10 Mars 2010

Solen har varit framme flera dagar nu, vilket gör en mycket gladare. :) I morse vakna ja av att solen sken i ögonen på mig. Underbart.

Igår jobba på novasiss, vi gick på ljusparty, vilket jobb vi hade att komma fram med rullstolen, men vi kom fram till sist, de va mycket trevligt. :) Ska jobba igen på fredag. Skönt att jobba lite, framförallt få lite pengar så man kan göra något men också så man inte bara sitter hemma hela dagarna. Har även fått några dagar på tegelbacken också så de känns bra. :)

Blev bjuden på te hos Johanna förut, så åkte dit, hade med mig chokladbollar. Satte oss på balkongen solen låg på där, underbart skönt, ävne Sandra och Dennis titta förbi. :) Nu sitter jag här hemma och väntar på Johanna ska ha duschat klart, ja ska åka tillbaka dit igen, vi ska åka och köpa sallad och bara slappa. :)

Den 9 April ska vi åka iväg på kryssning, vilket ja inte är så jätte förtjust i, eftersom ja mådde skit sist och de va ganska höga vågor, men Stoffe ville med så bara att hänga på, och mamma och pappa bjuder ju så vafan, de kan nog bli kul. :) haha.

Nahe, nörda lite spel på facebook tills Johanna är klar! :)

Hej hopp. S.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0