Sent inlägg.

Blir ett sent inlägg, jobbigt att man verkligen vill komma i säng tidigt och att man sen inte är trött och kan sova, Älsk somna för typ en timme sen och här sitter ja och ugglar. :) men ska försöka efter ja har bloggat klart.

Helgen har de varit fullt upp, i fredags va vi hos stoffes syster, super trevligt, på lördagen blev de att åka till Linköping efter mamma slutat jobbet för att kolla på bror som tävla i cross, senare på kvällen blev de häng med mina flickor hos Falk, sen utgång på hotellet. En mycket trevlig och rolig kväll. Söndag upp igen skapligt och sen åka till stan för att kolla cross. :) den kvällen sluta slappt framför Wallander med Älsk. :)

Idag har jag jobbat från två till nio, har gått bra, men har mått illa hela dagen, somna om i morse när Stoffe skulle åka och då råka ja somna på mage, vilket inte va bra tydligen, vakna upp efter en halv timme och mådde jätte illa och har gjort de hela dagen, skumt?

Imorn är jag ledig, då måste ja verkligen åka och träna, har varit dålig med de, har haft sån mensvärk. Men nu har ja inget att skylla på, när man väl är där går de bra. :)

Blev ett litet inlägg iaf! :)
Sweet dreams. S.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0