Jooho!

Jag undrar verkligen hur jag ska orka med den här kvällen/natten utan att somna! Usch känns som att jag inte har några krafter kvar i kroppen, jag känner mig helt hängig! Men de går säkert. :) haha!

Neej nu blir de en varm dusch och sen invänta på att bror ringer och säger att han vill hem! =)

Plingplong!

Jobb!

Sitter här på jobbet, Agneta och jag har precis städat rent i kylskåpet, nu är hon på rast, så sitter här och väntar på att maten ska komma, blir kassler och potatisgratäng. Inte fel! :D

Slutar halv två så då blir de att brumma ner fort som bara den till bolaget och handla innan de stänger, hoppas att de är öppet till två! :D Hem, slänga mig framför tv:n en stund och vila lite, sen blire hockey vid fyra med bror och kanske Jossan om hon är sugen på de!? Hoppas de?!  :D

Ikväll blir de lite party, hoppas på att de blir trevligt. :)

Neej nu ska jag kolla över läget! :D Kanske återkommer senare:D Ha en trevlig dag annars! =)

/ Fia

Fika

Har precis kommit hem, Jossan följde med mig ner till centrum. När vi va inne på grillen så kom Lindy in! :) Så vi gick och fika med henne på P2, och Anna jobba där så hon satte sig och snacka lite! Trevlans! :)

Hopp, ska invänta mamma and the family som säkert är på Viberga, hade tänkt att följa med dit, men blev ju fika och så istället.:D

Imorn blire jobb, som vanligt när man har planerat nåt att göra, så blire alltid att de ringer, visst så äre på förmiddagen, men hade velat sova lite längre imorn så man orkar, men nu blire ju till sju iaf! =) Och känner inte alls för de, för de är en avdelning jag inte gillar, och vet inte vem som jobbar heller, faaan om jag får kärringen som bara klagar då jävlar! :)

Trevlig helg! =)

Helg!

Fredag: Sitter hemma nu här i min ensamhet och funderar på om jag ska äta frukost eller inte? De är så jobbigt att göra nåt! :) Väntar på tills mamma slutar då ska jag åka och hämta henne, sen måste jag en sväng ner till centrum, köpa nässpray och till bolaget! Yees! :) Sen blir de nog att åka till Emma ett tag, hjälpa henne och plocka i ordning i nya lägenheten! Har för mig att Stoffe sa att han skulle vara i garaget! :)

Lördag: Blir först lugnt, sen vid fyra ska jag kolla på pälsks match! Sen vidare, för då blire party! Hoppas de blir en rolig kväll!

Söndag: Då blir de en softdag! =)


Hemma igen!

Oj oj oj säger ja bara, trodde jag skulle dööö. Åkte först till Maxi, där har de ju byggt om så vi kom in i den nya delen, värsta höga musiken spelades. Inget vidare, gick till Donken köka där, åkte över till skopunkten och djuraffären. Åkte vidare till city jossan skulle hjälpa mig eftersom mitt lokal sinne inte är på topp, iaf så lura hon in mig på nåt lustigt ställe! Hahahaha. Gick där i affärerna, åkte sedan vidare till City Gross där vi va helt slut och skit trötta båda två! Haha.

Sitter hemma, ska ta på mig mjukisbyxor, så obekvämt att gå med jeans. Vet inte om de blir en sväng till Jossan kanske?

Trevlig dag! =)

Torsdag

Har köpt en ny piercing, nästan lika lång som min läkstav, men jag skiter i de nu har jag inte ont iaf och de är de enda jag bryr mig om och att ja kan ha kvar den är klart!

Snart om mindre än en timme blire stan med Jossan! Ska försöka hitta skor och gärna nån tröja eller nåt! :) Får inte träffa min underbaring förrns halv elva ikväll! Usch tycker inte om när han har så sen träning! Men men!

Ha en bra dag! / Fia

Smärta

Jag känner för att åka in till stan, skulle behöva nya tröjor och framför allt nya skor, och nu är ju lönen här också, de värsta är att jag blir lite snål av mig.:) haha. Men får se, måste ju fråga pappa och så först eftersom de är han som pejjar bensinen! :D Hahha. Jag vet nog nån som är sugen på att följa med!? Haha.

Nu ska jag snart på massage sen gå och köpa en ny piercing som är längre, fan va ont jag har, platta har svakft sönder i munnen och är inne i läppen, oooh har vaknat flera gånger i natt med värsta värken! Skiter i om de är fult med lång stav huvudsaken är att jag inte har ont!!

Frukost, duscha håret sen brumma iväg! Återkommer senare! / Fia

Blöööött!

Har precis kommit hem från Jossan, har hjälpt henne att göra rent akvariet, oooh fy fabian va jobbigt de va, vilket problem vi hade med att få ur vattnet i början. hahaa, blött överallt och malarna va äckliga dom är, uschan vi skulle ta de med hov, och de bara sög fast sig i nätet och jag blev rädd släppte hinken och Jossan börja asgarva så hon höll på att kissa på sig!? hahaha. Aaah de tog ett tag för oss att bli klara men kul va de! :)



Minnen som aldrig försvinner! <3

Nu sitter jag här och funderar på hur jag ska lägga upp dagen! :) Är inte på något roligt humör me samtidigt vill jag göra nåt skojigt! :) Hahah. knas i huvet är jag ibland, men de gör inget.  

Vill spola tillbaka tiden!

 

???

Det man en gång trodde att man hade, fanns tydligen där bara för stunden. Jag tror och får för mig för mycket, men ska utesluta de, blir bara ledsen.

Man säger mycket till varandra för att de ska låta bra för stunden, men det verkar inte finnas nån mening i det hela.

Har svårt för att lita på folk, man är så van vid att de man en gång säger kommer tillbaka till en själv senare av någon annan. Då har mina ord gått från person till person. Därför har jag svårt att veta vad jag kan säga och inte säga, och framför allt till vem? 

Många gånger kan jag längta tillbaka till den tiden då jag alltid hade roligt, då de aldrig va nåt skit snack! Är trött och irriterad på mycket.

Mormor&Morfar, jag saknar er varje dag! <3

Tisdag!

Hopp sitter hemma, ska när som köra mammi till jobbet, sen ska jag brumma vidare till Jonnis, vi ska gå lite på centrum, ska dels köpa en piercing och så ska vi ta en fika! :) Sen blire bara häng hos henne.

Bra skit Kelly Clarkson - My life would suck without you!

Energin finns inte kvar!?

...

Jag saknar dig, har svårt att erkänna det, men så är de!

Över!

Nu är helgen över, känns skönt men de bästa är att jag tjäna skapligt mycket pengar! Yeees.

Igår efter jobbet åkte jag till pälsk, vi såg först Herren på Täppan, sen Boog & Elliot 2 och sen de sista av Beck! Sen blev de sängen för oss, vakna av att pälsk klättrar över mig, så har jag tydligen somnat fast jag trodde att jag inte hade de, så jag hade tydligen snarkat, så han gick ut och la sig i soffan utanför. Stackare:S Somna vidare, vakna av att pälsk kom in i morse och skulle säga hejdå! Somna vidare, hade ställt klockan på 10.30 men va helt slut, sov en timme till!

Ikväll vet jag inte vad som händer, kanske ska höra om Jonnis är sugen på att snacka lite skit med mig och bara dricka lite te. :) va ett tag sen, pälsk ska träna också! Vill bara säga att Stoffe är så duktig, han hade haft ett svårt prov inom fordon innan lovet där många hade fått IG, men idag fick han reda på va han fick, 1 poäng från MVG! Braaaa, älskling!

Nehe slå en pling till Jonnis kanske! =)

Mammi ska snart iväg på massage då ska jag läsa klart min bok som  jag har sagt flera gånger, men inte blivit av eftersom jag har jobbat 5 dagar den här veckan! =)

Trevlig dag! / Fia.

Timmar!

Hemma från jobbet på timmar, 3 hela timmar är jag ledig, de är faktiskt väldigt skönt! Men känns lite slitet att behöva gå tillbaka igen! :) Fjärde dagen i rad jag jobbar, kommer känns skönt sen när lönespecen kommer hem, helger då blire ju mer pengar!

Vill ej ha mer snööööö! Dels blir man så blöt men de jobbigaste är ju när man måste borsta bort den från bilen! Uuuh blir svin kallt, och att sätta sig i en kall bil på morgonen när man ska jobba va inget skönt i morse! Haha.

Vil på soffan ett tag, äta nåt kanske, sen åter till jobbet!

Trevlig dag! / Fia

Trist!

Sitter här i min ensamhet på jobbet och dricker te, ska snart förflytta mig till tv:n och se Melodifestivalen, får vänta ytligare 1 timma innan jag får gå. Usch inge kul att sitta här själv, tiden går så sakta. Menmen!

Blir inget mys hos pälsk, blir mys hos Sarah och Johan istället, dock inte länge eftersom jag ska upp imorn, visst inte så tidigt men jag har ändå 8.5 timme framför mig som jag måste orka med.:D

Nej nu blire tv:n. Ha en bra lördagkväll! / Fia

Lördag!

Sitter här hemma, har precis ätit frukost, blev en komstig frukost. Haha, köttfärsgratäng blev de som mamma och gänget hade ätit igår när jag va på jobbet! :) Sitter och ser på andra filmen om Peter Pan, på Disney Channel. Brabra! :)

Väntar på att mamma ska duscha klart så jag kan hoppa in där och sen åka till Viberga och köpa lite chips och dip till kvällen! Mummsi! =)

På tisdag är de bokrea, kulkul! Bara de att man inte har hunnit få lön än, så de är ju inte lika roligt. Men kanske hittar nån billig.

Neee, åter till tv:n. Kanske återkommer senare. =) / Fia.

Utmaning!

Jag har blivit utmanad av Jsoodeerberg.

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Sofia
2. Ett ord på fyra bokstäver: Stol
3. Flicknamn: Sarah
4. Pojknamn: Simon
5. Yrke: Sjuksköterska
6. Färg: Svart
7. Klädesplagg: Strumpor
8. Mat: Soppa
9. Sak i badrummet: Smutstvätt
10. Plats/stad: Söderköping
11. En orsak att vara sen: Stressigt
12. Något man skriker: Svordomar
13. Film: Sprängaren
14. Något man dricker: Sprit
15. Band: Spice girls 
16. Djur: Spindel
17. Gatunamn: Sågmästarevägen
18. Bil: Saab
19. Sång: Sorry, blame it on me

Jag utmanar: Imdoublenature.blogg.se, Tusaberhoo.blogg.se, Mathiiiiiiiilda.se, Lindyprintz.blogg.se och Jonnadavidsson.blogg.se

Fredag

Nu äre helg igen, hade tänkt hitta på nåt skojigt, men neejdå! Ville göra nåt med pälsk också eftersom han börjar skolan igen på måndag, men neejdå! Här ska jobbas hela helgen, visst de är jätte kul sen när pengarna kommer men känns lite surt att en hel helg försvinner. :)

Igår blev de en sväng till Sarah&Johan för min del, titta på Sveriges värsta bilförare, vilka idioter säger jag bara! haha. Sen åkte jag upp till ishallen där pälsk va, kom när de va en kvart kvar så de blev ganska lagom länge i kylan. :) När vi kom till pälsk såg vi nån skit film, Hot shot. Usch! Men vi har ju olika humor och de är ju bra!

Dusch, mat och sen jobb!

Ha en trevlig helg! / Fia

Längtar!

Vill ha sommar, åka på semester, jobba och tjäna pengar. Men de som kommer tidigare är nu den 26, då äre LÖÖÖN! Då ska jag åka till Ikea. Yeees me like! Sen ska jag på massage den dagen också och de ser jag fram emot, för fy bubblan ca ont jag hari ryggen, har väntat nu 2 veckor längre än va ju brukar göra och de känns.

Är de någon som läser bloggen? Har funderat på att lägga ner skrivandet!?

Idag blire jobb, sen upp förmodligen till ishallen direkt efter och kolla på när pälsks lag spelar men han sitter och kollar på idag! Jaahoopp.

OrkaOrkaOrkaOrka?


Ooooh

Värken i magen ger inte med sig, hatar de här! har fixat med fotoalbumen, så nu har jag alla kort på mina kompisar i ett, stoffe ochjag i ett album och min familj i ett. :) Yees, men märkte att jag har redan skickat efter vissa bilder tidigare så nu har jag två av vissa. :D

Ikväll blir de att åka till Sarah och Johan, ska göra kött, pomme och sås, pälsk ska självklart med också! <3

Nu igen!

Jag blir galen, sist jag hade den efterlängtade lingonveckan hade jag inte någon värk, men nu skulle jag kunna slå ihjäl första bästa jag ser, så grymt ont jag har. Är precis som att någon står och hoppar på magen! Usch de är jobbigt och speciellt när man vaknar på natten och de bara hugger i magen. Neeej tur att man inte har den här veckan för ofta.

Polen ringde förut och undra om jag kunde jobba i morn kväll och självklart kan jag de, så 15.30-19.45. Sen när jag kom hem från pälsk så ringde de igen och undra och jag kunde jobba lördag 14.00-21.15 och söndag hel dag 8.15-13.00  16.00-19.45 och självklart kan jag de, blir bara så förvånad att jag får jobba så mycket, brukar verkligen inte va så här mycket i Februari, är uppe i 7 dagar men skulle egentligen ha haft 13 dagar om jag inte hade varit sjuk! men Whatever de blir säkert mer. :)

Har precis kommit hem, har hjälpt farfar idag med. Men nu dröjer de nog några veckor tills han behöver hjälp igen! :) Funderar på att ta en Ipren och lägga mig i soffan och glo på tv eller läsa klart min bok och hoppas på att min värk släpper nån gång!

Kul mamma berätta att den här månaden får jag betala min egen mobilräkning, uschan de har jag inte gjort nångång förut, men den här månaden va de min tur för att de hade så många andra räkningar. Är väl bara att se glad ut och göra de. :) Juste nu kom jag på att jag måste ringa 3 också, för får betala 69 kr för ett nummer ja inte använder och de tänker jag då inte göra. 3 är skit egentligen!

Simma Lugnt! / Fiia.

Tisdag!

Yeees, min blogg är firrad! :) Den är super fin! Tack så mycket Frida! :)

Nu är de mycket roligare att skriva blogg, men de är en fördel om man har något att skriva om! Slänga mig framför tv:n en stund och kolla om de är nåt bra! Sen ta en dusch och sen se vad som hittas på idag då! :)

Thingeling!


Hmm.

Jadu ibland vet man inte om man skratta eller gråta åt folk och framför allt hur de beter sig. Jaa, väljer nog att skratta de är roligare;D

Sitter hos Fredda har varit här och firat honom, men nu gick han så nu är de bara jag och pälsk kvar, jag sitter här och lyssnar på den finaste och bästa låten State of shock - Best I ever had! Underbart! Ska snart dra vidare till Jossan som sitter själv och vill ha lite sällskap.

Aah nu ska ni höra min historia om min tid på jobbet idag då! Polen ringde och väckte mig klockan nio, tänkte aah jag kan sova en timme till ska ju ändå bara äta frukost eftersom jag börjar kl tolv och de äter mat då, kom dit bytte om och när jag kommer in på avdelningen så va de tydligen jag som skulle följa med en gubbe till sjukhuset här i finspång, för han skulle operera nåt med sin kateter. Jaha fick värsta chocken och blev jätte nervös. Men gick ut och vänta på färdtjänsten som stod utanför och vänta på oss. Åkte till sjukhuset kom dit, anmälde oss i reseptionen, hopp fick ta hissen upp 2 våningar. Kom in till de minsta vänte rum jag någonsin sett, fråga dom som satt där om vi verkligen hade kommit rätt och de hade vi ju. Så gubben och jag satte oss på en varsin stol, och efter redan tio minuter så fråga han va vi gjorde där och när det var hans tur. Vi kom dit halv ett bara de att han hade tid halv två.

Klockan ticka vidare klockan kvart över ett så tänkte ja nu äre inte lång tid kvar, men de kom ingen, efter en stund kom de ut en manlig utklädd sötnos och gav gubben kläder som han skulle byta om till. Aah fick hjälpa honom och de va ju inte de lättaste kan jag ju inte påstå uuuh han va så virrig eftersom han inte fatta va han skulle göra där, vet inte hur många gånger jag fick berätta.

Klockan blev kvart i två, då får jag reda på att allting är försenat i 1 ½ timme, yeeaah tänkte jag, läste ut 6 bamse tidningar. Han kom in klockan tre, fatta jag va skapligt trött och hungrig som en gnu. Sen vid fyra va han klar då fick jag gå in i ett rum bredvid och sitta bredvid honom när han låg i sängen och drack kaffe och åt smörgås, han tyckte så synd om mig att jag inte hade ätit nåt så han tyckte att jag skulle ta den ena, men neej tack! Aaah va iaf tillbaka till Tegelbacken klockan fem, hem fort som bara den och äta mat! oooh va gott de va.:) hahaha.

Nu ska vi dra vidare:D Blev ett ganska långt inlägg, läs om ni vill annars skiter ni i de! hahaha

Måndag

Ska börja jobba om en timme, ska bara jobba fyra ½ timme idag, jag är extra resurs! :) Efter jobbet blir de nog först ett snabb varv ner till centrum för att hitta nåt till Fredda, sen blir de nog förmodligen att åka till han och fira! :) Har dock inte fått tag på pälsk än för han ligger ju och sover, men men! :)

Ska hoppa in i duschen nu, ska ska mamma skjusta ner mig till jobbet! =)

Ha en bra dag!

Alla hjärtans dag!

Alla hjärtans dag!

Jaadu inget jag bryr mig speciellt mycket om, jag älskar alla lika mycket som jag gör alla andra dagar och jag kan ge saker till dom vilken dag som helst, den här dagen är bara för att alla affärer ska tjäna massa pengar och de värsta är ju att nästan alla går på de också. Varför inte köpa en ros nån annan dag för 12 kr, va spelar de för roll de är tanken som räknas! :D

Igår åkte jag och Jossan och käka vi behövde prata av oss, vi båda hade tråkiga och vi båda va irriterade så de passa bra.:D Och visst kändes de bättre efter vi hade ätit och snackat! :) Efter de följde hon med mig hem, jag packa med mig de ja skulle ha, vi gick in till farmor och farfar och lämna en ros till dom som vi hade köpt! Jossan följde med mig till kyrkan så jag kunde tända ett ljus hos mormor och morfar, klart de ska ha de mysigt också. :) har bestämt att jag ska åka ut oftare för nu har jag inget att skylla på nu har jag körkort så de är bara att åka! :)
Åkte till Jossan, spela lite spel såg på Let´s dance och bara hade trevligt!´

Nu sitter jag på jobbet väntar på att klockan ska bli nio, väntar även på att mammi ska komma över hit, hon kanske ska stanna kvar med mig, hon lsutar åtta så får se om hon känner för att stanna eller om hon vill åka hem! :)

Väntar även på att Jossan ska skicka ett mess och skriva om hon och Daniel vill bowla med oss. Finns inte så mycket annat att göra. De flesta dricker ju visst skulle de va roligt när man inte har planerat, och nu blev de ju jobb också! :) Annars om de inte blir nåt bowla så blir de väl häng hos stoffe eller nåt!

Märks de att jag har tråkigt, jag är den enda som är vaken och uppe på hela avdelningen. Alla gamla sover!
Neej ska sätta mig och glutta på melodifestivalen och köka godis! :) Hahaha

Saknar..

För varje dag som går kan jag fortfarande inte förstå att ni är borta, allt gick så fort. Ni var mina hjältar, ni lyste upp min dag då allt kändes jobbigt, jag saknar er varje dag. Vill bara att ni ska komma tillbaka, jag skulle göra vad som helst, bara ni fanns här vid min sida! Ni fick inte vara med när jag blev 18, tog studenten, fick körkort, flytta hemifrån och när jag fick barn! Usch!

De finns folk som säger jag förstår dig, säg aldrig så om ni inte kan sätta er i samma situation, de sårar bara mer.

Ooooh jag skulle bara kunna slänga mig i väggen med huvudet före bara för att slippa allt jävla tjaffs hela jävla tiden! Spelar ju ingen roll vad man gör så finns de alltid nån som är där och klagar! ORKA säger jag bara! NEEJ!

 / Sofia


Fredagen den 13:de

Inget jag bryr mig om speciellt mycket, jag tror inte att de händer mer saker den här dagen bara för att de är de datumet, händer de nåt så gör de, inget man kan styra iaf!

Hopp vad häder idag då? Ingen aning. Jag är inte rädd för att göra nåt.

Har precis ätit varma mackor med köttfärs och ost på, guuuh så gott de va! :) Funderar på att lägga mig i soffan och försöka läsa klart min bok! Är också sugen på att börja se min första säsong med Pravite Practice, men de om jag gör de så kommer de bli så att jag ser klart den snart och då har jag inget mer att se sen.

I helgen ska jag hjälpa farfar, skulle va skönt om jag kunde göra de idag, men de är nog inte så populärt eftersom han ska på begravning idag!

Soff time! PussoKram Sofia

Torsdag!



Älskling, du är den finaste i mina ögon! Jag älskar dig så oerhört mycket!

Sitter hemma, skulle ha jobbat idag men hoppa de. Usch kände att min kropp inte skulle orka med att lyfta folk osv. Så har varit hemma med mammi idag! Idag blir de en lugn kväll med pälsk i soffan!

Jag har ingen nässpray, jag får paniiik! Måste ha! =)

Nyfiken!

Sitter här och vill att klockan ska gå fortare så att Henke kan komma hem från skolan! Han har fått brev hem nu från grejen där de har rättat hans moppe prov, och de ligger just nu på vårat köksbord och väntar på att få bli öppnat, Oooh de bara kliar i händerna på mig! haha. 

Känner mig dum, har  smittat Jossan med feber och förkylningen, usch mig! Hoppas du blir bra snart igen gumman, hoppas de går över lika fort som de gjorde för mig! :S Förlåt igen!

Onsdag!

Va inne i stan igår med Emma och Jossan, va jätte roligt, visst så handla ja inte så mycket, blir så snål när jag väl stå där, ångra att jag inte köpte den där bollen och krukan! Yees. Och jag hitta en affär som vill sälja Fillisar! RUSTA! Älskar rusta just nu bara för fillisrna alltså! Efter stan blev de Te och snack hos Jossan! Trevlans.

Nu ska jag äta hemma gjord pizza och kolla på Mamma mia filmen, den är braaa! =)

Hörs senare! =)

Seeeg!

Sitter här, har gjort räkmackor, va jätte sugen på de, när jag ätit en halva så blev jag bara illamående, usch jag som vet att de är gott men när man inte känner vad de smakar, så kvittar de att äta känns de som!

Igår va en jobbigt kväll, kom till pälsk han sov, men väckte honom, la mig bredvid honom i soffan under ett täcke frös som en gnu, efter en kvart svettades ja som fan, tog av mig täcker tio minuter senare frös ja. Jag höll på att bli galen! Vi åt mackor och drack te och kolla på Desing Simon och Tomas!  MysPys! Sen kolla vi på en film.

Natten gick rätt okej iaf för min del, tror inte pälsk sov så mycket han frös och hosta som en tok. Usch! I morse när jag vakna av att mobieln ringde så va de polen som undra om jag kunde jobba, men fick ju säga ifrån och de va skönt för de hade magsjuka där igen! Så tur i oturen. Iaf va kall svettig, visste inte vart ja skulle ta vägen.

Väntar på att mamma ska komma hem! Mitt huvud sprängs snart känns de som! Mina ben värker, känns som att jag har växtvärk, men de tror ja knappast, de är min leder som inte mår bra, ryggen ska vi inte tala om, känns som att ja är 85 år eller nåt!

Skulle egentligen ha varit påmassage idag, men fick hoppa de eftersom jag är sjuk! Vill bli frisk så jag kan hälsa på Jossan igen! :)

Ha en bra dag!

Usch!

Idag är de inte min dag, känns allmänt nere, har ont i hela kroppen, hostar som en galning och så har jag fått feber, fatta va roligt! yeees. sånt man verkligen längtar efter! Pälsk är också sjuk så vi får ta hand om varandra. Ska snart åka dit, men innan ska jag säga till pappsen att ja vill åka till Ica så ja kan köpa te. Har precis tagit en dusch på ungefär en halvtimme och värmen håller redan på att försvinna, hopplöst!

Idag skrev bror upp till moppe körkortet, nu är de bara att vänta på svar, men självklart klarar han väl de, han som är sånt snille :) hahaha.

Neej slutsnackat, inget serris ändå! :) Ha en bra kväll/natt. Ja ska försöka ta mig igenom den här natten bättre än va de gick i natt! =)

Söndag!

Mitt hjärta tycker en sak, min hjärna vill en annan! Vad ska man lyssna på!? Jag får ge de lite tid, så kanske jag kommer fram till vad jag ska eller inte ska göra!

Jag har ont i min vänstra axel i två veckor nu! vet inte varför, trordde först att de var för att jag sov med två kuddar på varandra när jag hade hosta, men jag tycker att de skulle gått över. Men ska ju på massage på tisdag så hoppas att de blir bättre efter de, eller de kanske blir ännu värre!? Sånt som märks.

Hopp i helgen har de väl inte hänt nåt speciellt, i fredags blev de lite party med Emmsi, igår blev de först tacos här hemma med familjen och pälsk, sen vidare till Jonnis och Martin och kolla på Melodifestivalen, vilken gjorde mig rasande! Satt där och svor och hade mig! Usch. Hahaha! Sen gjorde jag och Jonnis en sak, men de vill jag inte säga högt för de får man inte göra egentligen! :) hahaha.

Idag vet jag inte vad som händer, blir nog ett eller fler avsnitt av Grey`s Anatomy, de är ju bara för bra! Och självklart blir de några rader lästa i min bok! :)

Bra skit!
Akon - Beautiful
Leona Lewis - Forgive me
Leona Lewis - A moment like this
Jordin Sparks - Tattoo.

Hejdå!


Fredag

All energi har försvunnit totalt, fattar inte hur folk bara kan kläcka ur sig vad som helst! Och sen är de tydligen fel när man tar illa upp, nej då ska man disskutera! Ska jag vara ärlig skiter jag i vilket! Visst att man ska kunna vara ärlig, men vissa saker kan man säga lite snyggt, men de va tydligen fel att jag tyckte de också, himla svårt att göra så att alla är nöjda!

Ikväll blir de kanske dricka, eller blir de bara lugnt! Känns som att de inte spelar någon roll vad de blir!

Allt var bara en lek i dina ögon!

Onsdag!

Sitter här pälsk sover, kom hit från Jossan och Daniel för en stund sedan! :)

Åkte och hämta henne förut på förmiddagen och körde henne till sjukan för hon skulle träffa Bm, ja satt i väntrummet och kolla i en pärm där de har satt in massa bilder från tidningen där folk har fått barn, och jag hitta mig och mammi, skojsigt. Sen fick Jossan för sig att hon skulle bjuda mig på mat för att ja körde henne, så de blev Perfect, trodde faktiskt att vi skulle vara de enda där, klockan va ju bara 11.20, men de va vi inte. :) Prata om allt möjligt, åkte sedan vidare ner till centrim för hon skulle handla kuvert och ja va tvungen att handla ny nässpray, skulle aldrig klara mig utan de.:) sen körde ja hem henne.

Hann snacka lite med mammi innan ja körde henne till jobbet, åkte hem börja titta på Grey´s anatomy som ja har sagt hur länge som helst att ja skulle göra men idag blev de så! :) Skit bra!

Åkte hämta Jossan igen, åkte först till filmgiganten och Netto för att kolla om de fanns Fillidutter nånstans, men de fanns de inte, så åkte vidare ner till centrum igen, kolla godislagret där fanns de typ 8 kvar som vi fick dela på, sen fanns de inga mer. Är de ingen som vill göra Fillisar mer? :`( Gick till sminkis också för Jossan hitta en parfym som hon ville köpa! Gick även in på Ica och köpte lite smarriga saker!

Hemma hos Jossan måla ja fransk manikyr på henne, men hon hade ju inte ro att inte pilla på nåt tills de torka så de blev märken och så! men men. :) Titta på tv och snacka!

Har beställt 3 böcker och 2 filmer som jag väntar på! Åååh är helt galen i böcker, är så skönt att jag kan läsa vanliga istället för den där tråkiga körkortsboken! usch! Tiden går fort, har snart haft körkort i 2 veckor och än så länge har ja inte blivit stoppad och behövt visa mitt super snygga körkort, peppar peppar! :)

Jobba igår kväll och ska jobba imorn kväll, skönt med jobb, hoppas bara att de blir fler dagar den här månaden, längtar till lön, fick ihop 11 dagar förra månaden, så de lär nog bli en skaplig lön, ska inte klaga och de gör ja inte, men de värsta är ju att pengarna försvinner ju så GRYMT fort! :)

Neej nu ska ja lägga mig i sängen, pussa godnatt på pälsk och läsa
När jag hör din röst! Skit bra!

Godnatt alla glada!

Måndag!

Jobb först i fredags sen brumma vidare till tjej kvällen som redan va igång, men kom precis lagom till maten, den va jätte gott, efter maten blev de lek, många snygga kort och självklart mycket skratt! Åkte vidare ner till finspång för utgång, vilket inte alla tyckte va kul eller orka med, men jag, emma och sandra va kvar, vi hade tänkt att dansa men Emma lura på mig att vi skulle spela på automaterna så där fastna hon och jag hela kvällen, visst hann vi dansa två danser kanske! =) Gick ner till centrum, träffa pälsk som hade varit ute på Hotellet, köpte mat på grillen, väldigt ovanligt. Inte haha.
Dennis va snäll och körde oss till Lotorp, klockan va lite efter tre tror ja, blev att pälsk och jag fastna utanför Dennis, stod där och prata om allt möjligt, och man kan ju inte mer än att skratta i hans sällskap, han är för stör bara!
Iaf tror ja kom i säng vid halv sex så den dagen blev väldigt lång.

Lördag jobb igen, efter de åkte jag till pälsk och bara såg på tv, skulle egentligen ah hämtat mamma och pappa från A-C, men ja ringde vid halv tolv och sa att ja lägger mig för ja skulle börja 6.45 i går. Men sen ringde nån till stoffes mobil, och ville prata med mig, hade precis somnat, då va de Virran som undra om ja kunde hämta henne och klockan va efter 2, så de va bara att ta på sig kläderna och sätta sig i en kall bil! Usch! Somna som en stock sen när ja kom tillbaka!

Söndag, klockan ringde tjugo över sex, bara att traska upp, lite sliten efter fyra timmars sömn bara, sätta sig i kalla bilen igen. Usch! Kom ner mådde skit, feber och frusen som bara den! Kom till avdelningen, hade inte sett fram emot att vara där eftersom de hade varit magsjuka, iaf hann bara duka till frukost och sätta på kaffe, då min mobil ringer och då va de pappa som sa att ja va tvungen att komma hem för att de hände en sak, så sprang som en galning i till avdelningen bredvid, ingen där, sprang vidare till nästa där jag hitta Helene, berätta va som hade hänt och fråga om ja kunde åka, hon sa självklart! Körde som en galning hem och efter att allt blev lugnare så la ja mig och sov i en timme.

Usch de är hemskt va rädd man blir!

Senare följde jag med Mia och Henke till Linköping, bror skulle spela match, som inte sluta så rolig. Efter de blev de donken, usch! Mådde illa som bara den, eftersom ja tänker på magsjuka så blir de automatiskt att jag mår illa, nåt psykiskt! haha. Sen hem, lägga sig framför tv, hoppa in i duschen. Sen åkte ja och Henke till Blacka för att Pälsk hade match, den matchen sluta ännu värre, blev ambulans besök där i ishallen och många arga och oroliga miner, matchen avbröts iaf efter halva matchen! Faik ville inte spela vidare efter de som hände.

På kvällen åkte jag till pälsk, hade köpt med mig chips och dip, så vi mummsa i oss de och såg på Beck filmen! Efter de blev de sängen!

Idag ska jag först åka till pälsk innan hans träningen sen köra ner honom och när han tränar ska jag till Emma och leka lite med henne, om de nu inte blir så att jag och pälsk åker dit innan hans träning, beror på om han hinner, han skulle ner till garaget och prata med nån om praktik plats! Iaf ska hämta han efter träningen sen blir de sängen, usch känner inte för nånting!

IKEA är nåt som lockar mig grymt mycket, iofs så är de ju roligare att åka dit om man har pengar, visst har ja pengar så ja kan handla lite, men samtidigt vill ja ha nåt att leva på resten av månaden, de är ju iaf 24 dagar kvar till lön igen! =)

Blev ett rätt långt inlägg den här gången, men blir så när man är slarvig och hoppa över några dagar! =)

Me love Christoffer Forsström! <3


RSS 2.0