Test

När jag blickar tillbaka i livet, finns de många saker jag nu i efterhand hade velat gjort annorlunda... Gjorde ett test idag, och fick i resultat att ja är en känslig och lättoroad människa, tror faktiskt att de ligger rätt mycket sanning i de.. Jag tänker massor, försöker hitta svar på mina frågor.. Jag hoppas att jag finner dom snart.. Försöker visa mig som en stark person..?!

Ibland kan jag känna mig så fruktansvärt ensam, jag saknar tryggheten och sällskapet som jag en gång hade.. 

Just de, testet som jag gjorde, är om ja ska få börja jobba på Mogård eller inte, får förhoppningsvis ett samtal från marianna snart framöver så får vi hoppas på att jag klara testet så ja kan börja gå intro där.. :) 

Have a nice day!!  


....

You were my strenght when i was weak
You were my voice when i coudln´t speak
You were my eyes when i coudln´t see
You saw the best there was in me.


Tisdag

Hopp, då va de Vinter då? "/

Har precis varit uppe på medley och tränat med Sandriis.. Väntar på att hon ska höra av sig, kanske ska åka dit och laga mat med henne.. Ikväll är det även Handbollsträning, har inte bestämt mig och ja ska gå eller inte, har nog sträckt mig på höger sidan lite granna, ont gör de i iaf.. :(

Nu längtar jag ännu mer till turkiet när de här rusk vädret har kommit, ja vill ha sommar och värme. Men bara att vänta.. :) På lördag blir de kryssning som de ser ut nu, hoppas på att de blir roligt..

Du är sööt. :)
Puss&Kram


Saknar...

Sitter hemma och väntar på att Sandriis ska sluta.. Kollar bilderna från Turkiet, de är helt sjukt va saknar de där landet och framför allt veckorna där nere.. =) Inga måste, bara leva livet, ha kul och njuta..
Har suttit och kollat på resor redan nu inför nästa år, finns några stycken som jag lätt skulle kunna boka om pengarna fanns nu, de skulle vara underbart att ha de bokat och klart och bara räkna ner dagar..
Tror ja skulle kunna ta mig igenom vintern lättare också. Usch!


Ikväll blir de träning, tror ja ska gå och möta Sandra från jobbet när hon slutar, och vet inte om vi kanske ska se Ghost efter träningen är slut..

Fortfarande inget svar från jobbet jag sökte.. Jag väntar med spänning. :) Hoppas Hoppas.

Puss S.

 




Tisdag

Då va jag här igen..! Märkligt.

Idag åkte jag, bror och Mia till Björs för att lägga en gravdekoration på morfars grav.. Kändes jobbigt..
Sen blev de bara soft framför tv:n innan handbollsträningen.. Känns verkligen jätte skönt att ha kommit igång med handbollen igen.. :)

Jag längtar tills vintern är över, yeah den har knappt börjat men iaf. ja vill ha sommar och värme, jag vill ha Augusti så ja kan åka till Turkiet igen och ha kul.. :)

Har sökt jobb så sitter och väntar på att få svar, visst de är inget drömjobb, men tar verkligen de jag får nu känner jag. :) Vill ha något att göra..

Nu är det inte många dagar kvar tills vi drar på kryssning, de ska bli kul.. :)

Nu ska jag lägga mig och läsa min super braiga bok som jag börja med igår.
Godnatt.
Puss S.


RSS 2.0