Måndag

Har nog kommit i dep period, har tappat motivationen och tänker mycket.. Men vet att ja snart kommer hitta den igen, inte konstigt att man tänker mycket när man får ett tråkigt besked och de finns inget ja kan göra för att få den här människan att ändra sig, de känns hårt.. Vet att de kommer bli en jobbig period lite senare när de är dags..

Nåt som får mig på bra humör för stunden är när ja tänker på hur snabbt dagarna går och att snart
är de vår, de är nu 178 dagar kvar.. :D helt sjuk hur snabbt tiden går.. :) Jag längtar som bara den.. Kommer bli en oförglömlig resan mid underbara brudar..

Du ska bara veta va du har förstört för flera stycken, jag har alltid haft de svårt för dig, men efter vad du gjort så har jag insett att jag verkligen hatar dig, och önskar att du bara kunde lämna henne ifred.. De är ditt fel att vi kommer vara längre ifrån varandra, de är ditt fel att vi inte kommer kunna träffas lika ofta.. Du har förstört allt..
Äckel...!


<3



Från att hata varandra och nästan slita av varandras hår, har nu den är bruden en stor plats i mitt hjärta. De går inte en dag utan att jag skrattar i din närhet så tårarna rinner, dom dagarna vi inte ses saknar jag dig, vi har alltid nåt att prata om och jag vet att du alltid skulle ställa upp för mig som jag gör för dig.
Du är den bästaste Sandra Nilsson, Seni seviyorum Askim <3


Va ett tag sen..

Kylan är tillbaka igen då.. "/ Hoppas de vänder snart igen och blir lite varmare.. :) Positivt att solen skiner iaf.. :) Jag vill bara att våren ska komma, när man kan ta fram sin tunna jacka eller bara gå med en tjockare tröja, så underbart, den här kylan och snön står mig upp i halsen nu, dags för den att försvinna innan jag går i ide.

I fedags så berätta vi för Malin att hon ska med till Turkiet, detär en student present till henne från hennes familj, men vi kunde inte hålla oss, hon trodde inte på oss, men sen till slut fatta hon nog.. :) Så de blir, jag, Sandra, Emma, Alexandra, Malin och Johanna.. :) Vi kommer ha de super kul.. 186 dagar kvar. <3

I fredags åkte jag in till stan för att parta med Emma gumman, och så kom systrarna Utter också, himla kul hade vi, blev dock lite för mycket av de goda. Hihi. :) Jag slog ju omkull på dansgolvet, eftersom folket hade spillt massa så snor halt va de, så ont i höften och handleden, men vafan.. :)

Idag ska jag tydligen åka till Åby med bror och hans kompis, vi ska kolla när a-laget spelar match i innebandy, men finns inte så mycket annat att göra, så kul att göra nåt.. :)

Askim åkte till Norge i fredags, hon kommer hem imorn, saknar henne massa faktiskt.. :) <3


Har fått en hel del jobb nu, vilket är så underbart skönt, ska jobba hela nästa vecka och så har jag fått dagar i mars också, så de är as bra nu när jag sparar massa pengar också.. :)

Bye for now. =)

Dubbelträning

Idag blev de träning på Medley förut med Sandra.. :) Nu har ja bara slappat i soffan, snart är de dags att börja tagga Afropowerdance, ska bli roligt, de är första gången.. :) Hoppas de är roligt, så man kan köra flera gånger.. Men uschan så trött jag blev, somna nästan till i soffan och nu känns de som att ja har sprungit ett maratonlopp, dags att ta mig en knäcke macka och ett glas vatten, förhoppningsvis få tillbaka lite energi.. :)

Efter drar jag och Sandra till bergska och kollar när bror spelar innebandy match och sen avslutar vi nog kvällen framför en braig film.. :) Hihi.

Jag hoppas du vet att du förstört hennes liv, och att ja nu inte kommer kunna träffa min vän lika ofta. Jag hoppas du är nöjd, för de va de här du va ute efter va??? Idiotjävel.



Alla <3 dag

Idag är de alla hjärtans dag, de är inte nåt jag firar, har fått en peng av mamma som jag växla till tior och la i min sparning till Turkiet, och nu kom pappa hem från jobbet med en varsin ros till oss, de gjorde min dag.. :) Har även varit och handlat lite, bakelser till henke och far och lite nötter till mamma.. :) Jag kommer fira denna dag med ett Zumba pass lite senare, och efter de blir de en promenix med Malin och te och lite snack.. :)

Idag börja ja och mamma äta Easyslim tabletterna så får se om de hjälper nåt, jag hoppas de.. :) Så bara att fortsätta med träningen och hålla sig borta från godsakerna.. :) Hehe.

Mina undebara vänner, ha en bra dag. <3

Längtar



Idag är de 193 dagar kvar tills vi brudar drar. :) Tur att tiden går så fort som den gör. De vita huset som de står Caligo på, där ska vi bo.. :) Det är sjukt hur mycket jag längtar efter att bara få vara där och må så bra i 2 veckor. <3


Träning

Gårdagen, blev först träning själv på Medley, körde bara crosstrainern i 46 minuter, brände 450 kalorier.. :) Sen när Sandra hade slutat jobbet åkte vi in en sväng till stan bara för att ha något att göra.. :) Bara för man ïnte har så mycket pengar så hittar man massa man vill ha, men men bara att vänta..:) Sen på kvällen blev de filmmys. <3

Idag blev de också träning på Medley med Sandra, Veronica va också där uppe så vi körde tillsammans, pusha varadra.. :) Blev 50 minuter på crosstrainern för min del, 500 kalorier.. :) Sen blev de ben och massa mage. :) Efteråt känns de underbart.. :) Ikväll blir de handbollsträning.. :)

Imorn ska ja först jobba, och dit har jag med mig träningsväskan så de är bara att brumma upp till Medley direkt efter, sen hem och duscha och göra sig i ordning, hämta Sandra och Alexandra sen drar vi in till Emma i stan för FEST!!! :) Kommer bli kanon kul.. :) Yeeah.  :)

Nu ska ja slappa framför en film. :) Ha en bra dag. =)


Peppad

På förmiddagen blev de träning på Medley, blev 40 minuter på crosstrainern och sen mage och ben.. :) blev kort träningen eftersom Sandra skulle jobba. Nu på eftermiddagen följde jag med mamma och pappa in till stan är de skulle handla mat, jag fick två par skor och två halsband av mammi, hon är bäst. :) <3

Nu snart är de dags att ka upp och träna lite handboll, de ska bli kul, taggad faktiskt. :)

Mätte mig nyss igen, hade minskat -2 cm runt midjan och -2 cm runt rumpan så är fan i mig nöjd.. :D Syns dock inte lika mycket på vågen, men vafan de kommer, har skickat efter Easyslim som jag ska börja äta på måndag som hjälper mig att få bort sötsuget och hjälper till att g ner lite extra, hoppas att de hjälper, ska äta de en månad framåt, och funkar de så är de ju inte omöjligt om man skickar efter mer.. :)

Dags för träning nu.. :)  Btw, 198 dagar kvar till Turkiet.. :)


Ny vecka

.... nya tag igen, har varit lite slarvig den här helgen, eller slarvig, jag har unnat mig lite gott som jag inte gjort på länge, har ätit lite godis.. De va fruktansvärt gott, men nu va de roliga slut. :) Har varit uppe på Medley själv nu på förmiddagen och kört hård träning med mig själv, blev först 45 minuter på crosstrainern, ben, armar, mage och rumpa, så sammanlagt 1 ½ timma, känns toppen skönt nu efteråt.

Nu ska jag göra mig en sallad, slänga in tvätt i maskinen och dammsuga innan mammi kommer hem från jobbet.. :) Får se va jag hittar på mer den här dagen. :)

Jag vill till TURKIET Nuuuuuuuu!! =) <3

 


Sööndag

 

Jag saknar de här stället så sjukt mycket. Alla galna och snälla människor, solnedgången, havet, stranden. Alla galna utekvällar, och bara slippa alla måsten. :) Idag är de 200 dagar kvar, skönt att tiden går så fort, redan inne i Februari. Vi brudar kommer rocka gärnet i Alanya. :) <3
Den här veckan har de varit dött med jobb, hoppas verkligen att de blir bättre den här som kommar.. Alla pengar behövs, har redan börjat lägga undan till turkiet, de känns skönt.. :)
I helgen blir de först lagfest på fredagen, ska bli roligt, gillar mitt lag massor.. :) På lördag blir de party inne i stan hos Emma, de ska bli himla roligt.. :)

Seee yah.


En vanlig fredag

Sitter här med min lilla bärbara dator i knät och ska försöka ge mig på ett litet inlägg. :)

Idag kändes de som jag va uppe med tuppen, gick dock upp halv nio, kan inte minnas senaste gången jag tog en sovmorgon utan att ställa klockan, visst att de är skönt att gå upp skapligt för man får ut mycket av dagen, men man känner sig som en degklump i hela kroppen..

Har varit en svänga in till stan med Jenny nu på förmiddagen, hon shoppa som bara den, ja va med som stöd och sällis bara, men har varit trevligt.. :) Nu blir de slapp i soffan, för som sagt är trött.

Ikväll blir de lugnt eftersom jag ska spela match imorn, ska bli så roligt, men gud så nervös jag kommer vara, hoppas på vinst bara.. :) Så ska in på bio ikväll med Sandriis och Alexandra.. Ska bli himlans trevligt..

Skulle vara roligt att hitta på nåt skojigt imorn men får se vad som händer, konstigt att ja inte fick nog från förra helgen när de verkligen blev all in, ujjan då de va ett tag sen jag blev så full, men inte konstigt när de finns folk som vill supa en under bordet.. :D Dum som man är så tackar man ju ja, men vafan, man lever bara en gång, kul hade ja iaf. :)

Haha, har blivit kär i turkisk musik!! Ja, ja vet att ja är knäpp, men bjuder på de.. :)

......

Har varit lite dålig med blogganet, me som sagt så har jag tappat sugen, men ska väl försöka mig på ett litet inlägg nu tänkte ja..

Träningen rullar på bra, känns skönt och bra att man pressar som man gör egentligen finns inte alls orken att ens ta sig upp ur sängen, men man hittar den där gnistan som får en att ta sig igenom hela dagen..

Jag förstår inte hur vissa människor tänker egentligen, du är så dubbel och säger verkligen emot dig själv, inte konstigt att du får människor att tappa gnistan och hoppet, du är bara för mycket..

203 dagar kvar tills vi drar, sjukt hur myckt ja längtar, men kommer vara super nervös första kvällen.. :D Men sånt som hör till kanske.. Hahaa, vi kommer ha de så roligt och de kzommer sluta galet.. :)

I mina ögon är du en tönt och inte ens värd skiten under skorna. Haha


RSS 2.0