Hmm?

Igår och idag har jag kämpat mig igenom dagarna, att kämpa emot de tunga tårarna är jobbiga, usch ibland ångrar jag att jag öppnar munnen överhuvudtaget. Det är vid sånna här tillfällen som man skulle behöva nån att prata med, men va ska man göra?

Jag orkar inte!


Kommentarer
Postat av: Johanna

Men du, visst har väl du kanonbra vänner att prata med? Det skriver du ju själv emellanåt. Anförtro dig till någon av dem. Klart det finns folk som lyssnar & vill hjälpa dig!

2010-02-17 @ 16:21:19
URL: http://johannakratz.blogg.se/
Postat av: josefine

usch det där låter inget vidare alls...men du får jätte gärna komma hit en helg om du vill så kan vi hitta på lite roliga saker, det skulle du nog behöva...egentligen tänkte vi inte ta hem folk förrän vi har fått färdig renoverat men jag vill ju inte att du ska vara ledsen så du får komma ändå =)

2010-02-17 @ 19:43:06
Postat av: Johanna

Såg nu att det kanske låter konstigt, men vad jag mear är att du måste prata om det som är jobbigt. För att du själv ska må bra & kunna "gå vidare" & reda i det som oroar dig. Man måste måste det!!!! Lova dig själv & alla andra det. De finns ju där för at hjälpa dig, det vänne rär till för. Låt dem då få göra det. Hoppas att allt blir bättre tjejan! Du får gärna höra av dig här med. :) Hemma efter 15 vardagar. :P Hoppas du känner dig bättre <3

2010-02-17 @ 21:32:55
URL: http://johannakratz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0