22 Februari

Usch idag känner jag mig seg och hängig, har sovit skapligt, men jag vakna i morse när Stoffe skulle upp och jobba vid sex, titta lite på hockeyn då på tvn, men somna om, sen när jag vakna vid tio när mobilen ringde så va jag död typ! :) usch hatar den här kylan, bilen blir helt fuckad, inte säkert att jag kan ha den idag. "/

Jobbade igår, efter blev de mys hos Fredrik, så på Wallander och åt grönsaker och dip, nu om en halv timme ska jag börja jobba, och även imorn ska jag jobba! Skönt att de blir lite, så man får lite pengar.

På lördag blir de tjejkväll hos Sandra, kommer bli super kul säkert! :)

Bye bye S.


21 Februari.

Då va de söndag igen, helgen harjag haft fullt upp, i fredags blev jag bjuden till Lisa, så åkte dit fest lite och sen blev de utgång, somna typ vid 3 eller nåt, 8 ringde alarmet, bara att stiga upp, hade lovat Henke att titta när de Spela DM i innebandy. Dom är i final som spelas i Mars. Igår kväll åkte Älsk och jag till nicke och Johanna, även Fredrik och Frida var där med, massa snack och skratt. :)

Idag blev de sovmorgon till klockan tolv, underbart skönt, ja hade nog kunnat sovit längre om jag inte skulle ha jobbat, börjar inte förrens fyra men ändå! :) Så nu sitter jag och väntar på att pappa ska hämta mamma från jobbet så vi kan äta! :) Efter jobbet blir de mys och Wallander hos Frida och Fredrik. :)

Har även fått några dagar som personlig assistent, känns skönt, kanske kan få ihop lite mer pengar, så ja kan spara lite med. :)

Nu ska ja äta, sen slappa tills jag ska börja! :) Schippe S.


Hmm?

Igår och idag har jag kämpat mig igenom dagarna, att kämpa emot de tunga tårarna är jobbiga, usch ibland ångrar jag att jag öppnar munnen överhuvudtaget. Det är vid sånna här tillfällen som man skulle behöva nån att prata med, men va ska man göra?

Jag orkar inte!


15 Februari

Alla hjärtans dag igår, kändes som vilken dag som helst, jobba några timmar och sen blev Älsk och jag bjuden på mat hos Fredrik och Frida, vi såg köping och Wallander, mycket bra dag!

Idag känner jag mig trött och hängig, ont i magen hoppas att jag inte håller på att blir sjuk, de orkar jag inte med. Jag hoppas på att jag får jobba lite mer nu. :) Pengarna behövs och jag som sparar också, de går faktiskt riktigt bra för att vara jag, har sparat ihop en fjärde del av resan, så de känns bra, eftersom de är många månader kvar! :) Jag vill åka nu, orkar inte vara där de är snö längre, plus att de är skönt att bara komma ifrån allt ett tag. men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! haha :)

Idag får jag se om de blir träning, har inte bestämt mig än, ska iaf laga lite mat snart, nudlar, wook och bacon. Så otroligt gott, imorn har Mia och jag bokat Aerobics bas, de ska bli kul, Elin tjatar också på att jag ska träna handboll imorn kväll, men får väl se. :)

Seee yah. Puss S.


...

Jag vill bara skrika ut allt som finns inuti mig, mina tankar och mina känslor, men de skulle inte finnas nån som förstod mig iaf.

Aldrig mer!


Ensam

Ibland känner man sig så ensam, man försöker verkligen men de känns som att de inte är tillräckligt, man känner sig utanför och inte lika som alla andra. Visst jag är inte som alla andra, ja är ja, men vafan. Jag är trött på att inte ha något att göra om dagarna, jag är trött på att vara den som frågar, jag är trött helt enkelt. Känner inte alls för mycket.

Neej idag känner jag mig väldigt nere och ensam, ska iaf ta mig i kragen och äta lite frukost, är inte alls hungrig eller sugen, sen ska ja åka bort och hjälpa pappa, sen vet jag inte vad ja ska göra?! Joo träna gruppträning 1 timme senare.

Hej!


Jag hatar snö!

Ååh, de är så de kliar i kroppen när jag ser all äcklig snö, fattar inte varför de aldrig kan försvinna för, jul har varit för länge sen och de är då snön ska ligga på marken, nu vill ja har sommar. Och alla amatörer då som plogar, ååh pappa blev nyss hotad för han gick ut och sa vad han tyckte om hur han ploga som plogar hos oss. haha, vilka muppar! :) Aja. De gör väl inget om folk åker ner med bilarna i diket.

Har typ suttit och kollat på resor hela dagen, och gud så skönt de skulle vara att åka nu, men dom pengarna finns ju inte, så till hösten, hitta en resa till turkiet i 2 veckor för 4300 inte alls dyrt, visst att ja har varit i turkiet förut, men vafan de är fint och varmt och de är de ja är ute efter, åka iväg ha kul, slappa, sola och bada, vilket man inte har så mycket möjlighet att göra här, för i sommar kommer jag jobba! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, ska även använda min nya skjorta idag som ja har köpt! :)
Bye, Puss S.


2 Februari

Januari redan förbi, dagarna går så himla fort, fast jag inte gör nånting så hinner man knappt inte med mycket. :) låter konstigt men sant. Haha.

Idag har jag varit på massage, hade tänkt att träna idag med, men de får vänta tills imorn har så himla ont i kroppen så därför har jag frågat Mia om vi ska åka in till stan efter hon har slutat jobbet, så jag ska hoppa in i duschen när jag har bloggat klart! :) Hoppas på att jag hittar de jag behöver. Man hittar oftast mer. haha.

Har funderat lite fram och tillbaka och jag är väldans sugen på att börja läsa teckenspråk, får höra mig för lite och sen verkligen bestämma mig, har även funderat på att läsa ekonomi och allt som behövs för att man ska kunna jobba i affär. Känner att ja vill komma nånstans med mitt liv, så grymt tråkigt att bara sitta hemma varje dag och inte ha något att göra!

Har även bestämt att jag ska gå ner till AF och skriva in mig där och förhoppninsvis få lite extra pengar varje månad. Pengar går alltid åt.

Nahee dags att duscha! :) Puss S.


RSS 2.0