Vilka?

Vilka är de som läser min blogg, de är mellan 30-60 läsare? Vill veta av ren nyfikenhet! :)

Igår fira Älsk och jag 5 år, de blev god mat på O´learys, efter åkte vi till Jossan och kolla på idol med henne, Daniel, Sandra och Jonas! :) Trevlans.

Ska snart knalla in till farmor, hoppas på att hon har tid och hjälpa mig med min tröja som ja ska ha ikväll! :) Hoppas på att man kommer se ut som man tänkt sig! :) Blir nog en rolig kväll. Har lovat mig själv att ta de lugnare idag. Himla tråkigt att Jossan inte hänger med. Men förstår varför. <3

Naahe, så himla tråkigt att sitta hemma och vara tyst när mamma har jobbat natt, de är inte min starka sida att vara tyst, och råka man väcka henne så blir de ingen rolig dag!:)

Hoppas ni alla andra också får en trevlig kväll! :)


Tråk!

Jag är trött på folks fjäskande, jag är trött på folks smörande. Jag är helt enkelt trött på de mesta! Energin går åt mer än man har. Fattar inte hur jag orkar lägga ner massa tid på bara skit egentligen, vad får jag ut av de, inte de jag vill?! Så varför hålla på, joo för att jag bryr mig!

Nu har jag snart fixat klartmig utklädningsgrej till på lördag, kommer väl bli kul antar jag, inget som jag ser fram emot jätte mycket kanske, men de kan väl bero på lite av varje!

Jag har inget intressant att skriva, kan bero på att de inte händer så mycket!

Hejdå!


Söndag!

Kvällen igår va tänkt att ja skulle ut på hotellet med brudarna, hade sett fram emot de. Kvällen börja mycket bra, mycket skratt och dans, jag drack mina cider jag hade köpt, men de där snappsarna ja blev bjuden på gjorde susen, uschan så dålig jag blev. Skulle gå ut och vänta på taxin, de snurra till i skallen på mig, skulle sätta mig ner, skar mig i handen.
Sen bestämde jag mig för att åka till Stoffe och sova istället. Så blev inte som jag hade tänkt mig. Hade inte ätit så mycket heller, så de kan nog vara de med. :) Men nästa lördag blir de halloween fest med brudarna, då ska kvällen sluta bra! :)

Idag mår jag faktiskt bra, lite trött men de är man ju oftast dagen efter, så de får man ta! :) Ska snart sätta mig framför tv:n och se Biggest loser, himla bra, sen vid tre ska jag upp och kolla när damerna spelar match, eftersom jag bara har tränat en gång så får matcherna vänta, men snart är jag där med, de är dom jag saknar mest! :)
Kan säga att träningsvärk fick jag minsann efter handbollen, de sitter fortfarande i, att jag var så otränad trodde jag verkligen inte. Men bara att kämpa vidare så är jag förmodligen där ja sluta snart! :)

Mamma och Mia är i Björsäter och lägger blommor på morfars grav, men de borde nog komma hem snart. Börjar bli lite hungrig, ikväll blir de grillat, mumma! :)


PussoKram Sofia


Första...

Idag blir de första handbollsträningen på typ 3 år, jag är nervös och kommer säkert bli mer när minuterna närmar sig! :) Börjar med springning ute, och känner att jag kommer vara död redan efter de, men bara att bita ihop, alla är ju nybörjare nångång, och den här gången är de min tur! :) Men de kommr nog gå bra. haha.

Träningen för övrigt går bara bra, hoppas på att vågen har sjunkit mer på måndag när jag ställer mig på den, nu har jag sammanöagt gått ner 6 kg och de har försvunnit 12 cm runt min mage, så de känns skönt faktiskt! :)

Imorn blir de nog kanske hotellet, har inte riktigt bestämt mig än, men de lutar åt att de blir så! oftast är de ju roligt där, mycket folk och många man känner, så varför inte. :) Joo pengarna går åt som smör, och kommer inte in som smör. haha.

Fick löse specen idag, blev lite chockad, hade inte förväntat mig att jag skulle få så mycket som jag fick, mycket och mycket va de väl inte men mer än jag hade tänkt mig, och ingen skatt drog de heller den här gången! Tack. :)

Kanske ska ta mig något att äta snart så de inte blir så nära inpå träningen. :) Pirr i magen känner jag! :)

Puss&kram Sofia


Lusten finns inte!

Lusten och orken finns inte längre till att skriva blogg, dels för att de inte är någon som kommenterar och så finns de inte så mycket att skriva om heller.

Har kommit igång med träningen riktigt bra, och resultat har de väl blivit men de går sakta men säkert men de är väl bra de kanske! Har bestämt mig för nu att jag ska börja med handbollen, skulle ha gått igår men då va de ingen träning! Så på fredag kanske eller om de blir nästa vecka! :)

Trött på folk som bara håller på hela tiden, fattar inte hur de har orken. Jävla barnsligt och så otroligt omoget, blir så irriterad. Usch!

På lördag blir de nog hotellet, tror ja! Och helgen efter ska jag och Älsk fira 5 år på fredagen och på lördagen blir de Halloween fest med tjejerna, de blir nog skoj!


Äntligen!

En liten uppdatering igen kanske! :)

Idag har jag varit på Medley med Sandra och tränat, blev dock en snabbis, men alltid nåt! Blir träning imorn med! Kanske ska simma sen senare på kvällen! Har bestämt mig för att iaf hinna med och träna minst 4 gånger i veckor, eller hinner med, fan vilken dåligt ursäkt, har all tid i världen, är arbetslös, okeej orka med! :D Haha.

Mamma och jag har även varit duktiga idag, har nästan städat klart hela undervåningen! De är faktiskt riktigt tråkigt att städa, men med lite musik så blir de lite roligare, kan sjunga med och dansa lite i mellan åt! :D

Naahe, nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli sex, då blir de käk på O´learys med Älsk, Emma och Andreas, såååå som jag har tjatat på folk och verkligen längtat efter att få äta där, och ikväll då jädrar ska jag njuta! :D Haha! De är ju så gott, jag veeet att de är dyrt, men vafan man lever en gång.. :)

Nu ska ja glutta tv, innan de är dags att sätta på sig puder och kajal!

ByeBye! Puss Sofia


Igång igen!

Kanske är dags för lite uppdatering! :) Äntligen har jag blivit av med förkylningen, känns jätte bra. Så nu har jag kommit igång med träningen igen, har precis kommit hem från medley, tredje dagen i rad nu! :) Ska nog variera lite med simmning också så jag inte tröttnar! :) haha.

Annars har de väl inte hänt allt för mycket, Älsk och jag har fått våra nya förlovningsringar, nu är de på gravering så på torsdag sitter de på våra fingrar! <3

Nu kom mamma hem från jobbet, så ska vara social mot henne, även försöka få nåt i magen fast jag inte är hungrig! :) Senare sen ska jag till jossan och Novis som är sjuk, ska hjälpa henne och färga håret! :)

Pussokram Sofia


Deppig!

Alla de här dagarna i veckan har varit precis likadana, jobbiga, det är varit tungt att tagit sig igenom dom. Men va ska man göra, försöka gilla läget fast de är jävligt svårt, ta de där svåra steget vidare och lämna de tråkiga bakom sig, vilket är väldigt svårt!

Man säger att man inte ska lägga energi på så onödiga saker, men varför gör man de för då? Varför använder man de sista lilla som finns kvar i kroppen att man sen inte ens orkar med sig själv, man bryr sig inte ens om man skaffar ovänner, man bryr sig helt enkelt inte om nånting! Är de meningen att man ska gå ner sig sådant?

Jag känner inte alls för att prata med någon fast jag vet att jag borde göra de, eller de kanske skulle kännas bättre, de är ingen som kan förstå min sorg och saknad! Varför försöka de är inte medkänsla jag letar efter de är förståelse!

Whatever, stallde mig på vågen idag, de ser riktigt bra ut! Visst att jag gör fel sätt, men de struntar jag i, så länge jag går ner, och inte mår dåligt av de så varför inte fortsätta!

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på! Skulle vara roligt att bara göra nåt skoj, glömma allt för en kväll, bara ha kul! Men med vem och var och hur?!

Förresten sluta jag är Godis idag, får se hur länge jag klarar de, måste ju iaf slå mitt rekord med 23 dagar! :D Haha!

Nu ska jag slänga mig i soffan och titta på Sagan om Ringen! :)


Ringar

Sitter här hemma, va nere på centrum förut Stoffe och jag kolla på nya förlovningsringar, bara hoppas de blir bra. Valde inte nån ring som jag direkt hade tänkt mig, men Stoffe ville ha en slät ringså de fick bli de fast lite smalare än de förra vi hade. Han är ju så smart så han har ju tappat sin ring, så därför vi köpte nya! :)

När jag kom hem hade jag fått brev om att fimlerna hade kommit, så efter fyra ska jag åka ner och hämta paketet, boken har jag redan fått hem till postlådan igår, så den har jag redan börjat läsa! :) Skit bra! hehe.

Nee nu ska jag och Sandra bestämma vart vi ska käka! :) Hoppas ni får en bra dag. Hoppas min dag blir bättre än va den va igår! Den dagen hade ja kunnat sudda bort från mitt liv!

"/

Tiden går fort, för fort. De är nu tre år sen du lämna oss alla kvar här nere, sen du lämna den där tomma hålet kvar. Allt gick så otroligt fort, är de meningen att man ska klara av hur mycket smärta som helst! Är de meningen att man ska behöva går ner sig så dant att man inte orkar med sig själv?

Det är sjukt hur mycket man kan sakna en människa, alltså måste den har betytt väldigt mycket för en, och de kan jag säga att min mormor gjorde, hon fanns alltid där och hjälpte mig, jag var alltid den där lilla flickan i hennes ögon "sin flicka". Jag var dagbarn hos er dom dagarna inte dagis var öppet, vi gjorde alltid roliga saker. Du lärde mig nya saker hela tiden! Varje gång man kom krama du mig flera gånger, viska i mitt öra och sa, "du är min flicka och kommer alltid att vara det". Alltid? De blev inget alltid, för du orka inte med mer, det var dags för dig att säga hejdå, vilket du inte hann heller!

Har fortfarande inte fattat att du inte finns där längre, hur ska man orka med att gå med ett leende på läpparna varje dag när man har sån stor klump i magen av sorg och saknad efter nån som man tyckte om så mycket. Hur ska jag orka vara stark och finnas där för mina vänner och min familj, när jag snart inte vet vad jag heter!

Jag skulle kunna göra vad som helst bara jag fick dig tillbaka, jag lovar. Har fan aldrig saknat en människa som jag saknar dig och morfar, de är sjukt. Man inser inte hur mycket man behöver nån eller bara ska ta vara på varandra innan de är för sent, allt kan gå fortare än man anar.

När jag fick samtalet från pappa då han sa att du inte fanns mer, ville jag bara ta en spade och gräva mig ett hål bredvid dig, jag ville inte att du skulle lämna mig kvar här. Ja grät direkt från att pappa sa de tills jag somna vilket var kanske åtta timmar. De kändes som att allt försvann blev helt tom i kroppen, jag satt där i bilen och bara ville krama om dig!

Senare bestämde jag mig för att se dig, det ångrar jag inte idag, du var så fin när du låg där i kistan. Me jag får helt enkelt acceptera att leva utan dig vilket gör så ont!

Jag vill bara att du ska veta att jag saknar och tänker på dig varje dag! Hoppas vi ses igen! Jag Älskar dig Mormor! <3


Snart....

Ibland skulle jag bara vilja ta tag i ditt huvud skaka om de tusen gånger och bara skrika i ditt öra så att du fattar nån gång? Men skulle de hjälpa? Tror knappast det. Usch jag blir så arg och ledsen!
Jag är en person med känslor och med smärta som alla andra har. Jag klarar inte av att ta hur mycket som helst, och jag tänker inte göra de heller! Jag håller de inom mig, men snart kokar de över, och då kommer jag bli arg och säga precis vad jag tycker och tänker! Det roliga är att de är ingen som förstår mig! Whatever!


.....

Sitter här och funderar på vad ja ska äta?! Har inte ätit sen halv tre igår så snart ett dygn, men jag är ändå inte hungrig?! Konstigt! Iaf så lutar de nog åt att jag åker och handlar Chicken Nuggets, de är jag lite sugen på! :) Fast de jag är mest sugen på är O´learys! Men ingen som har råd eller vill följa med! Haha.

Hostan sitter fortfarande i, och idag trodde jag att jag aldrig skulle sluta hosta, så fick ta en halstablett bara de att jag somna med den i munnen, men som tur va så va den kvar när jag vakna så den inte hade åkt ner i halsen eller nåt?!

Har inte så mycket att skriva, förutom att jag VILL bli frisk, så jag kan börja träna igen! Usch så tråkigt att bara sitta hemma och inte göra nåt! Och så vill jag att poolen ska ringa igen, för behöver verkligen pengar!

Neej de är väl dags att åka, innan man svimmar av stolen här! Känner att jag börjar bli lite skakig! :)


Aldrig..

Min förkylning verkar aldrig ge med sig, jag tar saker för att den ska bli bättre med hostan sitter fortfarande i, men jobbigaste är på morgonen och jag är fortfarande tjock i halsen, så har lite svårt att svälja när jag äter! Hoppas på att de blir bättre snart, för jag vill verkligen börja träna igen! Så jobbigt att mitt sitter i så länge medans alla andra har blivit friska, så orättvist.!

Igår beställde vi filmer och så ifrån cdon.com, jag beställde alla Sagan om ringen filmerna, nya Prison break säsongen och en bok Tillbaka till livet. Så hoppas på att de kommer snart! :)

Igår blev de bara en lugn kväll framför tv:n med Jossan, vi gjorde varma mackor med köttfärs på. Och så kolla vi på Körslaget! :) Efter kom de nån film Hemma bäst som vi kolla lite på, kolla klart den hos Älsk!

Himla tråkigt väder ute, de öser ner regn och de blåser som bara den, vafan jag vill inte att sommaren ska vara över, allt går så himla fort, JA VET att vi är i oktober nu men iaf, allt tar slut så fort, snart är snön här och JULEN, men jul är mysigt, snön är de värre med!

Nu sitter jag hemma, ska snart ta mig nåt att äta, är själv, mamma på jobbet, Henke och pappa är på väg till Kolmården, för bror ska ha innebandy match! Så sitter och väntar på att Mia kanske skulle komma hit! Ska snart titta på Biggest Loser , de är så himla duktiga, tänk om man hade nån som pusha en så mycket och att man hade motivationen till de, då skulle jag vara glad! :)

Nu blir de tack och hej för mig. Magen börjar kurra lite här! :)


Dags...

....för lite uppdatering kanske! Har verkligen inte haft orken och ska jag vara ärlig har jag glömt bort bloggen helt och fult! Men nu är de väl dags kanske!

De har väl hänt lite granna kanske, jag blev smittad av min kära pojkvän, så jag har varit genom förkyld och är lite fortfarande, vakna på fredagsmorgonen och märkte att någon hade stulit min röst, kan säga att de inte var de lättaste att prata med folk i affären när man skulle handla, och skit svårt att ringa till poolen och säga ifrån om jobb! De hörde mig inte likaså Jossan! :) På lördagen gick jag ut på hotellet iaf, tog de väldigt lugnt, kände inte av alkoholen nånting, och de va väl kanske inte så jätte kul för min del eftersom jag inte kunde prata, med tanke att rösten försvann ännu mer till lördagen! Jag gick iaf ut med Jossan, Sandra och Lindy! Men de va trevligt! :)

Och eftersom jag ja är sjuk har de inte blivit någon träning vilket känns piss, med tanke på att mamma är snäll och betalar för mig, men va ska jag göra? När jag blir frisk då blir de att sätta igång! :) Med båda simma och träna!

Idag när jag kom ut till bilen va de ju frost på alla rutor och isigt vid handtaget. Yeah, tänkte jag ett tecken på att vintern verkligen är här snart, usch de längtar jag inte till! Så de va bara att sätta på bilenoch gå ut och skrapa, tur att man har den bästa skrapan då, inte! Vinter jacka fram snart! "/

Ikväll blir de party! Yeeah, Ladies night hoppas på att de blir roligt, har hört att de bara hade fått *** av ***** möjliga, men de kanske var torrbollar som kolla på de! :) Ingen aning! Kameran sitter på laddning nu, och ja ska väl snart hoppa in i duschen så ja har de klart, har ett problem, har inte kommit på vad ja ska ha på mig!? Iaf så vid tre ska ja åka till Emma, för hon ska hjälpa mig med håret, Madde kommer dit med, sen vid fyra halv fem åker vi mot Linköping. Halv sex har vi bokat bord på någon restaurang. Sen vid nio börjar tjejkvällen och efter får vi se vad som händer! :) Hoppas på en rolig kväll! :)



Ja, de blev lite skrivet här iaf! Tack och hej! :)

Örongodis - Chris Daughtry - Life after you!!


RSS 2.0