga ut mera, datorn är så seg, så de tar sån tid! :) Kläderna Novalii har på sig har hon fått av mig! haha! Så fin så. :)

Nu ska jag hoppa in i duschen för sen ska jag åka bort till garaget och hämta Henke sen ska vi åka och handla nåt att äta, tror att de blir att äta borta i garaget med, vet att jag tycker illa om garaget, men de har ett kök man kan sitta i, så ja slipper bli skitig! haha. :)

Jobba idag igen då, 13.00-20.00. tror jag skulle hämta upp Jossan då, hon ville följa med en svänga till Lotorp. Messa nyss till henne och fråga om vi skulle göra nån tur imorn, kan va lite roligt att hitta på saker. :) men får se om hon nappar! haha!

Nu måste jag skynda mig! Puss Sofia

Myskväll! :)

Va i stan förut ju, blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, de stod minsann en last bil med nån kran på och brann på vägen, så värsta kaoset överallt, trafiken hade stoppats totalt, så de blev inte så många affärer. Hitta ett par klackskor som jag redan har och ett randigt linne, mer blev de inte, de va ju inte så länge sen ja va i stan!

Hämta Jossan sen och vi brumma till Viberga för att handla lite tacos. Sen vidare till Älsk för att laga maten, blev lite kort men har inte kabel här till kameran så ni får att vänta tills imorn! haha! Men de va hilma mys och trevligt. Men nu har alla dragit hem, så jag sitter här och bloggar lite och Älsk kollar på tv. :) Ska väl snart slänga mig i sängen, eftersom imorn är de jobb igen, usch inge skönt i värmen, men blir roligt sen med lönen! :) Haha!

Neej nu har jag väl inte så mycket mer att bjuda på, såå de blir väl tack för mig och Godnatt!


Det är ingen risk att man fryser..

Haha, abel va varmt de är ute, och inte tusan blåser de nåt heller. Haha. har legat ute på altanen en stund förut och läst min bok, åt även min frukost där ute! Så mysigt så. Haha. Uschan buschan ja tror ja dör, ja tog precis en kall dusch, guuh så skönt de va. :)

Ska åka in när som till stan med mamma och mia, hoppas på att ja hitta ett par skor, vill även ha några korta leggins och en tunika skulle inte heller sitta fel! :)

När jag kommer hem blir de att åka och handla med Johanna och Jossan till tacosen som vi ska äta ikväll hos Älsk, jonas och Älsk ska också käka! =)

Neej försöka få i mig nåt att äta, inte så hungrig nu i värmen men inte vill ja svimma nånstans inne i stans! haha. Bilder från myskvällen kommer absolut! =)

Godnatt!

Hopp, sitter hos Älsk, har precis ätit lite Nudlar, de va mumma! =) Älsk sitter och spelar GH! Johanna, Jonas, Jimmy och Björken åkte nyss hem, vi har suttit ute på altanen och snackat lite, käka även jordgubbar som vi doppade i smält choklad, hehe, de va inte helt fel, men efter en stund var folket va tvungna att dra eftersom de ska jobba imorn! haha, kul för dom, själv är kag ledig imorn, så har planerat att sova ut lite.

Funderar på att följa med Mamma och Mia in till stan efter mamma har slutat, skulle behöva inhandla mig ett par skor, lite lufftigare, typ tofflor av nåt slag fast ändå lite snyggare! Får se om jag hittar något fynd! Haha. =)

Jobbat hela dagen idag, de känns i kroppen och framför allt i huvudet, känns som att jag lever på en annan planet just för tillfället, är skrattig av mig, så är väl lite övertrött kanske! haha. Ser fram emot den här veckan, jobbar bara tre dagar och de är inte så långa pass! Så kanske hinner lägga mig ute i solen en stund, känner mig ganska blek när jag sitter bredvid Älsk som är skit brun och redn börjat flaga! Haha, men han har lättare att bli brun vilket jag tycker är fusk!

Åkte förresten till viberga förut med mamma när jag hade mina timmar, har länge velat köpa en bok från cdon, och mamma visa att den fanns på Viberga, jag blev jätte glad haha, och de va 3 för 99. Så värsta fyndet där! :) Skadad heter boken förresten!

Jaavisst, de blev visst en liten uppdatering, hann ju inte riktigt med de förut, men varsågoda, läs och njut! hahaha! Skoja!

Neej nu blir de att kryp ner i sängen, missa förresten Flight 93, men får köpa den eller nåt! :D
Så mycket bludder bara! haha!


Söndag!

Är hemma på timmar från jobbet, har varit iväg och handlat lite med mamma, de blev jordgubbar, glass, nudlar och lite smått och gott! :) hehe. Nu ska jag sitta här typ 5 min till, sen måste jag hoppa in i duschen och sedan brumma vidare till jobbet! :)

Jag har inget roligt att skriva, igår myste jag och Älsk, vi kolla på Göta Kanal på tv:n och så, sen va ja tvungen att sova eftersom jag skulle upp och jobba halv åtta idag! Idag jobbar jag, 07.30-13.00 16.00-20.00. Efter jobbet blir de bara lugnt, tror Johanna och Jonas skulle titta förbi och snacka lite! :)

Skeppohoj! :)


Lördag = Jobb!

Gårdagen va helt okej, roligt på förfesten och ute, dock väldigt varmt där uppe på ettan när man skulle dansa! :) haha. Glad att älskling följde med ut.

Idag är jag lite seg, har träningsvärk i låren, haha för mycket dans kanske!? :) haha. Men ska äta nu och så sen börjar jobbet klockan 14.00-21.15. Men imorn blir de hel dag! Usch slitet, men pengarna är ju inte helt fel! =)

Blev ett kort inlägg idag, hinner inte skriva mer. Men kanske blir lite mer sen eller nåt?! :)

heejhopp!


Jag Älskar dig! <3

Usch!

Har äntligen kunnat sätta mig ner och ta de lugnt! De känns tufft, har spräng huvudvärk, förkyld och säkert början på feber eller nåt, för ja känns väldigt varm i hela kroppen, visst att de är varmt ute, men de här känns annorlunda!

Jag försöker verkligen att ta de lugnt och försöka vara så snäll som möjligt, men till sist tappar jag nästan tålamodet, när folk står och tjatar och tjatar, och sen kommer man fram och försöker vara snäll då kan man få ett slag där och ett slag där. Verkligen jätte roligt!

Känner att jag bara klagar, men just för tillfället så är de så här de är, har inte tvingat någon att läsa eller nåt, kände att jag bara behövde skriva av mig och ta ut mina aggritioner här istället för på någon människa!

Neej nu blir de tv sista 25 minuterna, sen ska jag bara ta de lugnt, vill verkligen inte bli sjukare! Usch, de är Stoffe som har smittat mig, han är väl snart frisk för han är ju bara sjuk några dagar, men när jag är sjuk så kan jag vara de nån månad iaf förkyld, de är så roligt! haha, ännu mer klagomål, ja kom på mig själv!

HejSvejs med er! / Sofia


??

Tankar och minnen snurrar i huvudet på mig, jag hatar mig själv för att jag inte kan släppa taget om dig, varför? Jag förstår inte själv hur jag ens kan sitta och undra hur du egentligen har de och hur du mår när du har gjort som du gjort!? Jag kallade dig min bästa vän, du va den enda jag kunde lita på, men på en sån kort tid va den människa jag lärde känna borta, hon fanns inte där längre?! Varför? Jag har fortfarande inte fått mitt svar, och kommer nog inte få de heller.
Ska jag vara ärlig så tror jag att du inte heller har nåt svar!?

Det är helt enkelt dags att släppa taget hur svårt de än är.
En sak som är säker, är att du inte kommer få min förlåtelse! Hur svårt de än kommer vara om vi nu står där en dag, så finns de ingen väg tillbaka, du valde den vägen utan mig för länge sen, så då får de bli så!

Fan Sofia släpp taget nu, de är dags!

En vanlig dag!

Bion igår va helt okej, inte alls jobbigt att sitta stilla i 2 ½ timme som förra gången, den här gången fick vi jätte sköna stolar att sitta i, visst är filmen är overklig men vafan, de funkar! =) Efter filmen blev de ingen film, vi svängde förbi Jossan istället och snacka lite med henne! Alltis lika skönt och roligt att träffa den tjejen, man blir alltid lika glad i hennes sällskap! <3

Hopp, sitter hemma nu! Sitter och funderar på om ja ska träna eller inte, men känner att de kommer bli väldans varmt men vafan, jag måste sätta igång nu så jag orkar med handbollen efter sommaren! =) Längtar som bara den tills de är dags att sätta igång. Får äta ensam idag, mamma och pappa jobbar, och henke överger mig. haha. Vet fortfarande inte vad ja ska hitta på, men en sallad i den här värmen skulle inte sitta fel, de får bli sallad! :)

Jobba idag, 15.00-21.15, usch tycker inte om att gå kvar sist! Men men. vet inte om Jossan och ja kanske skulle gå en promenad, får se om hon fortfarande är sugen på de! :) Annars blir de kanske filmen idag?!

Naahe, nu ska jag bestämma mig här hur ja ska lägga upp dagen! :)

Att se dig nere gör ont i mitt hjärta! <3


24/6-09 Onsdag

Första dagen igår på jobbet, gick väl bra, bara de att de blir så varmt där inne, men bara att se glad ut och jobba vidare, efter blev de bara lugnt med Älsk! :) Så på 2 ½ män, haha fan va ja skratta! =)

Idag har Henke och jag varit ute i solen och spelat Beach ball, bäst att passa på när man är ledig att vara ute i solen, kanske man kan få lite färg iaf, men de va en jävla geting som skulle vara vid mig hela tiden, så jag sprang in! :D haha.

Om typ en timme ska jag, Älsk och Henke in till stan och kolla på bio, vi ska se Transformers de är premiär, efter blir de Donken! :)
När vi kommer hem ska Älsk och ja se Vi hade i alla fall tur med vädret igen!

Imorn är de jobb igen! =) Ska inte klaga. hoppas på att de kan regna lite snart! :) haha. Neevars!



Fotograf: Frida Andersson


Igår och idag! =)

Igår!
Gjorde mig i ordning, mammsen körde mig till jossan vid tre, satt och snacka fika lite för jag hade med mig kladdkaka! :) Vid halv sex kom mamma och hämta oss, vi åkte hem till mig va tvungen att byta kläder, va så fruktansvärt varmt med mjukisbyxor så fick bli leggins istället! =) Åkte sen och hämta Älsk hos honom, sedan brumma vi vidare till Smultronstället, så som jag hade längtat och äntligen så kom ja dit. :) haha. Va jätte mysigt och ganska mycket folk, men vi fick sitta i skuggan så blev kallt när man åt glassen! :)

   

På kvällen följde jag och Älsk med till Jossan, vi skulle se en film men Snuttan hade så svårt att sova så Jossan och jag gick en promenad med Novalii och Börni! :) Skönt som bara den va de, 1 timme gick vi ca!
När vi kom in så satt vi och snacka bara och försökte kolla på fimlen men den hacka så gick inte så bra!

Idag!
Tog en sovmorgon idag iaf, hade tänkt att gå upp tidigt för att vända tillbaka på dygnen, men de gick ju inte så bra. Så till tio sov ja, ja kommer va helt död när jag ska börja kvart i sju sen! Usch! fel gjort av mig att vända så dant. Men men.
De är idag de smäller iaf, iag börjar mitt sommarjobb, inte så jätte kul kanske, hade hellre varit ledig, men när pengarna kommer in på kontot blir allt mycket roligare! =) Jag tror att de är bara för att ja har sånt tufft schema så därför jag inte ser fram emot de!
Börjar 14.00-21.15 så de är väl dags att lämna datorn och göra sig i ordning! =)

Efter blir de nog att åka till Jossan och gå en svänga! :)

Grattis Älskling på 19-årsdagen!
Jag älskar dig! <3


Söndag!

Igår va jag och Älsk hos Jossan, Daniel och Novalii. Satt och snacka lite, sen blev Jossan sugen på att gå och dansa en stund, åkte först till Sofie för hon hade fest, sen vid halv tolv drog vi ner till centrum, de va bara ettan som va öppet och där satt de typ 7 pers eller nåt. Satt och prata om att åka upp en sväng till grytgöl, men kom fram till att de va onödigt. Så åkte tillbaka en sväng till Sofie! Men roligt va de. Man kan aldrig ha tråkigt med Jossan! Helt underbar människa att umgås med! haha! <3

Idag blev de stan med mamma och Mia, handla paket till Älsk som fyller på tisdag, handla även lite annat smått och gott. :) Pengarna försvinner som bara den, Men vafan lev livet! =)

Ska snart ta mig nåt att äta, sen ska jag och Henke åka upp till Grosvad och kolla när Älsk spelar fotbollsmatch! Efter blir de att brumma vidare till Jossan och Daniel! =) Har köpt nya Wallander filmen så tror vi skulle se den! :)

Så underbart söta människor! <3


Midsommardagen!

Sitter hemma, känner mig trött och seg. Ska ta och hoppa in i en dusch när jag skrivit klart!

Gårdagen började med Polustus med pappa, Henke och Mia, mamma valde att sova en stund till eftersom hon hade jobbat natt, tyckte inte att de va så mycket att se. Man fick bara vänta en massa innan de kom! =)
Dagen fortsatte sedan hemma ett, dags att göra sig i ordning, hämta älskling från Lotorp och sen gå över till Farmor och Farfar, för där skulle vi äta grillat.
Va trevligt, efter maten såg vi slutet på Jönssonligan och sen började Två bröder emellan med Stefan & Krister, och de va ju Älsk tvungen att se, för den hade han inte sett förut, så satt och vänta och vänta, Fredda messa och fråga när vi kom. Vid tio kom vi iväg till Nicke och Johanna, för då va filmen slut. De va mycket trevligt där, första gången jag träffade Nicke och Johanna också för den delen! :) Även Sofie och Fredrik var där, de va roligt att träffa dom! Blev en lång och rolig kväll, va hos Älskling vid halv fyra, och då va de väldigt skönt att slänga sig i sängen! :)

Idag känner man sig inte direkt på topp, haha. Har redan blivit bjuden på fest, känner väl kanske inte för de och så har jag inget att dricka. Neej, så idag blir de lugnt än så länge om de inte dyker upp något som lockar väldigt mycket. Ska som sagt va snart hoppa in i duschen och sen brumma vidare till Jossan, för ska slappa med henne, om vi inte hittar på nåt som sagt.
Älskling kommer också senare, just för tillfället så är han iväg med och åker cross med Micke och nån kompis till honom, i Svärtinge eller nåt sånt! Får se om han är hel när han kommer dit! =)

De
är ju iofs dans eller va man säger i Grytgöl, de skulle va roligt att åka dit kanske och kolla läget, men orken finns nog inte. Sist jag va där va de rätt trevligt om jag minns rätt! Får se va kvällen har att bjuda på! =)

Duschen nu och försöka hitta några sköna kläder att sätta på sig! :) Ha en trevlig kväll!


Midsommar!

Igår följde jag med Josefine, Daniel och Novalii in till stan, hon skulle testa hörseln, men innan blev de Donken, kände att de inte va så himla bra att börja dagen med att äta där, hann inte äta nåt innan, men de får gå.:) Efter blev de stan lite, köpte dock bara en tröja till Älsk, eftersom han fyller snart, måste in nån dag innan tisdag med mamma!

På kvällen åkte jag och Älsk hem till dom, vi har tittat tv, hållt och myst med snuttan, käka sallad, gått en promenad, sen fick Jossan för sig att hon skulle kolla sina kläder, som hon testa och hade sig och jag hjälpte henne att vika, vi skratta som bara den! =) Satt och prata massa och bara myste, känns skönt att ha någon att prata med och som verkligen lyssnar! <3

Idag är de Midsommar, har varit och hjälpt farfar nu på morgonen, och så fick jag en liten slant. Och när jag väl va där borta och hade kameran med mig, så passa jag på att ta kort på moppen, så nu är de bara in med den på Blocket, och hoppas att nån vill köpa den!
 Nu är jag hemma, ska snart äta, för sen bär de iväg till Grytgöl för att kolla på Polustus de va år och dar sen jag va där, så ska bli skojigt, kommer nog några bilder! :) Sen vid sex ska vi knalla över till farmor och farfar, för att grilla och bara ha mysigt. Älsk kommer också. Sen senare vet jag fortfarande inte vad som händer, har väl mina små alternativ. Men får se hur de blir, annars struntar jag i att dricka överhuvudtaget!

Jaha, hoppas att ni alla andra kommer få en trevlig Midsommar! =)


.....

Det är fan sjukt hur jävla ensam man kan känna sig! Varenda person man fråga eller bara hör av sig, så nej vi ska göra de och vi ska göra de, hur svårt är de att göra nåt alla tillsammans, tydligen så j*vla svårt, vilket samhälle man lever i egentligen! Usch, vilket folk! Så trött på allt, man försöker så mycket men inget får man tillbaka! Man tappar helt enkelt lusten och humöret!

Tar du åt dig är de upp till dig!

De känns som att jag har tagit in mycket, alltså lagt mycket åt sidan för stunden, men jag känner att snart är de fullt, snart rinner de över och då kommer jag säga vad jag tycker och tänker, så enkelt är de, visst ja får väl kanske inte så mycket vänner kvar, men de kan väl iofs inte bli så stor förändring. Jag själv mår dåligt över att de är så här, och de går ut över andra som inte ens borde få lida av de.


17 juni 2009

Sitter hemma, så ringer min mobil, då är de Daniel som undrar om jag och Stoffe vill komma till dom och äta tacos, och de ville vi ju, de är ju trevligt! =) Så nu ska jag hoppa in i duschen, sen brumma och hämta Stoffe och sen svänga förbi nån affär och köpa läsk! :)

Fortfarande inget bestämt till Midsommar, snart funderar ja på att skita i att göra något speciellt, verkar inte som att nån är så intresserad iaf! Vet iaf att vi ska till farmor först på kvällen och äta grillat och så! =)

Usch, ibland kan jag bli så irriterad på folk!

Dags att snabba sig på in i duschen! =) Ha enbra kväll alla tråkmånsar!

Grattis Novalii 1 månad! =)


Tack Frida !

Tack till Frida Andersson,
Imdoublenature.blogg.se










16/6-09

Sitter hemma, har precis kollat på första Shrek filmen,  och börjat på den andra, men så fråga Frida nu om vi skulle åka och fota idag och de vill ja ju, men de pirrar i magen nu! Så ska hoppa in i duschen och sen hämta dom och åka till skiren och hoppas på att de blir några bra bilder! =) Tillis skulle också följa med och hjälpa till med nåt som Frida behövde ha hjälp med! =)

Neej måste skynda, ska hoppa in i duschen och fixa mig så ja är redo! =) Haha. Bilder kommer väl! =)

En kväll med Ulla! =)

Gårdagen blev helt okej, har nästan roligare hos Lisfis än vad ja hade ute, va så grymt mycket folk på hotellet, och varmt som en bastu va de med, men de funka rätt bra iaf, blev dock lite irriterad och tyckte synd om Ulla, men som sagt va så finns de folk till allt tydligen, vissa har fan inget vett i skallen, de är nästan skrämmande! Men konstigt att man blir förvånad varje dag, fast egentligen så borde man vara så van. Aah, dålig stil och så omoget är de ända ja kan säga.

Idag
ska jag och Ulla åka in till stan och se bio, Män som hatar kvinnor! Blir trevligt, va sjukt länge sen jag gjorde nåt med den tjejan, och så blir de lite donken innan, så ska hämta henne snart! Bio börjar kvart över åtta, så de blir rätt sent eftersom den håller på 2 ½ timme. =) Och vi måste köpa biljetter innan också, och jag vill ha en liten godisbit till bion om nu magen tillåter de efter donken! haha! Efter blir de bara hem till Älsk och mysa med honom!

Neej, nu ska jag snacka med mamma innan ja åker och så! Men jag återkommer förmodligen imorn! =)


Nu är de dags! =)



Nu är de dags att sätta fart Sofia, måste duscha och har de största problemet kvar, jag vet inte vad ja ska ha på mig, och egentligen så ska vi va hos Becca och hämtaupp henne om typ 50 min men de hinner jag absolut inte till. Så blir nog lite senare. Usch, ja känner att de kommer bli segt idag, men med glada människor omkring mig och med lite gott att dricka och Singstar så löser de sig nog! =)

Jag står för va ja säger om du kommer och frågar!

Hoppas på att de blir mer folk ute idag än va de va igår, och att de inte börjar regna! :) Ha en trevlig kväll!

Studenten! :D

Gårdagen blev lyckad för min del iaf, åkte till Heidi, satt där sen knalla vi neråt efter ett tag, trodde att de skulle vara drag på´t men de va de ju verkligen inte, gick till ettan för att visa upp Jenny, satt typ 7 pers eller nåt, gick upp där uppe på ettan, va inte mer där, gick vidare till kristallen, där va de typ tio! Jiihoo. Fick mess att Älsk skulle ner, blev super glad, och som vanligt så va han för full så vi åkte till han vid halv två, tur att Janne körde våran taxi kan ja säga, fan va pinsamt de skulle vara annars, Stoffe fick stanna och spy. haha.

Idag vakna ja av att Älsks alarm på mobilen ringde halv åtta, han skulle till skolan, först visste han inte om han skulle orka, men besluta iaf att gå, ramla dock ur sängen för att han fortfarande var full! haha, skratta som bara den. Somna iaf vidare, ringer sen och pratar med stoffe då hade han fått Stependium så duktig! =)

Åkte Bergska och kolla när Ulla och Jempa sprang ut, gick sen ner till centrum med Lisa, Sanna och Lina för att kolla när de åkte förbi och hade sig! =)

 



2 dagars!

Fredag: Dagen börjar med att jag vakna av att Älsks mobil ringer då har han försovit sig så hans lärare ringer, klockan är tjugo över nio och bussen går halv tio, så han fick lite brottom men jag kunde bara ligga kvar, och somna om en stund. Inte så lätt så smattrade så dant på altantaket av allt regn som är precis utanför fönstret, men de gick till slut!
Åkte hem vid halv elva, åt frukost och sen brumma vidare till Viberga för att handla till tacosen vi skulle äta, nu har bror, pappa och farfar åkt iväg till Vingåker för att bror ska åka cross! De kommer hem på söndag.
Ska snart åka ner till bolaget och handla lite för kvällen, ska nämligen med Emma när de ska ha möhippa, för Jenny, de har redan börjat men ja kommer senare! :) Sen blir de utgång!

Lördag: Då blir att festa igen, men de hänr gånget hos Lisfis som har inflyttningsfest, har fixat hundvakt åt Emmsi så hon kan följa med, Becca ska också med, sen blir de utgång, blir nog skojigt! =) Hoppas på att man klarar en 2-dagars den här helgen, klara de ju för två eller tre veckor sen! :) Men ikväll blir de skapligt lugnt!

De va lite uppdatering av mig! På återseende imorn när jag har vaknat, och tagit mig hem! =) Åka och göra ärenden och sen göra sig i ordning. Även lämna bilen i Lotorp sen! PussoHej!


Torsdag

Sitter här med handduk i håret, har precis pratat med Älsk i fonen, han har precis varit på Smultronstället med klassen för första gången! :) Ska torka och platta igenom håret lite fort innan jag och mamma ska åka ner till centrum, mamma skulle handla nåt, sen ska vi plocka upp Emmsi, släppa av mammi hemma och sen brumma till stan! :)

Leta efter nåt till Lisfis och när Sandra tar studenten! Hoppas regnet inte kommer! =) Efter stan blir de att kolla när min underbaring spelar match med Emmsi! =) <3

Trevlig dag!
PussSofia

Onsdag!

Igår åkte vi som sagt va på Speedway, de gick inte så jätte bra för Vargarna, nya tag nästa gång! =) Efter åkte jag och Älsk till Coop och kolla på skor och vi hitta två par till honom, kosta 140 kr styck! =) Efter blev de donken då fick vi två sånna Cola glas som de visar på reklamen! =)

Nu sitter jag hemma, ska bara torka håret sen ska jag brumma iväg och hämta Älsk sen ska vi handla, och sedan vidare till Emma och Janne, vi ska göra Chipslåda, de är ju så väldans gott! haha=)

Imorn ska jag och Emmsi in till stan och kolla läget, ska hitta nån inflyttningspresent till Lisfis, och sen ska vi kolla Sandra när hon tar studenten! :D Hoppas på att de blir fint väder, skulle egentligen ha jobbat imorn, men ringde förut och sa ifrån så hoppas vädret är med oss imorn! :D

Dags att göra de sista innan jag ska åka! =) Hoppas ni får en toppen dag! :)

Glad! =)

Förut va jag och bror på Viberga, skulle handla lite som vi skulle äta. :) Iaf så va ju tvungen att muta honom med en godispåse för att han skulle följa med. :) haha. När vi kom dit skulle jag kolla kontoutdrag, då funka den inte, men när vi var klara så kolla ja och då funka de. Och tro mig jag blev glad när jag kolla kvittot, SKATTEPENGARNA hade redan kommit till mitt konto. Måste dock spara på de här pengarna för nästa lön som kommer blir inte kartig! :(

Älsk och jag har bestämt att vi ska åka in till stan och kolla på Speedway, pappa, bror, farfar och nenne har redan åkt, men älsk och jag tar egen bil och vi vill inte stå där så länge och väntar innan de börjar. Så ska snart hoppa in i en dusch, och sen ska vi åka typ lite innan halv sju.

Idag är en seg dag, har sovit för mycket, somna kanske vid ett halv två igår natt, vakna av att Älsk hade ställt klockan på sju och sen kom han på då att han börja tio, så bara att somna om, sen vakna jag vid nio när han gick upp, somna om som en stock, vakna sen vid halv tolv och då tyckte ja att de va dags att åka hem!
Mamma jobbar ju natt så hon sov, och Henke kom hem tidigare från skolan, så tjugo i två klampar han in och skriker "HALLÅ" inte en tanke på att mamma sover. Knasboll säger jag bara! haha.

Neej nu ska ja vara social med mamma innan ja ska dra. :) Ha en trevlig dag.
Puss Sofia


9/6-09

Igår efter jobbet, åkte jag och hämta Älsk i garaget, släppte av honom hemma, plocka upp Fille och så åkte vi ner till kiosken och köpte en pizza! Åkte tillbaka till dom, satte oss på altanen och käka. Prata om både de ena och de andra.

När vi va klara gick jag upp till Älsk då skulle han tydligen sova, så vi sa godnatt och jag gick in till Filles rum för jag skulle måla fransk manikyr på henne, snacka mer där om allt möjligt. När jag va klar och går till Älsks rum, så ligger min plutt och sover med tv:n igång och de är Opera på tv:n. Hahaha! :D

Idag har jag och Älsk inte planerat än va vi ska göra. :)
Men de dyker nog alltid upp något skojigt. :) Haha.

Jag älskar honom mer än något annat iaf, de är en sak som är säkert. <3
Visst finns mirakel, och för mig är de faktiskt du!


:(

Även fast han inte var min hund så har han alltid funnits där under alla åren som jag och Stoffe har varit tillsammans, och eftersom jag är där rätt ofta så betydde han mycket för mig också, när jag läste messet fick jag en klumpa i halsen och sen dess har jag haft ont i magen. Undrar hur de kommer kännas att komma hem till Stoffe sen efter jobbet och ingen Göte kommer och slickar och vill bli klappad när jag kommer in! Usch de är hemskt, förstår inte hur de ska gå när de är dags för våran kanin? Ingen aning om hur länge kaniner brukar leva?

Nu sitter jag iaf själv här, de andra sover och de är så lungt, men de kan ja säga er att de har de inte varit förut, Usch vet inte hur många slag jag har fått på i anskitet och i magen och på armarna! Men va ska man ja göra, dra på ett smile och fortsätta så glatt, kan säga att i slutet fanns de inte mycket tålamod kvar, men jag bet ihop och nu känner jag att ja slappna av och bara vara för mig själv!

Nu är de inte mycket kvar att göra, ska försöka få in kaninen i buren och stänga efter honom sen ska jag sätta mig och kolla tv, tills de är dags att gå och ge rapport. Mamma kommer också komma vart efter för de är hon som ska jobba natt, så hon måste ha nykeln av mig. :)

<3

Ny vecka! =)

Har precis ätit, de blev kyckling i marinad i ugnen sallad och vitlökssås! Kom på nu efteråt att jag kanske skulle ha skippat vitlökssåsen eftersom att ja ska till jobbet snart! Men får tugga tuggummi hela kvällen så fixar de sig nog! =)

Mamma va inne på aftonbladet eller nåt liknande, och läste att de börjar ge ut skattepengarna redan nu på onsdag, men självklart man har väl sån otur så man får vänta några dagar extra, neejvars, de kommer när de kommer huvudsaken är att de kommer överhuvudtaget! =)

Får se hur de går på jobbet idag då, ja och en till vikarie som ska jobba, som jag inte har jobbat med förut, och som aldrig har varit där, så då är de jag som får ta ansvaret att allt blir gjort osv, eftersom jag är mer van än henne. Usch lite nervis faktiskt, men de går nog bra! =)

Nu blir de soffan och snack med mamma innan jag drar! Ska även borsta tänderna några gånger också! Haha. :)
Emma är i Kålmården den fuskisen! :)



Våran förlovningsdag idag.!
1 år & 8 månader!
Jag älskar dig ! <3

6 och 7 Juni!

Drickat fixa sig med mycket om och men! =)

Åkte hem igår från älskling rätt skapligt, åt frukost med mamma och efter en stund kom Mia med och gjorde oss sällskap, mamma och jag gjorde ossi ordning sen blev de att brumma in till Maxi. :) Hitta en tunika Linne, två tröjor, ett pr örhängen och ett armband! Usch va pengarna försvinner.

Åkte sedan vidare till crossbanan i stan, bror skulle ju tävla hann dock bara se ett tidskval som han körde, va tvunga att åka hem, så vi skulle hinna. Kom till Emma vid sex, va jätte stressad, hela jag skaka, men blev bra närjag fick sätta mig och lugna ner mig lite. Börja dricka, Emma platta mitt hår och ja hennes! Blev stressad igen, tiden gick så fort sen helt plötsligt va vi tvungna att gå till bussen, som kom typ 20 min för sent!

Kom till Hasselbacken, sprang ur bussen va så nedrans kissnödig, och ett stort minus med att vara tjej, Emma och jag gick in i skogen där de va mycket mossa, sen va jag blöt om fötterna hela kvällen, jätte kul! Annars va de väl en rätt okej kväll, blev dock väldigt kallt framåt kvällen när man hade varit ute ett tag och när man var blöt!
Dansa gjorde vi med, fick en käftsmäll av en gubbe och en tant som tydligen inte kunde dansa normalt, så mitt örhänge flög åt iväg, men hitta de på golvet, men fyfan va ont jag fick!

Hungriga blev vi också, jag hade tänkt att följt med till Finspång och ätit på grillen, men när vi satte oss på bussen så blev jag så trött, så hoppa av i Lotorp och de va en himla tur, för Grillen va inte öppen! =)







Blev inte alls många kort, va så himla kallt och jag va så trött, så jag ville bara hem och sova! :)

Idag blir de en lugn dag, senare ska jag och Älsk till Emma och Janne, äta chips och dip och bara se nån film! Inget ansträngande här inte! Haha! =)
Ha en trevlig dag! =)


5 Juni 2009

Sitter här och fryser som en gnu! De känns som att de är nåt konstigt i kroppen som håller på att bryta ut, bara de att den här gången tar de längre tid än va de brukar göra! Älsk ville ju sova med öppet fönster inatt, fy fan va kallt de va, näsan va precis iskall, så fick krypa under med huvudet också! Bara de att de blir så jobbigt att andas under täcket. :) men när han gick till skolan fick han allt stänga fönstret om mig! haha. Somna om vakna sen av att mobilen ringde, då va de polen som ringde och undra om ja kunde jobba ikväll. Och de kan ja ju men känner inte för de. Men de är bara fyra timmar ikväll också så de funkar.

Efter ska jag åka till Älsk och bara krypa ner under täcket framför tv:n och bara mysa. :) Se talang och sen kanske filmen på sexan om de är nåt att ha! =) Ja slutar åtta så får skynda mig till Älsk om ja ska hinna se hela Talang, men brukar bara lugnt på kvällarna så är säkert inte omöjligt att ja kanske kan gå typ tio minuter tidigare eller nåt? Sånt som märks.  Försöka sova tidigt kanske?! Måste ju orka med dagen imorn!

Imorn på dagen, blir de att åka till stan och kolla när bror tävlar i cross. :) Får se om jag får med mig nån bara, inge kul att åka själv, kanske kan lura med mig mamma, och så beror de ju på hur vädret är också! Sen på kvällen blir de ju som sagt Hasselbacken, hoppas att solen tittar fram istället för regnet!

Neej, nu blir de en super varm och lång dusch! Sen blir de att glutta på Tennis på tv. :)



Du gör mig så lycklig! En stund utan dig, känns som en evighet!
Jag älskar dig så obeskrivligt mycket! <3

Torsdag kväll!

Hopp, nu sitter jag och Älsk hos Emma och Janne. Har precis varit iväg och bowla, Älsk vann och jag kom tvåa! Jag som brukar vinna, men nån gång måste jag väl låta nån annan göra de! :D Haha. Efter åkte vi till Statiol och köpte glass för nu ska vi äta fruktsallad och glass, och se nån film som Janne ville se som jag inte ens visste fanns men den är nog bra! =)

Har precis övertalat Emma att hon ska dricka på lördag, hon tänkte vara tråkmåns först och köra, men neejdu de blir inget av! Haha.

Neej kanske ska vara lite social nu! Ha en fortsatt trevlig kväll alla glada och tråkiga! =)


Torsdag!

Har precis sett klart Topmodel, så nu ska jag hoppa in i duschen och sen brumma vidare till Emma och Janne. Vet inte vad vi hittar på, men blir nog något trevligt!

Förstår inte varför jag jämt är så trött, de senaste dagarna har jag sovit "middag" eller va man säger, jag låter som en gammal kärring! Haha, men de är väldigt jobbigt. De värsta är ju att ja sover ju rätt skapligt på nätterna, men ändå är jag så trött på dagarna. Igår kväll fick jag sån jädrans spräng huvudvärk, alltså visste inte vart ja skulle ta vägen, enda sättet att de släppte lite va att pressa ner huvudet i kudden, men hur lätt är de att ligga så länge, då kvävs ja ju! Haha.!

Nu har vi bestämt att de blir Hasselbacken, de blir nog skojigt, har faktiskt aldrig varit där, så första gången för mig! =) Blir att boka buss dit och hem idag, så hoppas att älsk har besämt sig om han ska med eller inte, vill att han ska med, men som ensam kille förstår jag att han hoppar över de i så fall! =)

Naae nu blir de duschen, hoppas alla får en trevlig kväll i regnet! =)

Jag tycker synd om dig! :(

Känslor och tankar!

Att förlora någon/några på så kort tid som stod en så nära tar hårt, de krävs mycket kraft och energi att komma tillbaka på sina fötter och orka kämpa vidare utan deras stöd. De känns hårt och tungt att aldrig veta vad som kommer hända, snart är de kanske någon annan som behöver mitt stöd, hur ska jag kunna försöka vara stark om jag inte ens kan orka och klara av mig själv?

Jag förstod inte hur jag orka med så mycket på en och samma gång, skulle de hända något nu skulle jag bryta ihop totalt, och förmodligen inte komma till samma ställe där jag står och är idag.

När är de man förstår och accepterar att ni vekligen inte finns mer, och att ni aldrig någonsin kommer komma tillbaka, någonstans inom mig tror jag att jag övertalar mig själv att en dag kommer ni stå där tillsammans med mig som ni en gång gjorde, eller är de att jag har så stark vilja och verkligen vill ha er tillbaka.?

Man är medveten om att alla ska vandra samma väg, de kommer ta slut för alla någon gång, men att inte vara förberedd och sen få ett samtal att nu deras resa slut, de tar en så jävla hårt! Jag tror jag aldrig kommer släppa taget, en del av mig kommer alltid tro och hoppas att på något sätt så möts vi igen!

Jag saknar er varje dag,
och jag skulle kunna göra precis vad som helst,
bara vi fick en chans till?!


Tisdag

Idag är de bara mysväder ute, sitta inne framför tv:n eller bara ha de mysigt kanske spela nåt spel eller bara läsa en bok! Finns mycket att göra nät de regnar, iofs är de inte så roligt om man måste ut och göra nåt! :)

Igår åkte ju vi till Grensholm, trevlans som vanligt, blev sent som de har blivit de andra gånger också, va tvungen att tanka på vägen hem. Och ett enda rådjur såg vi också. Somna rätt fort, när Älsks mobil ringde va jag helt slut, har så svårt att sova när jag är förkyld, hostar och täppt i näsan. Så somna om en stund va tvungen att vara hemma med bilen klockan nio, för mamma skulle ha den!
La mig i soffan, somna och när jag vakna så va klockan kvart i ett. Men är fortfarande lite trött! Lustigt.

Idag vet jag inte vad som händer, blir väl inget speciellt kan jag tro!

BLÄ!!

1 Juni!

Bror och jag åkte ju som sagt va och kolla när Älsk spela match, han stod i mål, och är så dutigt. Men de förlora!
Efter blev de pizza i kiosken, jag köpte en god med fläsk filé och deras bearnese sås är ju så god! :) hahaaa.

Efter brumma vi till Finspång släppte av bror och Älsk och jag åkte vidare ut till Grensholm för att leka med Emma och Janne. :) Micke kom också efter stund, men han gled ner i diket med sin bil, så de hämta Emma och Jannes bil och skulle försöka få upp den, men de gjorde bort sig så den satt fast. Men prata med Emma nyss och då hade de fått upp den! Haha. Blev även lite Chicago som tog väldigt lång tid, men till slut så vann Älsk. Klockan rann iväg, vi va inte i Lotorp förrens halv två eller nåt! =) Igår när vi åkte hem såg vi 6 hjortar, 1 grävling, 1 räv och ett rådjur! Förra gången såg vi typ 30 hjortar!:D

Vi funderar på att åka dit en svänga idag med, för de ska stanna kvar en natt till. :) Synd att Stoffe har skola imorn, annars hade vi också kunnat sovit över, så jobbigt att köra tillbaka när de är mörkt, speciellt när de är massa djur också! :D Och jag har jämt sånt trevligt sällskap efter halva vägen så sover Stoffe! Haha.

Så sitter här och funderar på vad man skulle kunna grilla, vill ju att de ska vara så smidigt som möjligt, men samtidit måste de vara gott också! :)

Polen ringde förut och fråga om ja kunde jobba nästa måndag, och de kan ja ju. Så nu sammanlagt i Juni har jag fått ihop sju dagar som jag ska jobba, men de kommer nog komma fler dagar. Skönt sen när lönen har kommit in på kontot, de försvann massa pengar nu i helgen. Så nu väntar jag på tills skattepengarna kommer! =)

Naahe nu låter de som att mamma är på väg ner, så ska börja med maten då! Ha en bra dag alla! :)


RSS 2.0