I´m sick!

Nätterna blir bara jobbigare, natten efter jag hade haft värk va Stoffe genom förkyld och låg och hosta och hade sig, då blev de inte många timmar sömn heller. Och inatt vakna jag av att jag hade skit ont i halsen och va helt täppt i näsan. Jag blir så himla glad när jag blir förkyld, för jag är de hur länge som helst! Usch, har inte tid med att vara sjuk, knaprar i mig allt möjligt som ska vara bra mot förkyldning, så förhoppningsvis blir jag inte sämre! :)

Har varit i Jossan lägenhet nu i två dagar i rad, och måste verkligen säga att de är så himla mysigt och de är en stor skillnad mot va de va innan, mycket fräschare nu. Så idag skulle jag nog hjälpa henne med tvätten och sen tänkte jag bjuda henne på mat! :)

Nu har de inte blivit träning på 3 dagar, de känns inte så jätte bra. Men va ska man göra, först skadad och nu sjuk! yeay, har inte bestämt mig än, men kanske drar upp och simmar lite. De kan nog inte göra så mycket.

Hopp, sitter här och väntar på att Monica ska ringa mig och säga att hon kan byta pass så jag kan jobba imorn istället för på söndag. Jag är så trög så jag tackar ja till jobb dagen efter, men kan hon så är de bara att stå ut. Får ta de lugnt, kanske orkar så mycket heller. Och jag har ju nästa helg att se fram emot också! :D

Men lördag kommer nog bli rolig iaf, bara vi tjejer! :) Mycket skratt och självklart dans! Innan blir de en liten tripp! :)

Det är konstigt hur snabbt allt kan förändras?! Är man villig att släppa taget så man står där alldeles ensam en dag?!



Jobbig natt!

Igår blev de först träning på förmiddagen ensam, va rätt skönt faktiskt. Rensa tankarna osv. Körde visst lite för hårt, så redan igår när jag kom hem fick jag värsta ont i hälen. Kunde knappt gå, smeta på nått stark så smärtan släppte efter lite. Älsk och jag åkte på bio och såg Beck, den va helt okej. De va bara vi och två till som såg filmen, skönt! :)
När vi kom till Älsk sov vi, men de blev inte alls många timmar för min del, vaknar mitt i natten och har sån värk så jag visste inte vart ja skulle ta vägen, tjöt som bara den! Försökte lägga en kudde under foten så att den skulle komma lite högre upp, men då börja de bulta i hela foten, men efter typ två timmar somna jag om! Usch. Och i morse va foten så stel, så jag knappt kunde stödja på den!
Men får se kanske åker upp och simmar lite iaf! Jag vill inte ha ont!

Men idag ska jag och Älsk in till Norrköping igen, vi ska först gå lite i affärer, sen blir de att kolla på Speedway! :) Hoppas på att de slutar regna bara! Du är de bästa som har hänt mig älskling!

Neej, nu ska jag se Stefan och Krister! :) Hoppas ni får en bra dag, för de kommer jag få med min underbaring! <3


....

Nu ska jag snart och träna, och de ska bli så himla skönt! :)

Man orkar inte hur mycket som helst, jag är också en människa som alla andra.
Om man fick spola tillbaka tiden, skulle jag göra de och sudda ut de som hände!


Glöm dina bekymmer imorn kommer nya!

I mina ögon är ni som småbarn!


Hopp, fryser idag med som bara den! Känner inte för nånting, joo är sugen på att dra upp och simma, men får se om Emma har lust och tid med de, känner nog inte för att dra upp själv!

I kväll och i natt sviker Älsk mig och åker till Olerum och ska sova där! De blir nog bra, kanske är bra att få vara ifrån varandra lite, fast de tar emot! :) Så Emma tyckte att vi skulle ta oss några cider, så får se om de blir så. Skulle vara trevligt och roligt! Känns som att jag behöver göra saker som får mig på andra tankar! Ibland kan de bli för många tankar, men va gör man när de snurra som bara den i huvudet?!

Egentligen borde jag äta något, men har inte alls nåt sug efter mat just för tillfället! Får se hur denna dag slutar!

Igår åkte jag till Skånstorp, till Sussie och drack te och snacka med henne, de va super skönt verkligen, kände att de behövdes, men som sagt, glöm dina bekymmer imorn kommer nya och de är ta mig fan helt sant!

Jag Älskar Christoffer Forsström mer än nåt annat! <3
Tack och hej!


??

Skönt de skulle vara att packa en väska och bara dra här ifrån!
Men vart ska man ta vägen?


Fryser!

Nu sitter jag hemma och fryser som bara den, de blir bara kallare och kallare för varje dag! Usch, jag vill ha mer värme. Fick ju inte njuta av den på de rätta sättet, ja jobba hela sommaren, och då tycker man inte att det är skönt på samma sätt! :)

Har lovat mamma att hjälpa henne med tvätten idag, har även lovat henne att dammsuga och handla fika åt henne, för hon ska bjuda Lillian efter de har promenerat, eftersom hon följer med mig ner till banken sen när hon slutar, ska sätta in pengar på mitt konto vilket kommer kännas super bra! Inte behöva snåla, men har samtidigt lovat mig själv att inte slösa för mycket heller! :) Då när jag väl är nere på centrum ska jag boka mig en klipptid, den förra va ju bara usel, usch ingen mer gång där inte. Klippte knappt inget, men ändå fick man betala hur mycket som helst. Nee fyy!

Senare efter Emma har slutat nångång efter fyra så blir de träning! De ska bli skönt, funderar även på att snacka med henne om vi ska boka ett gruppass till! :)

Jag vill åka utomlands iår, orkar inte vänta tills nästa år, men vart finns dom pengarna, inte fan är de i min plånbok inte! haha! Så får väl försöka hålla mig till nästa år, för då banne mig ska jag åka nånstans! :)

Nu har jag nästa helg att se fram emot, kommer blir roligt, förhoppningsvis! Och även Ladies night får vi inte glömma, de kommer också bli skojigt! :)

Neej nu hörde jag att andra tvättmaskinen var klar, så bara att hänga upp den med ett leende på läpparna! Svårt! :) Puss o hej Fia! :)


Hej igen!

Hopp, här va ett tag sen sist såg jag! :D Haha. Har inte varit så sugen på att skriva, eftersom jag skriver likadant typ, och så är de ändå ingen som kommenterar och då tappar man lusten. Så ni vet så blir de inte uppdatering här så ofta för min del!

Nu sitter jag hemma, ska väl träna eller så blir de inte så! Igår skulle vi ha träffats uppe på Viberga några, men som alltid annars så kommer de alltid nåt ivägen för nån! Så de blev Madde och jag som fika, sen blev de en serie bowling. Och jag vann, haha vi spela om en drink! :) Men de va trevligt!

Ibland kan jag bara bli så trött på vissa människor, usch förstår mig inte på vissa ibland! Men vafan, de är väl bara att ta de med en nypa salt som alla andra gör?

Neej nu va inte de här roligt längre!

Fredag igen! :)

Jahopp, då va de Fredag igen då! :) Jobbet gick bra igår, bara de att de är mer att tänka på nu, så blir ju lite nervös när man går hem att man har glömt något. :) haha! Idag har jag bara varit hemma med mamma, har städat lite, jag dammsuga hela undervåningen och hon diska och plocka lite!

När jag stod i duschen fick jag besök, då va de Madde som satt framför tv:n och vänta på mig, så de va bara att slänga på sig kläderna och packa ner sminket och de, så de ska jag väl börja med nu! Fixa i ordning mig lite! Förresten så sitter jag hos Emma, ska bli lite party här ikväll! Sen blir de väl ugång på ettan skulle tydligen vara kareoke där ikväll. Så får hoppas på att de blir en rolig kväll! Känner att magen börjar kurra efter mat, har inte ätit nåt sen halv ett så ska väl försöka fixa i mig nåt!

Då va bokningen klar till Ladies night, de blir ja, Emma, Madde, Johanna och Johanna! Så de ska bli himla skojigt, blev faktiskt ganska skapliga platser!  :D Så de ser jag fram emot!

Nu blir de inte så mycket mer uppdatering från mig! Nu får ni vara nöjda! :D
Puss och hej Fia! :)

:)

Idag blev de en redig sovmorgon, haha. Hade bestämt mig att ja inte skulle sätta mobilen på alarm, sa hejdå till Älsk när han gick. Sen somna jag om som en stock och när jag kollar på klockan igen så är den havl tolv, så bara att gå upp och åka hem och packa och äta frukost.

Runt ett åkte jag och hämta Emma, vi skulle träna först sen simma, men vi bestämde att vi bara skulle simma. Så vi simma 50 längder, vilket är bra tycker ja, och skönt med!:) Sitter hemma nu, har slappat lite, kollat på nått program om orangutanger, eller hur de stavas, och så himla söta de är! :) Haha! Ska iaf snart åka och hämta Älsk, sen hämta Emma, sen drar vi till viberga och handlar, för vi ska laga kycklinggryta med ris ikväll, och se på Idol! :)

Imorn skulle vi egentligen ha gått på bodypump, men jag va tvungen att avboka för Poolen ringde så jag ska jobba, och Emma avboka också för hon har träningsvärk! haha :D Så nu är vi som reserver på lördag morgon på vattengympa, bara hoppas på att de hör av sig! :D

Neej nu ska jag packa ner de ja ska ha med mig, sen ska jag åka! Hoppas på att ni också får en trevlig kväll! Puss Fia! :)


Dagens händelser!

Sitter nu hos Emma, har precis kommit hit. Vi har varit och simmat, de blev 34 längder så de är jag nöjd över! Och tidigare på förmiddagen körde vi ju Easyline, de va roligt men väldigt jobbigt! :) Haha, så de blir de nog nästa vecka med! Efter simmningen tog vi oss en sallad, den satt bra! Haha! Nu ska vi kolla om de finns några mer roliga pass som vi kan boka in oss i! :) Ska nog även testa på vattengympa!
En Beck film ska vi nog hinna med också innan jag åker till Älsk! :)

Det känns väldigt skönt nu när man väl har kommit igång, mätte mig runt magen och hela 8 cm har försvunnit så de blev jag väldigt glad över! :) De går åt rätt hål iaf, det är huvudsaken! :D

Imorn ska jag på massage, de ska bli väldigt skönt, för redan nu har träningsvärken kommit! Och efter massagen blir de lite lätt träning, vi ska inte köra nåt hårt utan bara gå lite på gåbandet och sen köra lite magen och kanske lite armar, för där har jag ingen träningsvärk! :D Haha! Väldigt mycket skrivande om träning just nu, men de är ju typ de jag styr med om dagarna! :D Haha!

Neej nu har jag inte så mycket mer att skriva. Så tack och hej för mig!
Puss Fia! :)

Igår & Idag!

Igår träna vi först på medley, ja, Emma och Sandra. Körde stenhårt, och de känns idag kan ja säga, vakna i morse och hade värsta träningsvärken i magen. Iaf sen senare på kvällen så åkte vi till Johanna för vi skulle ha tjejkväll! Först grilla vi, sen blev de bara massa skratt och dans, och självklart massa gott dricka, de där shortarna har jag fortfarande inte lärt mig att tycka om, men de går ner med lite tvång! :) Sen senare blev de utgång på kristallen, vi hade roligt där också! :) En super lyckad kväll! :) Bilder från tjejkvällen finns på bdb! :)

Idag är man lite seg, men de är bara att komma igång, för snart ska jag börja göra mig i ordning och sen åka och hämta Emma, för vi ska brumma till garaget i Lotorp, för de är Kräftskiva där! Kommer nog bli super roligt, brukar vara de på festerna där! Alla är lite knasiga! Haha! :)

På måndag ska vi först vara uppe på Medley vid nio och gå igenom maskinerna med en tjej, sen vid tio är de vårat första pass, Easyline, de kommer nog bli kul. De bästa är att man får köra i sin gen takt! :D Haha.

Nu ska jag göra mig i ordning! :) Hoppas ni också får en rolig dag!
Puss fia! :)


Min dag!

Sitter här har precis kommit hem från Medley, blev lite mer än 1 timma idag med. Skiit skönt! Nu jävlar ska jag nå mitt mål! Men de kommer nog bra, så länge jag rör på mig och äter rätt! :) Emma och Sandra stanna kvar efter och simma, vilket jag inte kunde göra, eftersom jag har kvinnoveckan, skit kul! :) På måndag ska nån tjej visa oss alla hur maskiner funkar, så vi inte gör nåt fel, sen tror jag att vi ska gå på nåt pass, Easyline eller va de heter! :) Om de finns platser kvar! :) Imorn blir de träning igen! :)

Nu ska jag hopp in i duschen, sen ska ja göra mig en god sallad, sätta mig framför tv:n och se Two and a half men, de är ju så bra! :) Stallde mig förresten på vågen idag innan mina stadiga frukost, 1 knäckemacka, ytterligre 1 kg bort, så nu är de -6 alltså går de åt rätt håll! :) Har ju varit skapligt onyttig i Göteborg, men stod fortfarande kvar på samma vikt när jag kom hem, vilket gjorde mig jätte glad! :)

Stor en skit stor burk med kräftor i kylskåpet som jag fick av Britt-Marie igår, fatta om jag blev glad, och sugen är jag, men de är fortfarande frysta, så får vänta! :)

Jag finns alltid här för dig Josefine! <3

Här va vi små! :) Haha!


Idag!

Igår följa jag med mamma till Linköping, för hon skulle på mammografi, så efter drog vi till Ikea och glutta lite, hitta en kortärmad tunkia, en långärmad tunika, 2 linne, armband, ljus och lite saker. :) Blev även super god buffé också! :) På kvällen åkte jag till Emmsi en stund! Vi spela lite spel. :)

Idag så åkte jag och hämta Emma, sen drog vi till medley för att skriva in oss och börja träna, de va då inte de lättaste, har nog aldrig varit med om nåt krångligare, blev inget årskort för mig idag, för va tvungen att pejja 3200 kr, och de ville jag inte. Så vi betala bara för idag, för de va tvungen att ha kontonummer osv, de är ju inget man går och bär på varje dag. Så imorn drar vi upp igen, och då blir de ett 2 månaders grej! Fatta inte riktigt, men de blir nog bra. :) Väldans jobbigt va de, men känns skönt nu efteråt! :)

Nu är de inte många dagar kvar till Fredag, vilket betyder Tjejkväll! :) De kommer blir roligt! :)

Nej, nu ringde pappa, så ska dra till garaget och hjälpa de lite! :)

ByeBye Puss Fia!

 


.....

Det är nu vid sånna här stunder man behöver nån att prat med! Jag trodde aldrig att du kunde sjunka så lågt som du gjorde, fy fan för dig. Det är konstigt att jag bli förvånad, hade nästan förväntat mig de här!


RSS 2.0