Studenten! :D

Gårdagen blev lyckad för min del iaf, åkte till Heidi, satt där sen knalla vi neråt efter ett tag, trodde att de skulle vara drag på´t men de va de ju verkligen inte, gick till ettan för att visa upp Jenny, satt typ 7 pers eller nåt, gick upp där uppe på ettan, va inte mer där, gick vidare till kristallen, där va de typ tio! Jiihoo. Fick mess att Älsk skulle ner, blev super glad, och som vanligt så va han för full så vi åkte till han vid halv två, tur att Janne körde våran taxi kan ja säga, fan va pinsamt de skulle vara annars, Stoffe fick stanna och spy. haha.

Idag vakna ja av att Älsks alarm på mobilen ringde halv åtta, han skulle till skolan, först visste han inte om han skulle orka, men besluta iaf att gå, ramla dock ur sängen för att han fortfarande var full! haha, skratta som bara den. Somna iaf vidare, ringer sen och pratar med stoffe då hade han fått Stependium så duktig! =)

Åkte Bergska och kolla när Ulla och Jempa sprang ut, gick sen ner till centrum med Lisa, Sanna och Lina för att kolla när de åkte förbi och hade sig! =)

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0